35806
-
karajjj #16568 akkor nem csak én voltam így vele :D -
Me Ga #16567 Ez egyik legnagyobb időcsapda, ami létezik...
Elindítottuk, és hirtelen reggel lett... -
karajjj #16566 erre ki emlékszik még?
-
Teleport frag... De szoktam rajt vigyorogni :D:D:D
Avp2vel is játszottunk néha napján, de sajnos nagyon max 3-an voltunk. Meg ugye annak jó volt a multis védelme, így csak Hamachin tudtunk játszani... Élvezetes kis game :) -
én mindig azzal értem el indulatszavakat, amikor figyeltem h ki hogy fut épp át a pálya közepén és szimplán beleteleportáltam az illetőbe... 
meccsenként ha egyszer összejött, de DM17 közepén egy idő után *senki* nem futkározott
spawncamp AVP2 multijában volt csúf dolog, ott tipikusan csinált olyanokat a játék, h háromszor ugyanarra a helyre rakta le az embert... kombináld ezt a predator célkövető disc-jével, amit csak úgy kb el kellett hajítani az illető irányába, és gyors ragequit lesz a vége
-
Az még a jobbik eset. Én akkor szoktam billentyűzetet törni, mikor spawnfrageltek, beálltak, és már várták, hol jelensz meg, mert ki lehetett számítani. Akkor aztán marha sok esélyed van. De rühelltem.
Mondjuk ezzel csak online játékban találkoztam. LANos arcok nem voltak ilyen prok :D -
ó igen, Q3 lanban... imádtam h milyen hangokat adnak ki egyesek miután DM17 mapon negyedszerre leszeded rail-el őket röptibe egymás után
-
Nehéz volt, igen, pláne amikor egy darab tévesen kilőtt proton torpedó miatt buktad a pályát, mivel azoknak a száma véges. A pajzs-meghajtás-lézer energiaelosztással és folyamatos váltogatásával is nagyon okosan kellett bánni. Adrenalin volt bennünk hajnali 1-kor az biztos.. :)
Kép újra akkor:
(belső nézet)
-
valamikor a korábbi elmúlt 5 évben jobban haladtam benne mint gyerekkoromban, de mindig volt egy pont ahol nehéz volt továbbjutni :D -
X-wing-eztünk is anno indokolatlanul sokat..
-
Ha már modok...
1.16 alatt Freezerail, InstaGib, Noghost, meg volt egy nagyon gyilkos mod a shootieval, mikor a sörétesből lézer, plazma meg rakéta is jön. :) Durva volt. Turretet csak érintettem. Meg defragozni szoktunk freezemoddal. Saját pályákon szórakozni, saját játékszabályokat definiálni :)
1.32 alatt jött a Team Arena, Excessiveplus, és a saját modom a Kergemarhamod 0.1. OSP kimaradt, meg nemrég láttam, hogy a NoGhost megjelent 1.32 re is. Néha-néha Urban terror. -
Végre egy Quake 3-as :D
Én valami Isten tudja milyen géppel kezdtem, ami pár év után lecserélődött 486ra. Quake 1, Doom 1-2, Wolfeinstein 3D, meg a MotoGp, Forma 1, Biomenace, Commander Keen, Dyna :) Ilyenek. Előtte havernál is játszottam, meg BASICben toltuk :)
Aztán jött egy Via C3 gép... És jött, a Quake 3 Arena... LANba rengeteget toltuk, aztán megunták, hogy mindig én nyerek :D MOHAA, UT, CS.
Aztán jött a net, sok sok és mégtöbb Quake 3, klán alapítás, pálya készítés, grafika modolása, saját módosítás kód szinten. Aztán kezd leülni. Pedig sokkal ütősebb modot tudnék már írni, mint régen. Neki is álltam egynek, de elmaradt. -
nekem ez a játék totál kimaradt :(
viszont elkezdtem nézni...NERV logo a plakáton a szobában :D
meg tényleg akad jopár anime utalás :) -
Shogo végigjátszás
Érdekesek az anime utalások, amiket már értek :D -
igen, de annyira nem emlékszem rá -
Shogo Mobile Armor Division? :D
A két vége miatt god módban egy fél nap alatt lealáztam a cuccot, hogy lássam a másikat is :D -
főleg mert szinkronos volt -
imádtam:D -
G_ArchAngel #16550 Tenyleg Shogo-val jatszott vki? Az rohadt jol ment betarcsazos neten:) -
FankaDeli : Áldd meg a magyart
ebben említik mind2-t :)
de ha már zene akkor stílusilag ez áll közelebb hozzám, bár nem vagyok halo fan :D
-
Pio #16548 Mi a BF42-vel most is játszuk. :)
Pontosabban a Battlegroup42 moddal játsszuk végig időrendi sorrendben a világháborút 10-25fős egy alkalommal 2 pálya, aztán következő héten térfélcsere. :)
Nekem ennyi maradt a régi sok kockulásból, most belegondolva tényleg nem is játszottam már igen régóta mással. -
G_ArchAngel #16547 Szinten UT, aztan BF'42...
Meg neha NWN(2), Lineage 2, aztan meggyogyultam, mostanra maradt szaras kozben az Angry Birds :D -
2 hete regeltem QuakeLive-ra és kipróbáltam, rengeteget fejlődtem vissza:D általános sulis koromban még a helyi lan partin is versenyeztem pedig:D -
márcsak látni is jó =)
-
Pio #16544 UT ment mifelénk is inkább, mint a kvék.
Viszont az UTről nem csinált zenét a Fürgerókalábak. :(
-
q3 1.16-32 instagib tanyapro szolgálatra jelentkezik! -
inkább freezeraileztem
meg turret camp, álcákkal :)
meg defrag (ugrálás) -
én Slash-t használtam, az is lépéshang nélkül közlekedett, csak nehezebb volt eltalálni... bár ez a néhanapján az emberre zúduló rohadt rakétaeső esetén meglepően lényegtelennek számított
viszont legalább rail-ek ellen védett valamennyire...
-
Mindig is UT párti voltam :)
Aztán toltam némi Americas Army-t(cb-ztünk is) és végül átpártoltam cod-ra...Meg közben toltam Cs-t is, de azt nem olyan sokat. -
én meg nem multiztam.... -
anarki, én is azzal nyomtam :D
Nem sok hangot adott, aztán a szembejövőnek puff :) -
mindenki UT-zett, én voltam az egyetlen aki Quake 3-ban szedte szét a sok kis Anarki-val száguldozó, lépéshang nélküli rohadékot? 
aztán meg BF1942 meg RS3: Raven Shield, de ez alap
-
Na nem gondoltam volna, hogy sgzel. :)))
Én UT99eztem, sFben csak insta. :P -
Pio #16535 OFF, hátha valaki nyomon szeretné követni, FIREFOX 4 letöltésszámláló, ha jól emlékszem a 3-nál 8millió körül volt a 24 órás Guinness rekord. -
c64 nekem totál miaradt, elsö gépem 386-os volt, jo kis nagylemezes játékokkal, már nem emlékszem mikor :D
aztán kaptam egy 486-ot, nah akkor jött a kockulás a doom-al meg gta-val meg hasonlo akkoriban menö játékokkal, talán knights&merchants-al is ,aztán meg lett egy jobb gépem olyan 98 környékén, akkor meg fifa-val toltuk haverral rengeteget, bill+gamepad komboban :D -
én is csak 2k4, sF* powa
-
99-ben elköltöztünk nem volt netem itthon úgyhogy 128k bérelt vonalon jutottam nethez néha hétvégente, az a része kimaradt. 2003ban lett ADSL akkor viszont UTztam rengeteget, 2006ig, sajnos addigra a magyar scene nem sok emberből állt, de azért játszogattunk szépen. :) -
nah ezek nálam 2002-ben jöttek....akkor lett új gépem....addig 3.1 volt 1,5 évig meg előtte c64....:D -
jah az :D
igen, a modemnek szép hangja volt... :D
Nah meg UT-t mekkora királyság volt tolni neten, emlékszem haverral felváltva nyomtuk... :D -
Tétova Teve Club. :)
Én olyan 98 körül estem neki a netnek, 56k rulz :D