PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap este a feleségem és én a szalonban ültünk és az élet dolgairól beszélgettünk.
Beszéltünk az élet és a halál dolgairól is.
Azt mondtam neki.
„Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektõl és üvegekben lévõ folyadékoktól való függésben
.....ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó berendezéseket az áramforrásból, mert akkor inkább szeretnék meghalni”
Akkor... Õ felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött…
és a dög kihúzta a televíziót, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, kikapcsolta az i-podot és a mobilt…
...és elvette a sörömet!!!
A kurva anyját ......majdnem meghaltam !!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
mindenük az okoskodás meg a sztereotípiák
xD sry
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Mindenük az anime meg a manga.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy in indexesek csináltak egyszer egy tesztet, amiben átszerkesztgettek különbözõ teljesen lényegtelen adatokat és volt olyan, amit nem javított vissza senki. Azért a fontosabb témaköröket, a lényegesebb adatokat nem lehet tartósan hülyeségre cserélni. Mondjuk Neked az is elég, ha pont abban a pillanatban, amikor nézed valaki hülyesége van ott... :)
A magyar a 19. helyen áll 129,300 cikkel.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Már rég az van hogy nem lehet módosítani. Szerkeszti valaki, és amíg nem fogadják el, addig pl. az én cikkemnek is csak a vázlatát látom. Direkt azért van mert így nem írhatnak bele hülyeséget.
"A járõrözés megszervezése csupán azt hivatott biztosítani, hogy egyetlen módosítás vagy új lap se kerüljön úgy a Wikipédiába, hogy azt a létrehozóján kívül legalább még egy ember ne nézte volna meg." A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
Független szervezetek szerint ugyanis a Wikipedia angol változatának hiba- illetve pontatlanság aránya megegyezik az eddig mérvadó Encyclopedia Britanica statisztikáival, a különbség az, hogy a Wikipedia folyamatosan bõvül.
...vágod?
Arra lettem volna kíváncsi, h szerinte miért nem megbízható?
...vágod?
Gondolom nem csak ~400 cikk van a wikipedian.
Bár 400 cikkbõl meg nem tom h hozott össze 5k oldalt :D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

A:SD:A:SD:ASD::ASD::AS:D:ASD:ASD:
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi