35806
IWimv2m.jpg
  • Cat 02 #18050
  • Cat 02 #18049
    :DDDD
  • Calver
    színész, egy tipikus "that guy", baromira sok helyen láthattad, de legemlékezetesebb szerintem Burn After Reading-ben volt... na meg amúgy is zseniális az a film.
  • gergely1991
    LOL
  • RelakS
    mert ki is ő?

Pixxel: Szóval még a trutyik előtt inkább törölted? Pedig a második felétől kezd már érdekessé válni a helyzet...
  • pxxl
  • harcu
    -12 év múlva kerestük fel újra a szakértő urat, hogy felidézzük az interjút, amikor is valami névtelen lúzer, egy dalai, nem is, atlantiszi lamer megoldotta az Y2K problémát.
    -Üdvözlöm a kedves nézőket. Az említett riport sok mindenre rávilágított nálunk. Köztudomású, hogy a Kürt Kft. rengeteg bevételre tesz szert elégett vincseszterek adatmentéséből. Namármost kidolgoztuk az új módszerünket. Tegyük fel, hogy itt ez a PC. Ebben a vincsesztert a hagyományos módon, csavarhúzóval szereltük be. Na, itt ez a molotov koktél, és ha most leég a stúdió...(lángok csapnak fel, szirénázás, rohangáló tűzoltók, fél óra hangyák háborúja.)...Na tessék, a kis tűz után, melyben kiégett 2 stúdió, 12 néző meghalt, köztük a riporter is, és elégett a Szerelem és könny című brazil sorozat mind a 3456 része is, naszóval láthatjuk, hogy a PC vincsesztere teljesen tönkrement. De most, itt egy új stúdió, egy új PC, amelybe a vincsesztert nem a hagyományos módon, csavarhúzóval szereljük be, hanem egy közönséges konyhakés hegyével. Na, akkor megint itt a molotov koktél, és..........(lángok csapnak fel, szirénázás, rohangáló tűzoltók, fél óra hangyák háborúja.)...Újabb 3 kiégett stúdió, 25 halott néző árán, de megint visszatértünk a PC-nkhez. Na akkor most nézzük meg a vincsesztert, amelynek reményeink szerint semmi baja se lett.... hűakurvaéletbe....
    Adásunkat megszakítjuk, szakértőnk emlékét kegyelettel megőrizzük. Most pedig Vetélkedő című műsorunkat láthatják a Hejővárosi kismamák részvételével...
  • gergely1991
    tudod mi volt a fickó számára a szánalmas?
    Hogy a műsorvezető is tudta hogy hol van tabulátor billentyű:D
  • circa
    a 'numlock' azért kicselezte 3:24-nél :D:D:D
  • Cat 02 #18041
    1-2 majdnem hasonlít :D
  • spy803
    TV2 már akkor is nagy szenny volt...
  • pointer4
    Ja, emlékszem, mekkora komoly dolognak hitték :D
  • harcu
    Egy háromtagú társaságot képviselek, mi vagyunk az Atlantiszi Gyógyítók.Bazzeg, ettől fosta biztos össze magát az MS meg mindenki más akkoriban.
  • pxxl
    tabulátor gyombbal...hol van?

win 3.1 '99-ben?
  • harcu
  • harcu
    Ehhez azt is tudni kellene, hogy kit parodizált Gálvölgyi. Volt valami hitgyülis vagy hasonló szektás delikvens, aki felfedezte, hogy ha nem egérrel, hanem TAB-bal váltanak el a windowsban a textboxról, akkor máris 2000 kompatibilis lesz az alkalmazás. Ja, és ezt le is nyomta a tévékettő, mit tudományos cuccot, hogy már megint a magyarok oldották meg az Y2K problémát egy pillanat alatt, és ingyen.
  • Jim Morrison
    bocs, eltévedtem :D
  • Jim Morrison
  • pxxl
    hát sztem is, a 3. rész (vagy minek nevezzem) után szedtem is le, halál unalom volt...
  • JagFater
    Ez a portal 2 nagyon gyengére sikeredett.
    Nem vagyok egy nap portal fan, de a pályák 99%-a 1-2 percnél nem tartott tovább sajnos. Kár érte.
  • Calver
    és nekem most esett le, h miért volt Cave Johnson hangja olyan ismerős...
    [apro]"No, no. God no. Burn the body. Get rid of it."
  • Dzsini
    ...akinek nyelvkönyvet sorsolt a Google :)
  • pxxl
    aham :D
  • pxxl
    akkor biztos haverkodunk fb-on :D
  • Aramir
    Szerintem ez:
    http://www.mobygames.com/game/nekketsu-street-basket-ganbare-dunk-heroes
    Amúgy volt focisban, jégkorongosban, stbstb...
    http://www.mobygames.com/game-group/kunionekketsu-high-series
  • Cat 02 #18024
    epic :DD

• spy803

Remélem még nem volt :D
  • w77d
    na meg festőkészlet az övön :D
  • LasDen #18021
  • Beast Machine
    Steampunk :)
  • pointer4
    Ja hogy ja, sokat ástam már a kertben, és kellett csákány is a köves részhez, de nem ismertem fel :D
  • Metalmilitiakid
    nem portál hanem alagút és csákány a kézben
  • pointer4
    Nem értem a képet... a portálok..
  • Guren
    akkor már

• pointer4
    Ezzel az erővel, én a logitechet perelném be, tuti az letöltés ikonok többségére az ő egerükkel klikkeltek :D
  • Cat 02 #18014
    Van CNC-vel készített is, meg 3D-s nyomtatóval is.
  • ldavid
    ilyen is van
  • Cat 02 #18012
    lol
  • Cat 02 #18011
    Én egy régi játéknak se tudom mi a neve, mert ilyen NES szimulátorral játszottam PC-n, amiben volt kb 300 játék :D
    De esetleg ha emlékszik valaki olyan kosaras játékra, amiben le lehetett ütni az ellenfelet, mondhat nevet :!
  • morcosqtya
    :)
    Rohadt jó!