35806
IWimv2m.jpg
  • [HUN]FaTaL
    :DDDD
  • morcosqtya
    Na most gondold el! Összejössz egy házibulin egy helyes lánnyal, telefonszámcsere, másnap találka és hív, hogy lesz neki egy performansz estje.
    Büszkén elmész megnézni, micsoda művész csajod van... és ezt kapod.
    Mit tennél?

Nálam egy hidegvérű *le angolos távozás* lenne... :)
  • morcosqtya
    Tudom, lehet hogy nem jött le a fogalmazásomból (mert már fáradt vagyok ilyenkor) de gyakorlatilag egy csipetnyi iróniával megfűszerezett "agreed" volt a postodra, ahol az irónia melletted (melletünk) állt, nem ellened.. :)
    Csak azért is válaszoltam mert már régebben láttam ezt, annyira jobban nem lettem tőle, és ugyanaz az érzés kerülgetett ami téged: 7 perc felesleges időelbaszás az életemből.

De a világ tele van ilyenekkel. Nem kell messzire menni, nézzünk 20 percig TV-t... :-/
  • Rage47
    én belepörgettem haha
  • Zomil
    Tisztában vagyok vele, h müvészet akar lenni. De csak akar, mert attol kurva messze van :D
    (de azért köszi, h ilyen szépen leirtad. :) )
    Valoban ahogy te is leirtad, azon kivül, h megdöbbent semmi érték nincs benne.
    Továbbra is kérem vissza ezt az elfecsérelt majdnem 8percet, ennél még az is értelmesebb, ha vmi idiota flash játékra baszok el ennyi idöt. :D

• morcosqtya
    Még mielőtt félreérti valaki:
    A performansz az művészeti ág. Művészet, igen. Mint a pantomim, vagy a body-art, vagy a színészet, vagy egy színpadi darab.

Konkrétan ennek a videónak művészeti értéke nincs, performansznak akar látszani, de üres, hatásvadász, mondanivaló tekintetében reflektív, azaz nem akar mondani semmit, Te megnézed, kivált benned egy érzést, és automatikusan elkezdesz gondolkodni, mi lehet a cél, mit akar átadni..
    Nem akart semmit, a célja az volt, hogy megdöbbenj, a mondanivalót Te vonod le magadban, amire Ő majd rábólint, Te meg érzed, hogy milyen tehetséges, és Te hogy megértetted.

Az emberek másik fele meg olyannyira de annyira nem érti, hogy magától az érzéstől ijed meg, hogy Ő akkor buta műveletlen, ha nem érti.. így inkább bólogat és hümmögve elismer, csak hogy palástolja (vélt) értetlenségét.
  • morcosqtya
    Performansz-nak hívják, a szakzsargonban. "művészet" szerintük.
    Elmagyarázom röviden egy példán keresztül:

Két híres orosz zongoraművész beszélget:
    - Te, legközelebb ha Sztálingrádban fellépünk, szarjunk bele a zongorába!
    - Áá, hagyd! Úgyse értenék...

Na kb ennyi.

Önkifejezés, kétségtelenül. De ettől nem lesz művészet.
  • Zomil
    Ez mi a geci volt????? omfg

Kérek vissza 7perc 42 másodpercet amit ez az izé elvett az életemböl!!!!
  • geo91
  • tommygear
  • geo91
    ascii art mesterfokon :DDD
  • Hegi90
    MI A FASZ EZ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

3:05 looooooool
  • KaBuTo666
    mivan?
  • geo91
    deszemééééét :DDDDDDDDDD
  • Cat 02 #14350
    18+ :D
  • morcosqtya
    :DDDD
    (degecc)
  • Pio
    Ne gúnyolódj a bölcsészeken, szükség van rájuk, különben nem jöhetnének létre olyan színvonalas alkotások, mint ez:

• [HUN]FaTaL
    Nem igazán PC Humor de talán belefér:

• Solten
  • Cat 02 #14345
    lol'd
  • geo91
    csak utánad
  • morcosqtya
    van már ilyen kép a neten.. :))
  • Hegi90
  • Pio
    Próbáljunk meg egy hasonló mémet csinálni, a tag legyen 456157286 és porszívóba dugott f*szokat fényképezzünk. Geonak házigazdai előjoga kezdeni a sort!
  • morcosqtya
    Viszont ez is az az eset volt amire azt mondják, hogy az ÉLET írja a legbizarrabb sztorikat.
    Szerintem a franc gondolt volna ilyen egybeesésre.. és, hogy ebből lesz egy meme...

meg pont egy hűtőbe dugni a fejed??
  • Pio
    Ahogy az már csak lenni szokott... :(

Amúgy vicces végtelen ciklusba futhat az, aki rágúglizik a számra és EZT A KÉPET választja mindig a találatok közül. :)

• morcosqtya
    Egyébként lehet h valakik szabotálják mert van pár nem hűtős kép is a találatok között.. :)
  • Pio
    Vagy csak simán nyomj itt ezen az oldalon egy ctrl+f-et és oda írd be. :)

Amúgy valakinek van fent képe? :D
  • kifli
    most láttam humiariba:

"A fagyasztóba dugott fejű emberek nemzetközi hívószáma: 241543903"

google képkeresőbe írjátok be :)
  • pxxl
    legnagyobb a pokemon-os dvd alul
  • gergely1991
    hmm...játékélmény növelése?
  • Bala10
    :D

még nevetünk rajta...
  • Lullaby
    Kellemes lehet a szemnek... (:
  • geo91
    nekem ez tetszett nagyon :DDDDDDDDD

"Az esküvőknél is elég lesz két tanú jelenlétében átállítani a családi állapotot, és amennyiben legalább 10-en like-olják, a házasság érvényes lesz."
  • Jim Morrison
    LOOOOL :D durva

+

"Állampolgárságot is egyszerűbb lesz szerezni, hiszen elegendő lesz, ha Schmitt Pál ismerősnek jelöl valakit és az helyesírási hiba nélkül vissza tudja írni neki, hogy köszönöm." :D
  • geo91
    :DDDDDDDDD
  • CharrDen
    Jéé ilyen hangfalam van :D
  • Zomil
    pffff, ennek biztos sok értelme van :D

engem már a 22" wide monitorom is zavar, ha igy az arcomban van :D
  • Rage47
    kellemes lehet így játszani:D
  • Pio