35806
-
"Ezzel szemben a Win7 fél év lelakás után, ha úgy próbálom használni mint a macet sokszor perceket kel várnom rá. 3-4 nap sleepberakás-felébresztés, vagy hibernálás-felébresztés után olyan szinten be tud lassulni, hogy sokszor 2-3 percig nem tudok semmit csinálni vele. Ezen kívül az egész rendszer sokkal jobban belassult. Lassan érik az újratelepítés."
User error :) -
szerintem meg hazucc...flame on...:DD -
Pedig a nagy része igaz, ez nem Apple reklám. Lassan fél éve használok egymás mellett Win7-et és OSX-et. Azonos igénybevétel mellett fél év után az OSX sokkal stabilabb / megbízhatóbb. Leginkább a startup / leállásnál, illetve sleepbe rakás / felébresztésnél óriási a különbség. Az OSX sem olyan fürge már, mint fél éve, teliraktam programokkal - ez leginkább a startupra volt kihatással, de pillanatok alatt lemegy sleepbe és fel is ébred (4-5 program futása melett is), és a shut down is megvan 1 perc alatt. De igazából nagyon ritkán kapcsolom le, mindig sleepbe rakom, van hogy 1,5-2 hétig nincs is restart, és egyáltalán nem lassul be.
Ezzel szemben a Win7 fél év lelakás után, ha úgy próbálom használni mint a macet sokszor perceket kel várnom rá. 3-4 nap sleepberakás-felébresztés, vagy hibernálás-felébresztés után olyan szinten be tud lassulni, hogy sokszor 2-3 percig nem tudok semmit csinálni vele. Ezen kívül az egész rendszer sokkal jobban belassult. Lassan érik az újratelepítés.
Hogy ez a stabilitás kinek mennyi extra pénzt ér meg, az már szubjektív döntés. Én egy haveromtól vettem használtan egy 2+éves MacBook Prot. A gépet az USA-ban vették, és mivel közeli haver volt és nem akart nyerészkedni rajtam annyiért kaptam meg, mint egy azonos teljesítményű / tudású, jó minőségű HP-t vagy Toshibat. Valószínűleg én sem dobnék ki 300-400e Ft-ot egy Epül boltban egy zsír újért, eléggé pofátlanok az itthoni árak. -
nem az én gépem, csak találtam a képet :)
-
Az van most is, ma már az a "monitorszűrő" - privacy filter néven fut, irodákban szokták LCD-k elé is rakni, gyakorlatilag a belátási szöget 5-10%-ra zárja, hogy ne lássanak bele egymás dolgaiba az emberek (ha rákeresel valami árukeresőben monitorszűrőre, azokat fogja kidobni, pl. 3M gyártmányt).
Cat02: igaz, köszi a kiegészítést. -
Cat 02 #17203 + lökte az ember fejébe a port -
Pio #17202 Szerintem is.
Meg olyat is láttam annak idején, ami azt tudta, hogy csak szemből lehetett látni, mi van a képernyőn. -
az a kábel azért van ott, hogy leföldeld, szerintem
Az én első monitorom is low radiation volt 1997-ben, szóval már csak a suliban találkoztam vele :D -
Pio #17200 Semelyikre, csak a képernyő elé lógattad.
Dzsini napszemüveges hasonlat teljesen jó szerintem. :) -
spy803 #17199 Nekem már nem volt ilyen régi CRT-m, 2000 óta vagyok benne ebben a nagy családban. :D A gép melyik portjára kellett ezt dugni? -
A CRT monitoroknak bőségesen volt olyan sugárzása, ami a közelről nézésnél rendkívül hamar fárasztotta a szemet, ráadásul egészségtelen is volt. Egy ilyen szűrő (a jobb minőségű) egy kis fényerőt feláldozva kiszűrte a káros sugárzás nagyobb részét - kb. mint egy napszemüveg egy nyári napon. -
spy803 #17197 Ez mire volt jó? -
Pio #17196 ...persze a facebook se sokban tér el ettől... :)
-
Pio #17195 Van benne valami... :)
Twitterről néhány cég és híroldal bent van RSSben, de múltkor gondoltam, hogy "kimerészkedek" és megnézek néhány magánszemélyhez kötődő twittercsatornát.
A twittek 99%a tényleg igen "magasröptű" és akkor még szolidan fogalmaztam...
-
meg persze a kiváló crt szűrő
-
neeeem ezek még tiszta újak ott :DDDD -
micsoda ócska besárgult crt-k -
A gépe lefagyott: nem hogy újraindítaná, vagy valami, hanem megy a karbantartóhoz. Jeee! -
a ferit nem nagyon szeretik a gépek.....mindig lefagynak körülötte...:D -

-
Pio #17188 Az összes pont teljesen jogos, nem is tudom hogy gondolták ezt sztívék!
Bár még nincs hivatalos bejelentés, szóval lehet, hogy addigra legalább 4-5 funkció bekerül. Anélkül viszont kudarcra van ítélve a projekt. -
Re4zOon #17187 

-
engem meggyőzött...:D
-
-
geo91 #17184 itt a közvetlen vágási generátor -
geo91 #17183 
-
-
geo91 #17181 -
-
Re4zOon #17179 nehéz körbevágni -
geo91 #17178 alkossatok :D
meme generator
-
Pio #17177 -
ez nem török inkább bulgár:D -
Lehet csatlakozni?
-
:) most kéne születni :D -
geo91 #17173 fészbuk dalocska :D ami a zenét illeti, le sem tagadhatják az 500 évnyi török uralmat :D
-
geo91 #17172 gugli fail :D
-
-
nem vagy egyedül vele, annak idején ennek a számnak az alkotóit nagyon szívesen belefojtottam volna egy vödör trágyába, miután minden második rohadt pvp videó alatt ez a szemét szólt... 
ellenpéldának viszont itt van ez, ahol az alkotó jazzt, Gogol Bordello-t, meg The B52s-t rakott be zeneként, és zseniális lett
-
Cat 02 #17169 wtf
The following errors where detected:
The E-Mail Address / Confirmation Key combination supplied for comfirmation could not be confirmed as comfirmed even after it should have been confirmed! You really should not be getting this error message. Did you sneak your way here in a manual and sneaky way? If not, contact us and let us know.