PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Részben ide tartozik :D

Tegnap este a feleségem és én a szalonban ültünk és az élet dolgairól beszélgettünk.
Beszéltünk az élet és a halál dolgairól is.
Azt mondtam neki.
„Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektõl és üvegekben lévõ folyadékoktól való függésben
.....ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó berendezéseket az áramforrásból, mert akkor inkább szeretnék meghalni”
Akkor... Õ felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött…
és a dög kihúzta a televíziót, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, kikapcsolta az i-podot és a mobilt…
...és elvette a sörömet!!!
A kurva anyját ......majdnem meghaltam !!!

jók! :SD:ASDAS:D:ASD:ASD:ASD:AS:D
Hibaüzik. sry ha vótmá :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

brodix
xdxd

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

a robotpilóta windows-on futott, amíg kékhalál nem lett <#idiota>

[HUN]FaTaL
jah FAIL, nem láttam hogy válasznak küldted :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Doddy a düdõ
semmitõl

[HUN]FaTaL
ez mitõl PC?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

brodix
Okéoké,értem,ezt elb@sztam:D

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Bulykin
hmm

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

RAZOR27
Hát ezek az sg-sek már nagyon fárasztóak
mindenük az okoskodás meg a sztereotípiák

xD sry

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Doddy a düdõ

ez a cocacola momorpégé kínai reklámja :D

-tRs-Landor

Ez mmorpg, kínai reklámja :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kár h ezek kínaiak...
meg a momorpégé :D

-tRs-Landor

brodix
Hát ezek a japcsik nagyon fárasztóak.
Mindenük az anime meg a manga.

tommygear
lol :D
tommygear
jó azér ne vegyél mindent ilyen komolyan
Aquir
A magyarhoz se kell regisztrálni, de gondoltam hogy erre a módszerre már rég rájöttek az angolok...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

érettségi szóbelitételeket wikipédiáról "dolgoztam ki" (ctrl+c,ctrl+v), 4es meglett mindenbõl xD

Megtaláltam a cikket ITT VAN
Te a magyar wikipédiáról beszélsz. Az angolt akárki akármikor szerkesztheti, még regisztrálni se kell hozzá.

Amúgy in indexesek csináltak egyszer egy tesztet, amiben átszerkesztgettek különbözõ teljesen lényegtelen adatokat és volt olyan, amit nem javított vissza senki. Azért a fontosabb témaköröket, a lényegesebb adatokat nem lehet tartósan hülyeségre cserélni. Mondjuk Neked az is elég, ha pont abban a pillanatban, amikor nézed valaki hülyesége van ott... :)
jhetedikj
baszki LOL

anno 1987

Aquir
A cikkek száma pedig legalább 2.927.800 , és ez még csak az angol Wikipédia.
A magyar a 19. helyen áll 129,300 cikkel.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
A Wikipédia megbízható.

Már rég az van hogy nem lehet módosítani. Szerkeszti valaki, és amíg nem fogadják el, addig pl. az én cikkemnek is csak a vázlatát látom. Direkt azért van mert így nem írhatnak bele hülyeséget.

"A járõrözés megszervezése csupán azt hivatott biztosítani, hogy egyetlen módosítás vagy új lap se kerüljön úgy a Wikipédiába, hogy azt a létrehozóján kívül legalább még egy ember ne nézte volna meg." A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.

Beast Machine
Szarrájáratott klisészöveg. :)

Független szervezetek szerint ugyanis a Wikipedia angol változatának hiba- illetve pontatlanság aránya megegyezik az eddig mérvadó Encyclopedia Britanica statisztikáival, a különbség az, hogy a Wikipedia folyamatosan bõvül.

...vágod?

Huh, valahol volt róla egy cikk. Olyasmit említ, hogy mivel mindenki szerkesztheti ezáltal kerülhet bele hülyeség is. Pl mikor Jackson meghalt, folyamatosan szerkesztették h á, nem is halt meg, aztán wikipedi inkább lezárta a róla szóló szócikket.

Beast Machine
jaj, félreértetted a kérdést, my bad :)

Arra lettem volna kíváncsi, h szerinte miért nem megbízható?

...vágod?

"This Wikipedia book has some 5,000 pages and it’s a compilation of 400+ featured articles all picked from Wikipedia"

Gondolom nem csak ~400 cikk van a wikipedian.
Bár 400 cikkbõl meg nem tom h hozott össze 5k oldalt :D

a nyomtatás után már készülhet is a bõvített kiadás... xD
Kínai PC

Beast Machine
miért is nem?

...vágod?

zeli
:DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Azért nem teljes :p Srác csak azért csinálta, h megmutassa, h mennyire nem megbízható a wiki :D

Törölt felhasználó
ez sztem ide is befér.. Offline Wiki..

qetuol
nem 1024? vagy az hol van?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

MR ME
ez mekkora kész :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Akkormár :p Bár ennek kevesebb értelme van :D
http://www.youtube-nocookie.com/v/n2IfXQySZ5w&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1

takysoft
csak az a gond, h 1 kilobyte is csak 1000 byte

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

tommygear
_:D?SAD?as.-D?as-?Das:D?-as:D,ASD?SA?DASDSAD?DAS

KOCKA GRILL
tommygear
nekem ez :D

Olyan geek vagy, hogy reklamálsz a boltban, hogy 1 kg az 1024 gramm.

ez a kedvencem: Olyan geek vagy, hogy keresed az autóban a wasd-t.

A:SD:A:SD:ASD::ASD::AS:D:ASD:ASD:
tommygear
_:D?as.-d,as
MR ME
:DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bulykin
a szemüveges az kúrvanagy<#vigyor1><#taps> meg a párnás is:D:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi