35806
-
n3whous3 #415 1.) Copy con parancsot ismered? Nem kell ahhoz indián, hogy kilogikázd, hogy nem illene a rendszernek con mappát létrehoznia, mert másolni nem tudnád a copy paranccsal.
2.) Programhiba. 4-space-3-space-3-space-5 alakú szavakkal minden további nélkül megy a dolog. Unicodeban menti el a progi véletlen a filet :C Milyen szöveg már, hogy senki nem tudja megmagyarázni? A:D:ASDASD:ASD Google-> bush hid the facts, ennyi... -
Még egy:
Wordbe vagy bármilyen szövegszerkesztőbe írjátok be hogy: Q33 NY (ez volt az a buszjárat ami Szeptember 11-én közlekedett) majd betűtípus legyen Wingdings a méret - meg mondjuk - 72-es. Meg fogtok lepődni... -
Inkább érdekes, mint humoros:
3 dolog melyet a Microsoft nem tud megmagyarázni:
1. Egy indián felfedezte, hogy senki nem tud bárhol a számítógépben
létrehozni egy mappát "CON" név alatt. Valami furcsa és
megmagyarázhatatlan!. ...A Microsoftnál senki nem tudott magyarázatot adni
miért történik ez. PRÓBÁLD KI MOST, NEM JÖN LÉTRE EGY "CON" NEVŰ MAPPA.
2. Mindazok akik Windows-t használtok: 1) Nyissatok meg egy üres Notepad
file-ot 2) Irjátok be "Bush hid the facts" (idézőjelek nélkül) 3)
Mentsétek el bármilyen név alatt 4) Zárjátok le és nyissátok újra (F4).
Észrevettétek? Senki sem tudja megmagyarázni...
3. Nyissatok egy Microsoft Word dokumentumot, majd írjátok be: =
rand(200,99) Majd nyomjatok Enter-t és...
-
lol -
geo91 #411 Aztakurva!
-
omg xD -
Lábuktam! XD -
lol -
Biztos hogy a roommate ? :D -
-
Csinos!
-
-
G_ArchAngel #403 appleblog-rol:
eredeti -
Daza500 #402 -
lol -
"14:02 [ShuleyvA] ki írta a 4 évszakot?
14:02 [ShuleyvA] vivaldi
14:03 [Kódném 47] isten írta shellben
14:03 [ShuleyvA] :D "
-
-
-
Daza500 #397 -

-
karajjj #395 ezt kéne megnyitni az egyetemvárosba az infó intézet mellé :DDDDDDDDDDDDDD -
Játszott valaki a Tron 2.0-val? Ott volt egy ilyen "bár" :DDD -
Daza500 #393 Aha, szóval ezért a helyért tüntetnek. :D -
-
Daza500 #391 -
hupsz :D -
Pio #389 MUHAHA, a linkem világhírre tör!
-
azaz :) -
:DDDDD kurvajó -
Mészapicsába innen, csóringer! 
Legalább írnád át a linket te szerencsétlen barom. -
:DD -
joseszacsmo #384 http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=joseszacsmo
o -
-
-
ba32107 #381 OMG, ezt nem kicsit szoptam be :D:D:D
Jó volt
-
Nem ott a hiba.. nézd meg jobban!
"http://noob.hu/07/0324/2612pe8.png" Ez csak egy kép! :D -
ba32107 #379 Biztos nálam van a probléma, de semmit nem reagál a videó ha rákattintok, adj linket légyszi -
xD -
Pio #377 Ja hopp, az előző igen erősen OFF volt, oda is akartam írni az elejére, de hülye voltam és elfelejtettem.
Na nem baj, kárpótlásként itt a kedvenc youtube videóm:
-
Pio #376 ...Te amúgy ha tudod, hogy mi ez az acid3 teszt, akkor mennyire tartod jelentősnek, hasznosnak? Mert szerintem némi túlzással egy irreális tesztmassza, amit mostanában néhány böngészőgyártó PRfogásként, egyfajta e-peen méregetésre használ. A lényege, hogy összegyúrt valaki egy nagy tesztbe mindenféle webfejlesztési szabványt, illetve azoknak egyes szeleteit és ezeket teszteli végig a program. Amúgy a webfejlesztők nagyjából legnagyobb része egyik szabványt se tartja be percízen, sőt, jelentős részük még csak nem is hallott az acid3ban levő szabványok legalább feléről.
Az acid1 teszt még jó volt, letesztelte az igen elterjedt CSS1 szabványt kellő mélységgel. Az acid2 már kezdett elfajulni, de ez az acid3 egy teljesen irreális dolog, olyan szabványokat is tesztel, amik még nem is léteznek hivatalos formában, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem precíz tesztekről van szó, lásd Safari, ami átmegy az SVG teszteken, de mégis elvérzik, ha nem "laboratóriumi környezetben" fut bele SVGbe. A böngészőfejlesztők pedig malmozhattak, hogy akkor ők most mit is csináljanak. És a (PCn) kábé nulla elterjedtségű böngészők gyártói úgy döntöttek, hogy e-peenméregetésként fogják fel az acid3 tesztet és a fejlesztést az acid3-on való keresztülvergődésre (nevezzük így, mert sokszor nem arról van szó, hogy a böngésző kezeli a szabványt, hanem csupán arról, hogy az acid3ban elvárt tudással rendelkezik a szabvánnyal kapcsolatban) koncentrálják, míg a két "nagyhal", a Mozilla és a Microsoft úgy döntött, hogy inkább koncentrál a felhasználókra és új hasznos funkciókon, optimálisabb erőforráshasználaton, nagyobb gyorsaságon stb... törik a fejüket ahelyett, hogy egyenlőre szinte sehol nem használt, sőt, egyes esetekben még nem is létező szabványok kezelésének implementálásával kínlódjanak. Az már csak külön öröm, hogy a Mozillának egyre több ideje jut "acid3validdá" tenni a böngészőjét, de továbbra is látható, hogy nem ez a fő irányvonal, ha ez lenne, akkor már rég 100pontos lenne az FF tesztverziója is (amúgy 94es).
És most ott tartunk, hogy egy Safari 100at ér el az acid3on, de 3ból 1szer a gmailt sem sikerül vele normálisan megnyitni (ha ez azóta, hogy utoljára próbáltam változott, akkor nem szóltam :) ). Gratulálok, valóban megérte...
Mondjuk a száraz tények azok, hogy a világ webböngészőinek egyharmadát még mindig az IE6 teszi ki és amíg ez így marad, addig az acid2 által tesztelt szabványokat is a hajukra kenhetik a webfejlesztők, nemhogy a 3ast :D Tény, hogy ennek az egésznek ők isszák a levét és természetesen nem azt mondom, hogy nem lenne létszükséglet, hogy a W3C főbb szabványait jól kezeljék a böngészők, de az acid3 nagyon, nagyon durván átesik a ló másik oldalára.
ITT MEG PÉLDÁUL maga Eric Meyer - ő ennek az egész szabvány-izének egy igen fontos arca, a CSS kialakulásában volt kulcsfigura úgy tudom - méltatja igen erősen az acid3at és a rá fejlesztő böngészőkészítőket, szóval ez az egész nem csak az én agyszüleményem.