35806
-
Cat 02 #17689 :)
-
G_ArchAngel #17688 en is nehezen hagytam abba, igy hogy 3 honapja csak skypeon lattam a blokiket:( -
Ha le akarjátok kötni a barátnőtöket végtelen időre, tegyétek be ezt a honlapot neki:
[URL=http://cuteroulette.com]http://cuteroulette.com/URL]
Ha úgy érzitek megint szükségetetek van rá, akkor csak áramtalanítsátok a gépet amin nézi :D
-
Cat 02 #17686 Ehhh -
JagFater #17685 Jogos, szoftvert letölteni illegál.
De tudod milyen az ember, ezek már apróságnak számítanak. :-DD -
Kis helyesbítés: te azt fizetted ki, hogy a rádióból, tévéből bármikor bármilyen (jogtiszta) műsort szabadon rögzíthetsz magáncélra. Az a jelenlegi szabályozás hiányossága, hogy az internetről ingyenesen letölthető média (hang és kép) nem kerül más besorolásba (szintén sugárzott adatnak számít, és a feltöltőre/sugárzóra bízzák, hogy a jogdíjakat fizesse), így azok rögzítése is hasonlóképpen megengedett mindaddig, amíg ez a rögzítés magáncélra történik, és nincs továbbterjesztés (feltöltés). -
JagFater #17683 Azt tényleg gyökér, aki a legális vásárlást cikinek találja de...
Egyelőre akaratomon kívül előfizettetnek a warezara az üreskazetta-díjjal.
Sokszor leírtam már, hogy ha lefényképezem a saját szőrös seggem és azt archiválom, vagy mutogatni akarom a szomszédnak, akkor akár 4x is ki tudják velem fizettetni a jogdíjat.
Fényképező flash, vinyó, pendrive, cd/dvd.
Nem azt mondom, hogy nem szednék le ezt-azt akkor se, ha nem lenne az artisjus, de legalább lelkiismeret furdalásom lenne. :-)
Így nincs, hisz előre kifizettem. -
bazsdmeg ez kurvajó :D: ::ASD: A:S : -
Re4zOon #17681 :DDDD
-
Cat 02 #17680 -
-
-
Pio #17677 Azt hiszem most jött el ismét Torrenting Turtle ideje!
-
geo91 #17676 vótmá, de amúgy 

-
OFF(?)
"Még jó, hogy a kenyér meg a felvágott nincs fent ingyen, azt is letöltené."
Szerencsénkre(szerencsétlenségükre) vannak ingyenes vagy Nyílt forrásúalternatívák. :D
például:D
/OFF(?) -
ez mennyire így van :) -
Ennek ellenére engem folyamatosan lehülyéznek amikor eredetiben veszek szoftvert, játékot, vagy zenei cd-t...
A közvélekedés még mindig az "ingyen akarok minden-t" elv mentén halad.
Ebben részben közrejátszik a pénzhiány is, részben eredendő társadalmi magatartás.
Mindkettő mellett lehet átgondolható érveket felsorakoztatni, de kár hülyének nézni valakit csak azért mert nem mp3-ban tölt le hetente 3 giga zenét, hanem megveszi a kinézett és keresett lemezt (mondjuk havonta egy CD-t 3,5 ezer ft-ért) amit hifin szeretne hallgatni, nem háttérzeneként, vagy megveszi a Torchlight-ot boltban 2-3 ezer ft-ért...
Egy munkatársam szerint: "minek vegyem meg? Ott az interneten minden ingyen van"
Még jó, hogy a kenyér meg a felvágott nincs fent ingyen, azt is letöltené.
Nem vagyok a szerzői jog élharcosa (nálam sem minden jogtiszta nyilván), de ne forduljon már ki a világ magából... nehogy már ciki legyen megvenni becsületesen valamit..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(már gyakorlatilag ciki becsülettel dolgozni és fizetésből élni is ebben az országban) -
spy803 #17672 Kell! -
steampunk...
-
Ki emlékszik rá? Ki nem tudott erről?
ASDADAS:DADDA:ASDASDASD -
*hívek
-.- -
Nekem az jött le, a cikkben használt szóhasználatból, hogy aki kalózkodik az dögöljön meg, és különben is, lássátok a leírtak alapján, hű de megszopatják őket a fejlesztők.
Ez ennyire elvakult híveket szoktak szektákat alkotni.
Na ezért írtam azt, láthatóan átvitt értelemben. -
Nem, csak gondolom nem érti, h neked miböl jött le az, h szektás egy olyan cikkböl ami arrol szol, hogyan szivatták a fejlesztök a kaloz pélányokkal rendelkezöket... -
mivan, te írtad a cikket h így szívedre veszed? -
Elég sok embernek nem világos még most sem, hogy mit jelent a szabadalom, forgalmazási jog, meg a licensz, stb. Ilyenkor születnek olyan ábrák, mint alább. Majd egyszer... -
-
omg, ez nem tény meg semmi, nézd már meg melyik topikban vagyunk, másrészről, gondold el hogy ellopnák az autódat de reggel ugyanúgy ott lenne. :D -
geo91 #17662 hol lennénk nélküle? Isten nyugosztalja! -
geo91 #17661 kimondta, hogy jófejség? :D kényszer... -
G_ArchAngel #17660 fail
elkepzelem, ahogy felszemu Jack felmaszik a spanyol aranyszallito fregattra, lemasolja sunyiban az aranyermeket es visszauszik a hajojara, majd buszken terjeszti, hogy a kalozok nem lopnak...
vagy 2007-ben a McLaren/Ferrari botrany is csak piracy volt, hiszen az eredeti dokumentum megmaradt Maranelloban?
(erdemes megnezni a piracy jelenteset, minden formaja buntetendo, eppugy a szabadalom, mint a jogbitorlas - en sem vagyok angyal, de legalabb nem hitegetem magam, hogy ez mekkora jofejseg) -
-
Jah 10 percig jó volt. -
403 forbidden -
-
RYO21 #17655 Vótmá?
-
szektás hangulatú cikk -
az enyémnek volt. Aztán felment a "patch", és köszönte szépen a vásárlást :) -
tegnap óta azon filózok, h melyik játékban volt ez a poén, kösz h megsúgtad 
amúgy hatos lista, azért nem fért rá mind (mondjuk Settlers 3 tényleg kellett volna), na meg a másodiknál úgysem lehet senki kreatívabb
-
NFS 1 is lemaradt, nem gyorsult az autó 90 felé, ha nem cdről volt futtatva :D -
nah igen...kb. a legpoénosabb kalozvédelmet kihagyni... :D