35806
IWimv2m.jpg
  • Blum
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • SzirmosSzisza
  • Zero001
    Csatlakoznék azokhoz, akik nem értik a hisztit. Ha tényleg csak kozmetikai biszbaszok, akkor ugyan, mi is a probléma? Hogy pénzt kérnek a csillámpóni skinekért? Ki a faszt érdekel, barbizni akartok, vagy szörnyet ölni? Sőt, őszintén még támogatom is, hogy aki van olyan hülye, hogy skinért fizessen, az nem is hogy megérdemli, hogy lehúzzák, hanem az lenne a baj, ha az ilyet nem húznák le.

Ez a mikrotranzakciós megoldások közül még a legtisztességesebb. Mert ha játékmenetet befolyásoló DLC-kell húznak le a 0. napon, az tényleg paraszt, mindenki utálja a pay-to-win-t. De ez nem az (ha jól tudom, mert eléggé leszarom a játékot), akkor meg mit hisztiztek?
  • ldavid
    annyira azért nem gáz a 3.
    voltak benne egész jó küldetések is (és EDI is jobb lett :) ), bár tény hogy nálam is utolsó a sorban (2,1,3)

a Citadel DLC meg kimondottan szórakoztató + Javik is jópofa
  • Calver
    én inkább az "összecsaptak egy vödör fost" kifejezést használnám a "kész játék" helyett, de ízlések és pofonok.

bár amúgy is, a Mass Effect 1-2 mindkettő fenomenális, rengetegszer végigjátszható cucc... kár, hogy soha nem került el befejezésre a történet, soha nem készült el a trilógia utolsó része.
  • Fletley9
    A boltban lehet viszont magában a játék fáljaiban megvan már (majdnem) minden...szörnyek vadászok mapok. De ha téged nem zavar vedd nyugodtan te pénzed. Engem viszont nem húznak le ilyennel.
  • benőmenő
    Dehát ez a lényeg, hogy eleddig csak sapkák meg festések vannak az Evolve dlc boltjában!
    Az, hogy hónapok múlva milyen content jön és milyen áron az egy másik téma, de ez volt a kirobbantó ok, hogy mennyi day 1 dlc, közben a kiadó dlc alatt ezeket a kozmetikai mütyüröket értette.
  • Fletley9
    Az ME széria sose hatott meg (nem szeretem, első részt próbáltam eszméletlen unalmas volt NEKEM) így nem is tudom ott milyen balhé volt. És benőmenő nem nem skinek miatt van a felháborodás (szintén sose érdekelt se a sapkák) a probléma az egész üzletpolitika.
  • benőmenő
    De míg a ME 3-ban egy elég fontos csapattag volt már elve a lemezen mellék küldikkel és dialógusokkal amiért plusz pénzt kértek, itt azon megy a felháborodás most, hogy miaz, hogy csak szürke lehet a mindenki által elérhető szörny, és miért kell fizetni ugyan ezért egy lilás árnyalatban.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.02.18. 18:11:20
  • Neocortex
    ME3on azért nem volt vergődés mert lewarezolták, ez meg multi
  • NandorHUN
    Nem ez az első ilyen játék, nem tudom miért kell ezen pont most felháborodni, anno már Mass Effect 3-ban is ez volt, elkészítették a kész játékot aztán 1-2 részt "lezártak" benne, pénzért meg mint DLC " le lehet tölteni". Mondjuk akkor volt is felháborodás, de most már minden játék így jön, Season Passt a játékkal együtt adják, egyébként szerintem is szemétség.
  • Systore #32146
    szerencsére béta alatt kijátszottam magam vele, 30 eurót nem ér.
  • Fletley9
    Ez a baj, hogy "Valakinek igen" és nem mindenkinek. Amíg így is rengetegen megveszik a játékokat addig fejni is fogják a buta népet. Meg is érdemli a gamer társadalom. Evolve esetében tényleg az "fáj", hogy elgondolkodtam a vételen mert érdekes/jó játéknak tűnt. Birka viszont nem vagyok. kár érte.
  • benőmenő
    Mint mondtam ezek skinek és a videóban elhangzik ennek a mikéntje (bug vadászat és sokszorosítás közben a grafikusok nem a töküket vakargatják, hanem gyártják a skineket).
    Szarul esik, hogy még meg sem jelent a játék, de már van kész fizetős plusz tartalom? Valakinek igen.
    Befolyásolja a játékmenetet és annak élvezhetőségét? Nem.
  • Fletley9
    meg talán azt ,hogy a meg sem jelent játékhoz jelentenek be olyan tartalmakat amik egyébként benne vannak a kész játékba, de később DLC néven x dollárt fizetve tudod "megnyitni". Legyártottak egy rakás tartalmat majd a felét kivágták ,hogy jó lesz később eladni dlc-nek. PCgurun olvastam talán megjelenés előtt már 130 dollár értékű DLC-t jelentettek be. MEGJELENÉS ELŐTT? úgy hogy alapból 60 dollár? vegye meg az aki tényleg hülye.
  • benőmenő
    Igazából csak szarul kommunikálta a kiadó, mert day1 csak skineket lehet venni és season passt a később érkező dlc-khez.
    Az egyetlen dolog, amit kritizálni lehet, hogy külön-külön season passt kell venni a szörnyekhez és a hunterekhez is. Viszont az új játékmódok és pályák ingyér jönnek mindenkinek, aki megvette a játékot valamilyen formában.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.02.18. 15:49:42
  • LasDen #32141
  • Fletley9
    Remélem ezt valaki már a drága fejlesztőknek is eljutatta :D. Pofán leszakad tőlük ennyire (és ilyen hülyeséggel) elcseszni egy amúgy várós játékot. Szánalmas. ŐK megérdemelnék a csődöt.
  • Systore #32139
    heh

• KaBuTo666
    XD
  • Blum
    :DDD
  • RatBaG #32136
  • Blum
    kernel.org-ot nehogy belinkelje neki valaki mert a szívéhez kap szerencsétlen :D
  • Narxis
    loool
  • SzirmosSzisza
    https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=949446 :D
  • Aquir
    xD
  • tutituti
  • Pio
  • Pio
    Ezek jók. :D

• Blum
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • SzirmosSzisza

• karajjj
    Szerencsére sosem használtam még és nem is akarom! :D
  • RYO21
    Amióta uninstaláltam a VS-t, azóta úgy érzem, hogy teljes harmóniában élek.
  • SzirmosSzisza
  • Jim Morrison
    nem gondoltam volna, hogy a sok kép után valaki még videót is fog belőle csinálni.
  • geo91
  • artschi
    thx.
  • RatBaG #32120
    gratulálunk, önben egy mesterdetektív veszett el!
  • artschi
    Road Rash-kópiának tűnik első ránézésre.
    Utoljára szerkesztette: artschi, 2015.02.09. 21:23:02
  • SzirmosSzisza
    Sima BF csak rendőrrel és terroristákkal, de eléggé lófasz.