35806
IWimv2m.jpg
  • LasDen #15847
    és akkor zuckerberg lesz a borg királynő??? :D
  • gergely1991
    :DDDDD
    tipikus
  • Dzsini
  • Pio
  • Jim Morrison
    baromi jo lehet ! azallat :D
  • geo91
  • Zomil
    érdekes cucc :)
  • pxxl
    Ultrahangos hangfalak - tökéletes hallucináció

A 30kHz-es spotlámpa fényként szűk sávban irányított hang alapból nem hallható, de amit megtörik valamilyen tereptárgyban, legyen az a fal, egy bútor vagy a fejünk az hallható lesz. Olyan mintha a fal zenélne (így pl. tökéletesen szimulálhatók a házimozi háttérsugárzói) vagy a fejünkben hallanánk valami belső hangot, amit egy méterrel arrébb lépve már nem hallunk. A szoba egyik felében zenét hallgathatunk, miközben a másik felében csend van.

• Bala10
    én akkor untam meg véglegesen, mikor már csak attól függött a fejlődés, hogy másoktól kellett alapanyagot kuncsorogni... semmi más nem volt az adatlapokon, csak küggyé ilyet, küggyé olyat. :)
  • Solten
    A vicces AMD-s sracok...

"I heard that Sandy B. broke your heart and wanted to let you know that I'm here for you. Oh, and I have a cousin from Llano, Texas I'd like to introduce you to soon--I think you two will really hit it off!
    XOXO,
    AMD Fusion APU"
  • Zomil
    lol ezt nem ismertem ez is jó :D
  • geo91
    engem meg pont az kapott el. :P meg ami az utóbbi időben méginkább az az eu3 httt.
  • Pio
    Itt az előzmény is. :)

Zomil: nálam mindkettővel. :D És még a Panzer Generallal.
    A Hearts of Iron gépszíj viszont nem kapott el annyira.
  • Zomil
    Szeretem a Civ-et, de ilyen inkább Heroes 3-al fordult elö...csak még1 kör és kilépek... :D
  • geo91
    aztakurva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    "NO MORE TURNS! NO MORE TURNS! NO MORE TURNS!" :DDDDDDD

(civ5-re nehezen, mivel el sem fut a gépemen. civ4-et próbálgattam nem egyszer, de sosem fogott meg úgy igazán...)
  • Pio
    Bár mint azt nemrég megtudhattuk, nem szereted a civet, de azért itt egy kapcsolódó videó, hátha rászoksz. :)

• gergely1991
    Én ezt az egészet ignoráltam ezért nem váltam függővé (én biztos nem, de más biztos jól járt volna lsd advert) :)
  • gergely1991
    meg még néhány közösségi hálózattal is kb így van...
  • MR ME
    nekem sikerűlt elsőre abbahagyni, butaság az egész :)
  • LasDen #15828
    gyenge az akaratod....
  • geo91
    kibaszott addiktív, én eddig háromszor szoktam rá vissza, negyedszerre is letiltottam, immáron hónapok óta nem játszottam vele. büszke vagyok magamra. :) :D
  • gergely1991
    mert magamat is kínzom

#15800: nem ritka az ilyen nála ráadásul:)
  • Hegi90
  • Dzsini
    ...bár valami miatt most nem akar bejönni a PQ honlap :(
  • Dzsini
    perceken belül meglépi a 68. szintet :)
    (str 1500 körül, con 3000, dex 1400, int 1200, cha 3000, több varázslat már 500. szint felett, 26. fejezet vége)

plusz indítottam mellé egy Runeloremastert, ahol kicsit értelmesebb karaktergenerálással (maximális erő, minimális minden egyéb) már 61. szint, és lényegesen gyorsabban fejlődik :D
    (str 2500, többi 500 alatt, varázslatok 250. szint körül, 16. fejezet)

(és így ketten majdnem 15 megát elfoglalnak a gép memóriájából)
  • morcosqtya
    Hanyadik szintű a robotmonkod? :))
  • morcosqtya
    Ja, hogy így fejlődni is lehet.. így már világos, én is játszom hasonlóval jelenleg is (rpg), csupán az volt számomra érdekes, hogy "divatos" lehet még a kerttel és (mg.)gazdálkodással kapcsolatos közösségi játék, valamint, hogy ennyira túl van hype-olva.. (csapból is ez a farmville folyik, vagy ott a hír amikor pl. a kismama elhanyagolta és felrázta a gyereket miatta, mert sírt és nem tudott koncentrálni a termesztésre.. :) )

Anno amikor internetről még nem is hallotunk, 386-on SimFarm-mal elvoltunk. Akciójátékokkal szemben én is a "fejlesztős" stratégiákat, rpg-ket kedvelem, jelenleg is.
    Nem tudtam magamban hová rakni ezt a farmville-t (révén, hogy nincs facebook profilom), de ha fejlődni lehet benne akkor visszavonom az előzőt.

Jöjjenek a lvl 23.-as retkek meg répák!!! :)))

• Pio
    Hol tartasz? :)
  • Dzsini
    és sehol sincs egyik se a progress questhez képest :)
  • Pio
    Azért, amiért az összes MMORPG és böngészős játék:
    zseniális timesink és folyamatosan fejlődik valami, halad előre valamilyen progressz-csík, szebb pixeleket kapsz a karakteredre/kertedbe, nagyobb számok lesznek az adatlapodon, satöbbi.
    A wowtól kezdve a travianon át a farmville-ig ez az összes ilyennek a mozgatórugója.
    Persze a "hozzáadott érték" nem mindegyiknél ugyan az.
  • morcosqtya
    hirtelen észrevette?
    veszélyes dolog ez.

Ez a farmville is miért olyan addiktív, vagy jó dolog egyébként?
  • Büdös Bohóc
    vagyis inkább:
    a feleségem elhagyott, a munkahelyemről kirúgtak: ekkor jöttem rá, hogy függő vagyok
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDDDD
  • Pio
    Jótanács kezdő függőknek:

• geo91
  • morcosqtya
    ..na, kellett, mint egy darab kenyér...

#15807:
    leszoktató táborok? neeeeee... :)))
    Lesz ilyen Anonim Facebookolisták klubja?

- Sziasztok! Sanyi vagyok, fészbúk-függő. A feleségem elhagyott, a munkahelyemről kirúgtak.. ekkor kezdtem el fészbúkozni..
  • geo91
  • JagFater
    Aztaku****....
  • Dzsini
    mint tudjuk:
  • N o N a m e
    Legyőzhetetlen a Google Apps

"Tehát a webes óriás évente nagyjából 125-150 ezer darab 1 terabájtos merevlemezt fogyaszt el."