35806
IWimv2m.jpg
  • Aquir
    nice:)
  • Calver
    nálam a favorit #3, az 500$-os kábel (ami pont ugyanannyit ér, mint a 3$-os minőségileg) és a hozzá tartozó kis posztapok elmélkedés...

meg még egy másik ugyanonnan:
    "These cables are easy to work with, attractive, and produce excellent video quality with no noticeable signal degradation. (I couldn't rate audio quality, for reasons explained below.) Equally importantly, the clips are solidly constructed, and even when my two year old ran through the room shrieking "zombies!" and tripped over the cable the connection remained snug. Kudos to Denon's engineers for paying attention to this oft-overlooked factor in cable design.

However, I wish that Denon's engineers had put as much effort into ensuring that their cables don't raise the dead, because this is an obvious product defect that greatly curtails my enjoyment of my home theater system. After installing the new cables I sat down to enjoy Jurassic Park (blu-ray), but by the time Dr. Grant was frightening the fat kid with the velociraptor claw I could no longer hear the speakers over the din of the walking dead beating on my front door and smashing my windows to eat the tasty, tasty brains of me and my family. I've had similar experiences with lower quality cables, but they at worst they raised the dead as slow, shuffling Romero-type zombies, while the Denon cables bring them back as the spry, vicious 28 Days Later type. Repeated tests with different movies all produced the same result (except for Howard The Duck, and who the hell wants to watch that?!), and also resulted in most of my family being infected or devoured. I expect better from high-end home theater equipment. Disappointing."

• Hegi90
    elsőn befostam :D:D:D
  • Dzsini
    plusz poénforrás az Amazonon, hogy olvasók is feltölthetnek képeket

http://www.blameitonthevoices.com/2010/11/amazon-customer-images-win.html
    http://www.blameitonthevoices.com/2010/12/fun-with-amazon-customer-images.html
  • Solten

Azt hiszem ez igy tul sok omlesztve... Rekeszizomgorcs.

• Calver
    ha már #15310 ennyire bejött, ajánlom nektek ezt is
  • Solten
    asd:sdsadsf
  • Piszkos  Fred
    ezt csak az előbb olvastam, best :D
  • kifli
    "ért ilyen drága, mert termosznak is lehet használni, kurva sokáig melegen tartja a teát, ami jól jön természetfotósoknak a hideg téli hajnalokon... ezért ajánlott természetfotózáshoz különösen.
    Meg a szarvasok is odajönnek megnézni, hogy papám, mekkora fasza obi! "

Ennek csak a vége jó :)
  • geo91
    szarok be :ASDASDASDSAD
  • Hegi90
    :DDDDDDDDDDDDD_:SDA_:DS_ADS_:D_DSA:SD.d.:S

másik:
    "Az ára 5 millára zuhant, gyorsan le is csaptam rá nehogy elhappolják. Most a Sanyo kompaktomra próbálom ráapplikálni. A beépített obit már sikerült letörnöm róla, de nem passzol egészen a helyére. Próbáltam ráragasztani, de a cellux átengedett egy kis fényt, és bár különösebben nem rontotta a rajzát, mégis fekete szigetelő szalaggal tettem fel végül."

sírok xDDDDD
  • Piszkos  Fred
    "Most engedtek ki Guantanamo-ról. Ferihegyen az út mellől akartam vele repülőket fotózni, aztán egy rakás kommandós meg moszad ügynök letepert. Rám fogták hogy terrorista vagyok. Azt hitték hogy stinger rakéta, Nem hitték el hogy objektív. Ezentúl csak 18-55v alapobival fotózok.. "
    AD:SAF?AS:DA:SD:A
  • dronkZero
    Előbb kérdeztem, mint gondolkoztam volna... Megvan már.
  • LasDen #15312
    lejebb értékelés fül alatt....
  • dronkZero
    Hol vannak?
  • Rage47
    kommentek :D
  • Jim Morrison
    :D
  • Pio
    Challenge accepted!

• Dzsini
    Kék fül (Blue ear)
    Bizonyos gyógyszerek okozhatnak kék elszineződést a külső fülön. Ilyen gyógyszerek közé tartozik a Minocin, Amiodaron és az ezüst (argyria).

...kissé gyermekded (bár nem meglepő) elfoglaltság betegségek ártatlannak tűnő nevére ráirányítani embereket.
  • Cat 02 #15306
  • kifli
    énse tudom :D
  • geo91
    blue waffel
  • w77d
    mire kell rátalálni? XD
  • geo91
    szerinted? :DD
  • Pio
    "rátaláltál"? :DDD
  • Cat 02 #15300
    Szvsz feltöltesz egy saját képet és beállítod, hogy ne indexelje a Google nem is fogja megtalálni :/
  • geo91
  • Pio
    És hol van a találatok közt az iménti kép? (countercountertrolled :D )
  • Dzsini
    kék gofri - és? (countertrolled)
  • Pio
    MUHAHA

Aki nem ismeri az NEEEEEEE KERESSEN RÁÁÁÁÁ!!!!!!!
    Hacsak nem akar hányni...
  • MR ME
    én azért bevágtam volna a végére az ördögűzős fejet egy orditással :/
  • Cat 02 #15294
    Nekem bugos volt és mindig újra indult :/
    Szal forráskódból kinéztem a Facebook share linket:D
  • geo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ezek szerint te is kibírtad :D lájkoltam én is.
  • Jim Morrison
    like ! :D
  • morcosqtya
    :))))
    de pihent
  • geo91
    donothingfor2minutes.com :)
  • Jim Morrison
    ezt a noverem is szokta jatszani :D

#15276: baromi jo cucc !
  • Jim Morrison
    +1 :D