PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Én az ilyet nem értem soha: aki bejön, látja hogy valaki kérdez valamit ami kiguglizható lenne, és elkezdi kiosztani a tagot. 😊 Ha zavar, görgess tovább. Szerintem nem szakított félbe semmilyen fontos témát.
Elárulom egyébként a titok nyitját, ami szerintem most Pio kérdésére is igaz: annyira nem érdekli a dolog hogy elkezdjen guglizni utána meg videókat nézegetni, hogy mégis ki az a stamper meg mi a munkássága, de ha valaki itt egy pár mondatban összefogalja (mittudomén, ex-SC2-pro, aki azóta beállt gamer komikusnak és vicces gameplay videókat csinál), az kúl. Ha meg nem, akkor így járt és "hülyén hal meg".
Mondjuk az látszik, hogy a kutya sem használja, még a netre szánt vicces kép kedvéért sem kapcsolja be a csóka. 😛
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#30747 LOL
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
e+e+e=3e
E - Episode
3 - három
Episode 3
half life 3
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De amugy Cat mar lelotte a poent.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Illetve legalább a már meglévõ Swiftre raktak linket, nem úgy mint a Google 😄

<#idiota>#idiota>