35806
-
Pio #17649 Telepítsd úgy, hogy elgépeled a CD kulcsot és "kirobbanó" meglepetésben lesz részed... ;-) -
Az én kopizott RA2-mnek semmi baja nem volt
-
Pio #17647 Na tessék, a Settlers 3-as Iron Smelter malacot termel vas helyett kimaradt... :( -
[URL=http://www.cracked.com/article_19162_6-hilarious-ways-game-designers-are-screwing-with-pirates.html]hogyan szopatják a fejlesztők a "kalózokat"[/URL]
van benne pár nagyon ötletes, a #1 meg szimplán ördögi
-
-
Neoncsoves #17644 -
Másodikat öcsém is eljátszotta, csak ő mp3-ból akart midit csinálni
-
egyetértek
mpg-ből pedig mp3 -
geo91 #17641 nem is, mert akkor abból wma lesz
-
- wmv videóból hogyan lehet legkönnyebben mp3-at csinálni?
- kikapcsolod a monitort. -
xy: nekem a google nincs installalva a gépemre
xy: szal nem is tudom használni
fiú: Ma mi a baj?
lány: Hát telóra szeretnék rárakni egy videót csak a telóm nem játsza le az avi-t. De átírtam 3gp-re és úgyse.
fiú: De hogy?
lány: Hát fogtam és átneveztem.:P
fiú: neeeeeeeeeeeee XD
hallod ez olyan mintha egy kalácsnak azt mondanád h muffin!!
lány: jaah
Robi üzenete:
Ezt csak húzogatni lehet előre hátra, vagy nagyobbítani is lehet?
Szamár üzenete:
Te még mindig a Facebook-os bélyegképedről beszélsz, vagy már a farkadról?
Robi üzenete: Baszódj! -
pedig en nem is ismertem ! ... :D
-
Pio #17637 "egyidős az internettel" rovatunkban ma:
-
geo91 #17636 -
Logod M$! -
én most csak live cd-t készítek(és nem windows alapú) -
Cat 02 #17633 Na de melyik ? FLAME On
-
szerintem mindenki irjon magan egy os t es akkor nem lesz vita. mondjuk windows alaput. -
linux ftw -
Tyű gyerekek mi volt itt :)
Nem értem egyébként ez az Epül vs Win miért robbant ki ekkora vitákat. Komolyan hisztek benne hogy még, hogy neg tudjátok győzni a másikat (pláne az után, hogy mindig ugyanazok az emberek között megy a vita :) -
Boldog Ítélet napját
"Hogy mi történt egyébként kedd és csütörtök között? A Skynet valószínűleg frissítette az operációs rendszert, telepítette az új hardvercsatolókat, vagy csak megpróbálta uninstalálni az Itunest."

-
:DDDDDD -
Ha szerencséd van, akkor egyszerre a kettő, és felhúzhatod a macskát a portalgunra, meg szájba hugyozhatod magad az átjárón keresztül. :P -
:D -
na most melyik :)
-
Ez valami nagyon szar. Az első rész még tök jó volt régen, de ez valami ultraszánalom. -
Cat 02 #17623 -
Ne gyárcsál elméleteket mi miért készült :D -
G_ArchAngel #17621 Ez igaz, de ugye tudod, hogy nem ezert keszult evekkel ezelott ez az abra?:) -
ááá most nézem nem fail :D
Neked fail, nincs odaírva, hogy warez vagy valami, csak download. Itunes-ról vagy steamről is download :D
Amúgy eredeti játékaim 99%-a steames, vagy más digitális formában van meg :)
Ez azt jelenti, hogy 2db dobozos játékom van: Gears of War és Arma II.
Steamen 44db játék
Egyéb meg: LFS, TDU2, 5db frozenbyte játék... -
Cat 02 #17619 Vááá, csomószor volt ez :D
-
Cat 02 #17618 Jó, de kapsz sapkát
-
megjelenő játékokra ált minusz 10% de még ígyis drágább mint boltból :D
A nagyobb akciók azokra vannak, amit már kutya sem vesz rendes áron. (4-5+ éves játékok...)
szerk: venni én csak magyar filmeket szoktam, az is van itunes-on? Más filmeknél szinkronnal hogyállnak? (komolyan kérdezem, mert nem vásároltam még onnan soha...) -
Cat 02 #17616 Általában van rajta akció -
én mindkét esetben a mostani árakat néztem ;) -
"boltból meg 6e..."
Most, 9k volt mikor megjelent. Bár akkoris olcsóbb volt a boltban. :) -
steamen megjelenéskor drágábbak a játékok. tdu2 pl 14e steamen, boltból meg 6e...
Filmet meg nem gépről szoktam nézni, hanem nappaliból nagytévén rendes házimozival, és nem akarok oda is venni egy gépet... -
Hm, ugy tunik a magyar kalmarok beepiti az arba. Na akkor Lenovo: link. Nagyker eseten ez meg 5 ev... -
Ja, és megy szembe homlokegyenest azokkal az állításokkal, amiket teszel.
Egyébként ha ennyire érdekel, tervszállítás kedden van, én meg kvázi kész vagyok, a bírálatra várok, valamivel meg el kell baszni az időt.
Hadd kérdezzek vissza:
Ebédszünet van az Országházban? Blablabla, többi hülyeség, amit mondtál, vissza feladónak. -
G_ArchAngel #17610