35806
-
geo91 #6986 mivaaa? :DD -
ba32107 #6985 :D::D:D:D::D:D -
-
kicsit off:
megoldás
bónusz -
a szalvétám?
nemtom, de valami MSFT van ráírva. -
igen drága szalvétád van akkor... :) -
arra jó, hogy filmnézés közben szalonnázzak rajta. -
elég már a vitából a különböző laptopokról, térjen vissza a téma a közös ellenséghez
-
Laptopot nem láttam összerakni házilag, még :D -
ba32107 #6977 Dell laptopom van és kibaszottul jó -
Gagyi alkatrészekkel teleszúfolt gép is működhet évekig, tapasztalatom szerint ez inkább szerencse dolga :D Nem feltétlenül foga tovább tartani egy márkás Ram egy Samsungnál pl.
Gagyinak inkább nem nevezném, csak feleslegesen drágának helyesbítésként. -
"és a Dell is gagyi alkatrészekkel van tele"
Persze, azért vállalnak 3 év garanciát a termékeikre mert szeretik ingyér javítani a hulladék gépeiket... -
Nem mindenki ért úgy a gépösszerakáshoz, mint te.
és a Dell is gagyi alkatrészekkel van tele
Nc. Azért a tulajok el vannak a Dell gépükkel, de te próbáld meg nekik elmagyarázni, hogy miért is szar... -
Nevez meggondolatlannak, de az akkor is szar :D
Én is raktam már össze gépet magamnak, aminek 7/24-ben megy évek óta, semmijét se kellett cserélni évek óta a hangosodó ventiken kívül, mégse vagyok multicég :D
Pénzkidobás nem házilag összerakni a gépet, és a Dell is gagyi alkatrészekkel van tele. Amit én teszek bele, attól legalább azt várhatom amire számítok. -
Félre ne érts, az asztali gépemet én is 8 évig használtam (házilag kirakott az is), annak se volt semmi baja, még most is az eredeti alkatrészek vannak benne (gáz, tudom :D), de egyszerűen hülyeség, hogy a dell fos minőség. Ráadásul ha az ember nem ért a gépekhez annyira, és (joggal) nem bízik meg a magyar kiskereskedőktől és nagyáraházaktól származó gépekben, akkor egy brand cégtől gépet rendelni elég jó választásnak tartom, főleg hogy több év garancia van rá, és minden szirszarért el tudják hozzájuk küldeni. -
Cat 02 #6971 Én ezzel úgy vagyok, hogy szomszéd szobában van egy ~7-8 éves gép, simán összerakott egy és ram és cd-rom cserén kívül nem volt vele semmi baj... (ram gyáris hibás 'lett', cd-romban meg cd robbant). De van egy 12+ éves gép is és az elvileg még mindig működik. Azon csak vinyó csere volt. -
Keresztanyám gépe eredeti amcsi Dell, sose volt semmi baja, és már 5-6 éves legalább. Ezzel szemben számtalan "garázsban összerakott" gépről kapom a visszajelzést, hogy itt-ott ez az alkatrész szállt el éppen, stb stb. Plussz a laptopjaik is arról híresek, hogy jól vannak összeszerelve.
Persze mindenkinek megvan a saját véleménye a dologról, de olyat mondani, hogy a Dell pocsék minőség, enyhén szólva is meggondolatlanság a részedről.
HPról nem tudok nyilatkozni. -
HP, Dell minőség :D Lool, jóhogy nem a Media-Marktot mondtad :D
Hulladék vacak alkatrészeket használnak :D -
Cat 02 #6968 Lenne fent Linux megcsinálnám, de most nincs hely szal vmware is kilőve. MerlinW, nem unatkozol így az ünnepek alatt ? :p -
geo91 #6967 lolololololol :DASDASDASDASD -
még1 -
thx, de ezek az újak csak logótanulmányok, mindig csak 3-4 órát vannak fent, csak hogy lássam kicsit, majd visszarakom a régit... :-) -
jóak az új logó -
Cat 02 #6963 [URL=http://www.facebook.com/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?ref=pymk#!/pages/MY-SISTER-SAYS-IF-I-CAN-GET-1-MILLION-FANS-SHE-WILL-NAME-HER-BABY-MEGATRON/363882707201?v=wall&ref=pymk]^.-[/URL] -
azt hittem elrepült a klaviatúra.. :)
(Red Bull szárnyakat aaaad) -
mondjuk hozzáteszem, én (már egy ideje) nem játszom semmivel, így pl GPU-ból teljesen alap-közép kategória is megfelel.
Azokra a dolgokra amikre kell, optimalizáltam (raktam össze) egy olyan konfigurációt, ami nekem megfelel, még nem túl drága, viszont már nem gyatra alapgép.
2 éve rakattam össze és még mindig nem számít szarnak.. de most már ideje lenne fejleszteni....
Majd decemberben lesz rá pénz addig ez is megjárja.. :) -
G_ArchAngel #6960 5 eves HP nx9420-asom megbizhatoan mukodik - egy billentyuzet cseret kellett igenyelnem, mert beleontottem egy doboz RedBull-t es osszeragadtak, majd kitortek... -
G_ArchAngel #6959 PC es PC kozott is van kulonbseg... -
tippre ezt. -
ba32107 #6957 Az mit akar jelenteni, hogy "can become a Mac/PC"? -
fail -
JagFater #6955 HP, mint minőség? :-) -
Cat 02 #6954 iPad videók jóak :) -
nekem is fontos a melóm.
mindent meg tudtam oldani pc-n eddig is.... -
G_ArchAngel #6952 fail?
ha ugyanabban a minosegben akarod osszerakni, akkor max 500 USD-t tudsz osszesporplni...
dzsunkaPC-n meg jatszanak a gyerekek, akinek a meloja fontos az mindig fizetni fog a brand termekekert - legyen az HP, Dell, Apple... -
mer' Eppl.
Ezt magyaráztam (tunk) a múltkor....
-
ja és a bónusz:
-
ez-e?
-
Cat 02 #6948 Új Modern Family-ben van iPad :D -
n3whous3 #6947 valakinek meg van az a kép, ahol egy mac meg egy pc van összehasonlítva árban és mindkettőben ugyanaz a hardver van, de a mac több ezer dollárral több?