35806
IWimv2m.jpg
  • Palinko
    na látod, mehetett volna 5-el is ha nem fogják vissza egy kicsit a lovakat :D meg lehet nálam sem volt ám gyorsabb, csak én nem kapcsoltam be az FPS kijelzést, de annyira nem lehetett rossz, ha 100+ órát élveztem a játék szépségeit :)
  • LasDen #33396
    az én 4 éves gépemen viszont csak 20 fps-sel ment csak :(((((
  • Palinko
    akkor legalább van mit megköszönni a konzoloknak is :D mert 5 éves régi gépemmel vígan játszottam a witchert :) egyébként nekik is érdekük hogy minél több pc-n elfusson. sajnos legtöbb játék motor nem a skálázhatóság iskolapéldája mostanság. készítenek youtube videót és kicsi a különbség a min és max között, pedig aranybánya lenne nekik ha meg tudnák oldani hogy a laptop vidkarikon meg integrált vga-kon is elketyegjen valami, akár alacsonyabb poligonszámmal meg a TitanX-en is villogjon magas poligonszámmal és hatalmas textúrákkal :D
  • Dzsini
    igen, vissza lett fogva a grafika a konzolok miatt - cserébe viszont lett sokkal több tartalom, mert a konzolos kiadások miatt sokkal több pénz volt fejlesztésre.
  • LeWyTy
    ?! Egyet fejlesztenek csak konzolon nem megy fullon és kész.
  • Pio
    Létezik, hogy a Witcher 3-nál valami olyan hírek voltak, hogy azért lett downgrade-elve némileg, mert az eredetileg tervezett grafikát a konzolok nem bírták volna el, viszont az nem fért volna bele, hogy némileg külön fejlesszék a PC-s motort? Mintha rémlene ilyen, de lehet, hogy keverem valamivel.
  • Palinko
    szerintem úgy értette, mintha az első 2 kép ott sem lenne
  • Pio
    Vigyázz, mert elvisz a Master Race! :)
  • Palinko
    igazából a pc-t is downgradelték E3 óta, de hát ez nem hír más játékoknál is ez van. amit olvastam és nem tetszett, hogy van egy mód, ott 2 csapat megy egymás ellen, valaki lelőtt az ellenségből 3 at- majd a csapattársai le friendly firezték és kilootolták :D szóval oda csak csapattal érdemes bemenni. egyébként szörnyű, hogy a játékoknak mennyire kell gondolni, hogy a trollok eszközét kiiktassák, szörnyű a legtöbb játék közössége :D
  • SzirmosSzisza
    Egyértelmű a magyarázat, a felső a konzol változat az alsó meg a PC

Amúgy passz, tegnap este néztem twitchen pár streamet és elég funnak tűnt.
  • Palinko
    igen ezek nekem is feltűntek, nem tudom hogyan oldották meg, de néztem a csövet, padkát, lábnyomokat igazából minden részlet megegyezik :D érdekelne a magyarázat
  • SzirmosSzisza
    Szerintem nem ugyanaz a kettő, legalábbis más a hátulja a kocsinak, meg akárhogy textúrázod nem fogsz olyan kiálló bütyköt csinálni rá a motorháztetőn :D
  • Palinko
    hahaha, ahhoz képest, hogy 2 perc alatt rakták össze a modellt, textúrákkal hatalmasat javítottak rajta.
  • pajti
    The Division

• benőmenő
    5 MB az '50-es években.

Ezen pedig még mindig kiégek :D
  • Palinko
    vagy az IBM-et, bár ha nem pénzt hanem fejlődést akar az ember akkor nyílt szabadalom, ki tudja a cégek meddig ülnének rajta, miközben várják a profitot az akkori technológiától.
  • morcosqtya
    Ok, akkor az Intelhez megyek ha lesz időgépem. :-)
    Bár ugyanezt meg lehetne csinálni mobilokkal, venni egy Note 4-et és bevinni a Samsunghoz, hogy 8 év múlva ezt fogjátok kiadni.. Ott már közelebbi a technológia a visszafejtéshez...
  • Dzsini
    4 évvel előznéd meg a Toshiba szabadalmát a Flash memóriára. Amit most használnak az alap gondolatban még ugyanaz (elrendezések változtak), csak összenyomták a méreteket - nem a gondolattal van gond, hanem a célszerszámokkal, amivel nanométeres méretben lehet gyártani. Valószínűleg az akkori technológiával vissza se tudnák fejteni hatékonyan azt az SSD-t.
    Ráadásul a Microsoft akkoriban bőven csak egy kis szoftveres cég volt, nem tudtak volna gyártókapacitást vásárolni-építeni. Ha már valakit, akkor az Intelt kellene megkörnyékezni ilyesmivel :)

és kérnék egy vásárlási lehetőséget pár tízezerért kapható terás SSD-hez
  • morcosqtya
    Van egy ötletem, csak kell hozzá időgép.

Step1: egy 1 Terás SSD-t venni pár tízezerért
    Step2: visszamenni 1980-ba, nyitni egy bankszámlát egy ma is prosperáló amerikai vagy svájci banknál
    Step3: eladni az SSD technológiát Bill Gates-nek (megsúgva neki, hogy ez a jövő) milliárdos részesedésért (és MS részvényekért) cserébe az SSD-ért amit kap, úgy hogy havonta pakolja be a bankszámlámra a pénzt
    Step4: visszajönni a jelenbe és felvenni a kamatokat
    Step5: sok kólát meg cigit lehet venni. Enjoy!
  • Pluskast
  • morcosqtya
  • Pio
  • RatBaG #33375
  • RatBaG #33374
  • broman191
    Egészen effektíven küzd a fizikai lét hátrányaival...
  • pajti
    true gamer
  • broman191
    Fogjuk rá hogy részben igaz, de van bőven ami tisztán dizájn kérdés(nek tűnik), erőforrástól többnyire függetlenül. Elég fura ez az egyik kezemmel adok, a másikkal elveszek döntéshalmaz, kíváncsi vagyok hogyan jutottak ezekre a végeredményekre...biztosan erre az összeállításra buktak a fókuszcsoportok, aztán bármennyire is homlokráncolós volt, ha elvileg erre van kereslet, akkora erre lesz kínálat...egy dev diary sorozatot szívesen meghallgatnék ilyen dizájn döntésekről a R*-osoktól, vajon mennyit sz0ptak a háttérben a végkifejletig, meddig volt szükséges bizonygatni a többiek előtt, hogy x megoldás a legjobb, akkor is ha valamilyen szinten butítás a IV-hez képest és plusz munka... :)
  • benőmenő
    A dolog prózai. Lassan évtizedes hw-t figyelembe véve kellett szebbet, nagyobbat durrantani, ezért kivették/földig butították, ami a 4-nél a legtöbb erőforrást vitte el a csilivilitől. A SW: The Force Unleashed-ben is ugyan ez a megoldás felelt a fizikáért és az is ennek megfelelően nem futott rendesen semmin megjelenésekor + még néhány évig.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.01.19. 19:16:28
  • broman191
    Elgondolkodtató...számos változtatás hamar indokolható a könnyítés szándékával, de aztán akad ellenpélda is, bőven... Az V-ben az autó robban melletted rögtön meghalsz, a helikopter indokolatlanul robban mindenféle esetben és meghalsz...felfoghatatlan, hogy miért változtatták meg az IV-ben még robbanásmentes zuhanást. Lehet hogy fun...bár feleslegesen felrobbanni mindenért számomra biztosan nem az, de lehet hogy a játékosok meghatározó része Michael Bay lelkületű, akkor is, ha hátrányos számukra. Az extrém magasról zuhanás vízbe pont az V esetében reálisabb, hogy halállal végződik, nem csak egy csobbanás, a IV-ben túl könnyen meg lehetett úszni. Azon viszont pislogtam rendesen, amikor egy NPC-t a IV-ben még rendesen letartóztat a rendőr és autóba is ülteti, amíg az V-ben mindenkit lelőnek, verekedésért is, sőt bújik a rendőr az autó ajtaja mögé és onnan lő, amikor szerencsétlen verekedő NPC már javában fut az életéért... :D Erre rá lehet fogni, hogy fanyar valóságábrázolás, az utóbbi évek nonszensz amerikai rendőrségi esetei után... Régen toltam a GTA IV-et, meglepett hogy mennyi minden realisztikusabb - és számomra így élvezhetőbb is - volt benne...az autóval csattanós, szélvédőn kiszállós esetek örök emlékek. :D Az autók törését is rettenetesen downgrade-elték az V-re...pedig szvsz fasírtra zúzni az autókat is nagy fun volt, hiába már-már túlhajlott a realisztikus mértéken. Akármennyire is könnyítés, hogy az V-ben nem lehet őket rendesen lezúzni, számomra nem szórakoztatóbb... Remélem a VI. részben kicsit visszakanyarodnak a IV irányába, jót tenne... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.01.19. 17:26:31
  • Calver
    "Balance between realism and fun"

wow, ez a srác igazi partyarc lehet.
  • benőmenő
    Meg is fektetett jó darabig az euphoria mindent, amit csak alápakoltak.
  • RatBaG #33366
  • LasDen #33365
  • Jim Morrison
  • RatBaG #33363
  • RatBaG #33362
  • SzirmosSzisza
    Cyberpunk 2077 végére, hogy fog majd kinézni
  • bakkerman
    vegyél konzolt nekem itthon figyel a 15 meg a 16 is
  • broman191
    Meg pár vizimai bajnok is legurult...
  • Jimmyke