35806
IWimv2m.jpg
  • Cat 02 #17689
    :)

• G_ArchAngel #17688
    en is nehezen hagytam abba, igy hogy 3 honapja csak skypeon lattam a blokiket:(
  • GregSB
    Ha le akarjátok kötni a barátnőtöket végtelen időre, tegyétek be ezt a honlapot neki:
    [URL=http://cuteroulette.com]http://cuteroulette.com/URL]

Ha úgy érzitek megint szükségetetek van rá, akkor csak áramtalanítsátok a gépet amin nézi :D
  • Cat 02 #17686
    Ehhh
  • JagFater
    Jogos, szoftvert letölteni illegál.
    De tudod milyen az ember, ezek már apróságnak számítanak. :-DD
  • Dzsini
    Kis helyesbítés: te azt fizetted ki, hogy a rádióból, tévéből bármikor bármilyen (jogtiszta) műsort szabadon rögzíthetsz magáncélra. Az a jelenlegi szabályozás hiányossága, hogy az internetről ingyenesen letölthető média (hang és kép) nem kerül más besorolásba (szintén sugárzott adatnak számít, és a feltöltőre/sugárzóra bízzák, hogy a jogdíjakat fizesse), így azok rögzítése is hasonlóképpen megengedett mindaddig, amíg ez a rögzítés magáncélra történik, és nincs továbbterjesztés (feltöltés).
  • JagFater
    Azt tényleg gyökér, aki a legális vásárlást cikinek találja de...
    Egyelőre akaratomon kívül előfizettetnek a warezara az üreskazetta-díjjal.

Sokszor leírtam már, hogy ha lefényképezem a saját szőrös seggem és azt archiválom, vagy mutogatni akarom a szomszédnak, akkor akár 4x is ki tudják velem fizettetni a jogdíjat.

Fényképező flash, vinyó, pendrive, cd/dvd.

Nem azt mondom, hogy nem szednék le ezt-azt akkor se, ha nem lenne az artisjus, de legalább lelkiismeret furdalásom lenne. :-)

Így nincs, hisz előre kifizettem.
  • Metalmilitiakid
    bazsdmeg ez kurvajó :D: ::ASD: A:S :
  • Re4zOon
    :DDDD
  • Cat 02 #17680
  • GregSB
  • GregSB
  • Pio
    Azt hiszem most jött el ismét Torrenting Turtle ideje!

• geo91
    vótmá, de amúgy
  • gergely1991
    OFF(?)
    "Még jó, hogy a kenyér meg a felvágott nincs fent ingyen, azt is letöltené."

Szerencsénkre(szerencsétlenségükre) vannak ingyenes vagy Nyílt forrásúalternatívák. :D

például:D

/OFF(?)
  • Rage47
    ez mennyire így van :)
  • morcosqtya
    Ennek ellenére engem folyamatosan lehülyéznek amikor eredetiben veszek szoftvert, játékot, vagy zenei cd-t...
    A közvélekedés még mindig az "ingyen akarok minden-t" elv mentén halad.
    Ebben részben közrejátszik a pénzhiány is, részben eredendő társadalmi magatartás.
    Mindkettő mellett lehet átgondolható érveket felsorakoztatni, de kár hülyének nézni valakit csak azért mert nem mp3-ban tölt le hetente 3 giga zenét, hanem megveszi a kinézett és keresett lemezt (mondjuk havonta egy CD-t 3,5 ezer ft-ért) amit hifin szeretne hallgatni, nem háttérzeneként, vagy megveszi a Torchlight-ot boltban 2-3 ezer ft-ért...

Egy munkatársam szerint: "minek vegyem meg? Ott az interneten minden ingyen van"

Még jó, hogy a kenyér meg a felvágott nincs fent ingyen, azt is letöltené.

Nem vagyok a szerzői jog élharcosa (nálam sem minden jogtiszta nyilván), de ne forduljon már ki a világ magából... nehogy már ciki legyen megvenni becsületesen valamit..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (már gyakorlatilag ciki becsülettel dolgozni és fizetésből élni is ebben az országban)
  • spy803
    Kell!
  • LasDen #17671
    steampunk...
  • gergely1991
    Ki emlékszik rá? Ki nem tudott erről?

ASDADAS:DADDA:ASDASDASD
  • TommyC
    *hívek

-.-
  • TommyC
    Nekem az jött le, a cikkben használt szóhasználatból, hogy aki kalózkodik az dögöljön meg, és különben is, lássátok a leírtak alapján, hű de megszopatják őket a fejlesztők.

Ez ennyire elvakult híveket szoktak szektákat alkotni.
    Na ezért írtam azt, láthatóan átvitt értelemben.
  • Zomil
    Nem, csak gondolom nem érti, h neked miböl jött le az, h szektás egy olyan cikkböl ami arrol szol, hogyan szivatták a fejlesztök a kaloz pélányokkal rendelkezöket...
  • TommyC
    mivan, te írtad a cikket h így szívedre veszed?
  • Hegi90
    Elég sok embernek nem világos még most sem, hogy mit jelent a szabadalom, forgalmazási jog, meg a licensz, stb. Ilyenkor születnek olyan ábrák, mint alább. Majd egyszer...
  • Calver
  • Fec papa
    omg, ez nem tény meg semmi, nézd már meg melyik topikban vagyunk, másrészről, gondold el hogy ellopnák az autódat de reggel ugyanúgy ott lenne. :D
  • geo91
    hol lennénk nélküle? Isten nyugosztalja!
  • geo91
    kimondta, hogy jófejség? :D kényszer...
  • G_ArchAngel #17660
    fail

elkepzelem, ahogy felszemu Jack felmaszik a spanyol aranyszallito fregattra, lemasolja sunyiban az aranyermeket es visszauszik a hajojara, majd buszken terjeszti, hogy a kalozok nem lopnak...

vagy 2007-ben a McLaren/Ferrari botrany is csak piracy volt, hiszen az eredeti dokumentum megmaradt Maranelloban?

(erdemes megnezni a piracy jelenteset, minden formaja buntetendo, eppugy a szabadalom, mint a jogbitorlas - en sem vagyok angyal, de legalabb nem hitegetem magam, hogy ez mekkora jofejseg)
  • Fec papa
  • Fec papa
    Jah 10 percig jó volt.
  • artschi
    403 forbidden
  • Fec papa
  • RYO21
    Vótmá?

• TommyC
    szektás hangulatú cikk
  • RelakS
    az enyémnek volt. Aztán felment a "patch", és köszönte szépen a vásárlást :)
  • Calver
    tegnap óta azon filózok, h melyik játékban volt ez a poén, kösz h megsúgtad

amúgy hatos lista, azért nem fért rá mind (mondjuk Settlers 3 tényleg kellett volna), na meg a másodiknál úgysem lehet senki kreatívabb
  • pointer4
    NFS 1 is lemaradt, nem gyorsult az autó 90 felé, ha nem cdről volt futtatva :D
  • Zomil
    nah igen...kb. a legpoénosabb kalozvédelmet kihagyni... :D