35806
-
Cat 02 #18050 -
Cat 02 #18049 :DDDD
-
színész, egy tipikus "that guy", baromira sok helyen láthattad, de legemlékezetesebb szerintem Burn After Reading-ben volt... na meg amúgy is zseniális az a film.
-
LOL -
mert ki is ő?
Pixxel: Szóval még a trutyik előtt inkább törölted? Pedig a második felétől kezd már érdekessé válni a helyzet... -
-
harcu #18044 -12 év múlva kerestük fel újra a szakértő urat, hogy felidézzük az interjút, amikor is valami névtelen lúzer, egy dalai, nem is, atlantiszi lamer megoldotta az Y2K problémát.
-Üdvözlöm a kedves nézőket. Az említett riport sok mindenre rávilágított nálunk. Köztudomású, hogy a Kürt Kft. rengeteg bevételre tesz szert elégett vincseszterek adatmentéséből. Namármost kidolgoztuk az új módszerünket. Tegyük fel, hogy itt ez a PC. Ebben a vincsesztert a hagyományos módon, csavarhúzóval szereltük be. Na, itt ez a molotov koktél, és ha most leég a stúdió...(lángok csapnak fel, szirénázás, rohangáló tűzoltók, fél óra hangyák háborúja.)...Na tessék, a kis tűz után, melyben kiégett 2 stúdió, 12 néző meghalt, köztük a riporter is, és elégett a Szerelem és könny című brazil sorozat mind a 3456 része is, naszóval láthatjuk, hogy a PC vincsesztere teljesen tönkrement. De most, itt egy új stúdió, egy új PC, amelybe a vincsesztert nem a hagyományos módon, csavarhúzóval szereljük be, hanem egy közönséges konyhakés hegyével. Na, akkor megint itt a molotov koktél, és..........(lángok csapnak fel, szirénázás, rohangáló tűzoltók, fél óra hangyák háborúja.)...Újabb 3 kiégett stúdió, 25 halott néző árán, de megint visszatértünk a PC-nkhez. Na akkor most nézzük meg a vincsesztert, amelynek reményeink szerint semmi baja se lett.... hűakurvaéletbe....
Adásunkat megszakítjuk, szakértőnk emlékét kegyelettel megőrizzük. Most pedig Vetélkedő című műsorunkat láthatják a Hejővárosi kismamák részvételével... -
tudod mi volt a fickó számára a szánalmas?
Hogy a műsorvezető is tudta hogy hol van tabulátor billentyű:D -
a 'numlock' azért kicselezte 3:24-nél :D:D:D -
Cat 02 #18041 1-2 majdnem hasonlít :D -
spy803 #18040 TV2 már akkor is nagy szenny volt... -
Ja, emlékszem, mekkora komoly dolognak hitték :D -
harcu #18038 Egy háromtagú társaságot képviselek, mi vagyunk az Atlantiszi Gyógyítók.Bazzeg, ettől fosta biztos össze magát az MS meg mindenki más akkoriban. -
tabulátor gyombbal...hol van? 
win 3.1 '99-ben?
-
harcu #18036 -
harcu #18035 Ehhez azt is tudni kellene, hogy kit parodizált Gálvölgyi. Volt valami hitgyülis vagy hasonló szektás delikvens, aki felfedezte, hogy ha nem egérrel, hanem TAB-bal váltanak el a windowsban a textboxról, akkor máris 2000 kompatibilis lesz az alkalmazás. Ja, és ezt le is nyomta a tévékettő, mit tudományos cuccot, hogy már megint a magyarok oldották meg az Y2K problémát egy pillanat alatt, és ingyen. -
bocs, eltévedtem :D -
-
hát sztem is, a 3. rész (vagy minek nevezzem) után szedtem is le, halál unalom volt... -
JagFater #18031 Ez a portal 2 nagyon gyengére sikeredett.
Nem vagyok egy nap portal fan, de a pályák 99%-a 1-2 percnél nem tartott tovább sajnos. Kár érte. -
és nekem most esett le, h miért volt Cave Johnson hangja olyan ismerős... 
[apro]"No, no. God no. Burn the body. Get rid of it." -
...akinek nyelvkönyvet sorsolt a Google :) -
aham :D
-
akkor biztos haverkodunk fb-on :D -
Szerintem ez:
http://www.mobygames.com/game/nekketsu-street-basket-ganbare-dunk-heroes
Amúgy volt focisban, jégkorongosban, stbstb...
http://www.mobygames.com/game-group/kunionekketsu-high-series -
Cat 02 #18024 epic :DD
-
spy803 #18023
Remélem még nem volt :D -
na meg festőkészlet az övön :D -
-
Steampunk :) -
Ja hogy ja, sokat ástam már a kertben, és kellett csákány is a köves részhez, de nem ismertem fel :D -
nem portál hanem alagút és csákány a kézben -
Nem értem a képet... a portálok..
-
akkor már
-
Ezzel az erővel, én a logitechet perelném be, tuti az letöltés ikonok többségére az ő egerükkel klikkeltek :D -
Cat 02 #18014 Van CNC-vel készített is, meg 3D-s nyomtatóval is. -
ldavid #18013 ilyen is van
-
Cat 02 #18012 lol -
Cat 02 #18011 Én egy régi játéknak se tudom mi a neve, mert ilyen NES szimulátorral játszottam PC-n, amiben volt kb 300 játék :D
De esetleg ha emlékszik valaki olyan kosaras játékra, amiben le lehetett ütni az ellenfelet, mondhat nevet :! -
:)
Rohadt jó!