35806
-
ez jó cucc volt, mi is toltuk sokat :D -
régen a játékok azért voltak hogy játssz velük, manapság meg arra hogy nézegesd milyen grafikája van... -
mert régen kurvajó volt. -
hmm ennek milyen fos grafja volt? régen kurvajónak tűnt XD -
humorosbó
-
Én inkább ezt javasolnám helyette:
http://ufoai.ninex.info/wiki/index.php/News
Quake2 engine-es(!) remake, egész fasza. És nehéz mint a dög.
Az UFO magyarítása gyakorlatilag a gyökere a mai napig tartó magyarítás-gyűlöletemnek. -
óltájmbeszt! -
karajjj #16601 steamen mennyibefáj? meg magyar? -
geo91 #16600 hát sajnos nekem rengetek kultjáték kimaradt az életemből, mivel az eddig két gépem között hatalmas volt a teljesítménybeli különbség, az elsőben (mikor kaptam már elavultnak számított, de ettől függetlenül örültem neki. :D) csak flopiolvasó volt, így csak olyanokkal tudtam játszani, amik ráfértek. nagy kedvencem volt pl. a dyna.
-
végre valaki, aki játszott Chaos Engine-t, legjobb játék valaha. -
Én ott tettem le róla, hogy közelharci játékkal játsszak neten keresztül. Az ezredmásodperces pontosságú időzítéses támadásokat totál tönkrevágta már a 100-as ping is. -
Fúj, a Blood2 mekkora egy szar volt... (Bocs)
Lithtech 1.0. Úgy is nézett ki. :P Nagyon hulladék az az engine. Mostanra már eléggé rendberakták, (NOLF, FEAR), de szvsz még mindig a legszarabb az összes közül. -
fúdekeményvagy...
-
és még egy "hogy érted, hogy hajnali 2 óra?" típusú játék: bár már 2000, de Rune multijára emlékszik még valaki? nálam az volt tipikusan az a móka, hogy a kétlábú leült elé délután 4-kor, és egyszer csak a levágott végtagok és az azokkal agyonvert ellenfelek rengetegében eltűnt 6-8 óra az életéből 
aztán ugyanezt a közelharci mókát Jedi Knight 2/Academy folytatta, az se egyszerű timesink lett... -
jah, totál egyetértek, imádtam én is, az 1. részével együtt. Blood 2-t nemrég vettem meg a GOG-ról megint, a nosztalgia kedvéért :) -
JagFater #16593 Én a Day of the Tentacle-el voltam időcsapdába. :-) -
Blood 2 ász volt.
mondjuk nekem azokból az évekből még mindig SiN a kedvencem, pusztán mert olyan nyitányt hoztak össze hozzá (helikopterről osztani az égi áldást bankrablókra
), hogy az megragadott és a játék végéig nem engedett.
na meg akkor még értettek a pálya designhoz, és nem minden egy rohadt folyosó volt... -
-
hát ja :D
néztem ezt a videót és mondom, milyen ismerős a fegyvertöltés hangja, meg a vérfröccsenést is mintha láttam már volna valahol... aztán beugrott, hogy a Blood 2-ben voltak ugyanezek a hangok és a vérfröcsi, ugye mindkettőt a Monolith Lithtech 4-es motorja futatta (ha jól emléxem) :) -
igen, csak mire én oda jutottam, addigra kijött SiN meg Blood 2, és biza a szétfröccsenő végtagok (SiN) és a két shotival való futkározás nagyban nyert Doom-al szemben
-
Cat 02 #16588 Jajj, de öregek vagytok :(
Mondjuk ezeknek a játékoknak nagy részével én is toltam csak később, NES emulátoron :)
kulabá: az volt eddig is Chrome alatt -
meg növelhető a szövegmező is ahova írod a hsz-t -
lol :D -
jah, lanpartik művházban felénk is voltak, nem is egy... régi szép idők...
-
fasza. mégegy cucc amit le kell tiltanom majd a topikjaimban
-
_A_ kedvenc játékom. :D Akárhányszor képes vagyok végigjátszani. :) -
Hálózatban? Nem. Ellenben soros porton összekötött gépeken igen... :D
Meg Duke Nukemet, Blood-ot, Shadow Warriort... Aztán mikorra elkezdtünk LANozni, addigra már Q1, Q2, HL ment, meg mindenféle elképzelhető modok... Q1hez CTF és Team Fortress, Q2-höz Weapons Factory(TF klón) és Gloom(most asszem Natural Selection a címe), HL-hez TFC és CS... Néha egy kis Delta Force pixelvadászat, vagy Starcraft...
Volt időszak, amikor minden hétvégén összegyűltünk 8-12-en a váci művházban, azt toltuk a LANt ezerrel. Szép időszak volt. -
SG új feature:
-
+1
-
G_ArchAngel #16579 Suliban, szamtech terem halozatan igen:) -
Doom-ot, Doom 2-t hálóban nyomta valaki rajtam kívül? :) -
Biomenace:
és a Chaos Engine.
Világbajnok hangulat.
Thug volt a kedvenc karakterem ebben.
Párban lehetett haverral játszani, egy billentyűzettel.. :))
-
Another world.
Kemény játék volt.
Amolyan price of persia jellegű mászkálós egyképernyős.
-
második: blackthorne.
Anno a grafikáján bsz**tunk.. :)) -
ezt a live-t most kipróbáltam, nem rossz :) -
Steam-en ott figyel DosBoxos kivitel, tavaly vittem végig utoljára :D
De inkább az UFO Extraterrestrials :D és ebből jön a második rész idén :D
Amúgy nekem ami ilyen leizzasztósan nehéz volt az ez:
És amit minden hónapban végigtolok unaloműzésnek az meg ez:
-
U.F.O.
Az utódja az X-COM tele volt buggal, pedig a hangulata verhetetlen volt.. -
karajjj #16571 működése alapján tuti kamu -