35806
-
most ha lenne a wikin magyar szócikk a szövegértésről, belinkelném ide... meh.
oké, kiemelem akkor ami ide kapcsolódik, mert látom mr. idézet összezavart:
normális kétlábú bizony bizony a lehető legrövidebb és legegyszerűbb módon akarja elérni, h kicsiny számítógépe azt csinálja, amire ő gondol.
ennyi. és mint írtam, ez bizony nem a touchpad, nem bármiféle motion controller, és nem az esőtánc járása a gép körül. ez a régi, jól bevált egér. -
G_ArchAngel #9433 Azert erzed a kulonbseget remelem a VAN es NINCS kozott?
Tudod, eleg szar a Bugatti Veyron, szerintem a NeptunCar XZ-0076 sokkal jobban tartja magat a gravitacios mezoben...
Jah, hogy ilyen meg nincs?
Ez olyan nem, minthogy minden Tabla leveri a szar iPad-ot...:))))
Maya-ban, 3D Studioban...? Vagy meg csak rajzasztalon?
Amugy gondolom az elkerulte a figyelmedet, hogy irtam - a tabla: akar csak touchpad, akar Apple, akar a legprofibb Wacom Cintiq nem jatekra valo?
Fakezueknek lehet jobb az eger, de akinek berogzodott a tapipad kezelese, az mar kavezni megy egy egyszerubb album szortirozas, netezes, szovegszerkesztes utan, amikor Te meg csak csiszolod az asztallapot a Ragcsaloddal:)
Amugy a legdurvabb - figyelj, uj info: a legtobb gep parhuzamosan tud tobb eszkozt kezelni, igy Te vagy aki eldontheted mit tartasz az adott feladatra legalkalmasabbnak.
Cool, isn't it? -
első mondatodat elolvastam, aztán leálltam kicsit kacagni... aztán rájöttem, h ezt te komolyan gondolod, és csöppet elszomorodtam.
ajánlom figyelmedbe ezt a cikket - a motion controllerekről szól, amiket újabban minden konzolgyártó ezerrel erőltet (jó hogy erőltet, mivel normálisan ember ha végiggondolja, rájön h szemét), de remekül át lehet vinni touchpad vs egérrel is, főleg ezt a mondatot:
What this is is the shortest possible connection between intention and in-game action. "Shoot that guy," think you, and lo is that guy shot. Thought → action. That's what technology should be working towards. Standard controllers have a far shorter brain-action delay than motion controls. The movement of our actual, physical bodies is minimized to the tiny finger-jerks it takes to press a button. Thought → tiny movement → action. You can't yet put your mind wholly into the game, but you can channel it through your thumbs while the rest of your body lies as dead and motionless as it would in our hypothetical future Matrix containment tubes. It takes a little while to get used to it, and figure out what buttons apply to what actions, but hey, it took a while for you to learn how to read, too.
magyarul: normális kétlábú nem foosh-woosholni akar google maps-en (ami szép játék, de másra nem jó), hanem a lehető legrövidebb és legegyszerűbb módon elérni, hogy azt csinálja kicsi számítógépe, amire ő gondol. ez pedig rohadtul nem a touchpad, és ha csak nem egy sorszámautomatáról van szó, nem is az érintőképernyő. -
Te valami latnok lehetsz (lasd lejjebb)
-
G_ArchAngel #9430 Milyen szep volt mikor itt es a TablaPC topicban a sok visszamaradott rohogott az iPad-on, most sincs konkurenciaja, az Apple meg nem gyozi szallitani, pedig osztan meg Flash-t sem tud es csak a fanboyoknak jo ez a korlatolt szar:)
A konkurencia reszvenyesei elott meg izzadhatnak a tobbi ceg vezetosegi tagjai, hogy megint miert Almas Pityu feji meg a fizetokepes piacot, mert mire a hype lecseng, addigra mar csak a low-end, szinte 0 haszonnal eladhato dzsunka Tabletekenek lesz sanszuk:) -
G_ArchAngel #9429 Jo reggelt, 2010-ben mar csak a muzeumok porosodo PC-ei kozott tamolygo PC-gamerek hisznek az egerben...
Nemhiaba csinalt mar hasonlot a Wacom a legegyszerubb Bamboo Touch szeriaval, klasszisokkal gyorsabban es hatekonyabban lehet vele dolgozni es netezni.
Teny, jatekra nem jo - azaz a point&click RPG-hez meg talan, de kisgyerekeknek lovoldozni nem megoldas.
Ez felnotteknek van kitalalva.
Aztan a nagy fikazason tul ott a masik teny, hogy bar az eger feltalalasa az elterjedes elott kozel 20 evvel megtortent, de a nepszeruve tetel kihez is kotheto?
Igen, igen, a megtestesult satanhoz, Steve Jobs-hoz. Munkak Pityu bacsi nelkul nem biztos, hogy Te most tologatnad az egeredet:)
Mintahogy a tapipad sem az Apple talalmanya, de megis a legjobb minoseget az O telefonjuk, tablajuk es notebook touchpadjuk jelenti ezen adatbevitellel kapcsolatban.
Legalabb az elemtoltot tetted volna be, azon meg az Apple-fanboyok is rohognek, de ez a cucc kibaszott jo, mert rengeteg gesztussal konnyiti meg a mindennapi munkat, raadasul keleti irasjelek bevitelere is alkalmas. S mivel az Apple mostanaban kezdett Kinaban tobb Store-t nyitni, nem is akkora hulyeseg ilyennel dolgozni Tsun Jun Pao-nak, mint egerrel firkalni:) -
elemtöltőt már nem mertem berakni, féltem hogyha egy apple fanboy meglátja még azt is, szétdurran a feje a hirtelen arcába tolt csodák mennyiségétől
-
Jaja, kozben kiegeszitettem... :) -
Cat 02 #9426 Alsó az mérleg? :o -
Forradalmi termek, mint a 6300 Ft-os Apple elemtolto:
:DD He, amugy Jobsek megint lenyultak a designt!?? :DD
(Transtek konyhai merleg)
De lehet hogy a Transtek nyulta le, es cupertinoi ugyvedhadsereg fogja ostromolni a szekhazukat :DDD -
biztos -
Cat 02 #9423 Biztos tácspad, nem rajztábla? -
figyeljétek a MÁGIÁT! hosszú évek fejlesztői munkájának eredménye, a világ legzseniálisabb mérnökei dolgoztak rajta, csak hogy egy ilyen tökéletes, egyedi, innovatív, kiváló, [...még kb 30 szó Steve Jobs szótárból...] terméket az asztalotokra tehessetek! íme:
emlékeztek a laptopok touchpadjére? arra, amivel kurvakényelmetlen volt bármit is csinálni, és csak nyűgnek volt jó? na, most megkaphatjátok ugyanezt az appletől, asztali kivitelben, pusztán (alsóhangon) 15000 forinttért! éljen az innováció!
[most képzeljetek ide egy szép vörös gombot, amit ha megnyomtok, béget] -
akkor fail, de akkor meg magyarúl nem tud :D -
de, szóval fail :D -
RYO21 #9419 Magyar csinálta a videót nem? -
ez kész :D
legjobb a tört magyar kurvaanyázás a közepén :DDD -
-
-
-
nem meglepő, nem találkoztam még ilyen csaló gátlástalan néppel mint a mienk :D -
geo91 #9413 lol :DDD -
Cat 02 #9412 Pc humor? -
Hehhehe :D -
geo91 #9410 :ASDASD -
-
geo91 #9408 

-
38 éves? -
geo91 #9406 -
Alien(éljen) a melegvíz! -
-
geo91 #9403 A:SDASDASDASDASDASDASD -
azba***eg... :D:SAD:AS:D::DS:DS:D:SD -
/facepalm -
Hát bazmeg...xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Pio #9399 Játékreklám:
-
Pio #9398 Az nyikhaj, szóljatok, ha OVER 9000 lesz! :)
-
n3whous3 #9397 level 93 gondolom -
farmville kocka... -
Pio #9395 Reggeli agyzsibbasztás:
- Hogyan hívunk 8 hobbitot?
- Hobbájtnak!