35806
-
true, true... -
Nem is a kézzel írott mivoltával van a baj, hanem a kivitellel, az igénytelen színvonallal.. Feltételezi, hogy ezzel bárhol komolyan veszik majd.
-
nem mindenkinek futja nyomtatora... meg hogy nem ment netcafeba vagy valami... hatistenem. Bar nem en vagyok akinek fel kell venni valakit :) -
ööö... az. -
Ma beérkezett önéletrajz:
"Microsoft WORLD"
"érdeklődési köre: kereskedelem"
Maga a CV is megér egy misét: egy vékony füzetlapon kívánta prezentálni, a fotója kivágva egy fényképből, majd a közepére cseppentett ragasztóval rögzítve a kemény papírt a lepelvékony laphoz. A szélei lifegtek a világba...
-
zelda??? -
-
a Heroes of Newerth-t is leszedték... HURR DURR, HEKKEREK VAGYUNK -
valaki meg tudná nekem mondani, hogy ez miért történik meg újra és újra, ha már egyszer engedélyeztem az offline módot?
-
ez most pont ideillik:
-
pfff
azért egy banknál ennyire gyökér rendszert... -
BTW Hihetetlen, mostanában kétnaponta lehet olvasni törésről cikket. Azért ez például eléggé gáz. -
:DDDDDDD -
:D:D
Másikat linkeltem, mikor szóba került a Sony. Szvsz elég gáz, hogy egy ekkora céget SQL injection-el sikeresen megtámadnak. :C -
Barátnőmnek annyi ikon van az asztalon hogy már nem fér ki több. 
+ 2gadget+notesz -
Pio #19477 -
Faszság a téma, ki a halál használja egyáltalán a desktopot? -
23-ból 2db igényes desktop.A többi mind "városi". :) -
JagFater #19474 De legalább van humorérzékük. :-)
-
Pio #19473 És persze akkor már a téma klasszikusa se maradjon ki:
-
Pio #19472 Naja, pedig SQL injectiont már a mezei autósok is használnak traffipax ellen... :)
-
Tudnak DDos-olni (bárki tud, ha egy órát eltölt a neten célirányú keresgetéssel), és ki tudtak használni pár SQL biztonsági rést (hasonlóképpen). Egyelőre semmilyen szaktudásról nem adtak bizonyságot, csapkodnak ide-oda, és örülnek annak, hogy világszintű hír lett belőlük. -
Pio #19470 Nem hittem volna, hogy van, aki a börtönt kockáztatja és milliókat haragít magára ilyen alapon. És eleinte úgy is tűnt, hogy a "nagyokat" fricskázgatják, úgy értem, akkor még érzékelhető volt egyfajta üzenet, mert azok a cégek milliárdokat forgattak, rengeteg ember személyes adataival rendelkeztek, mégse ügyeltek a biztonságra.
De amikor egy Minecraftot elkezdenek DDoSolni... Ott már tényleg felmerül, hogy vannak ilyen primitíven működő ösztönlények. Bár gyanúsabb, hogy (a) a "hacker" tudásuk eddig terjedt és/vagy (b) elkezdtek parázni és/vagy (c) anyuék rújuk szóltak, hogy túl sokat ülnek a gép előtt. :)
Jó öreg Torrenting Turtle barátunk jutott eszembe:
-
mi ez a rögzítés?:DDD -
"végképp nem értem az üzenetet" - egy LulzSec-nél üzenetet keresel?
Did it for the Lulz: "a popular catchphrase used to express that one carried out a specific action for the sake of personal comic enjoyment." -
Ezekkel szvsz, azt érik el, hogy már nagyon sok mindenkinek b@sszák a csőrét, ezért, ha elkapják őket nem fogják annyival megúszni, mint geohot, hanem mehetek valamelyik börtönbe szappanért hajolgatni
-
Pio #19466 No, a LulzSec úgy néz ki lejjebb adta a szintet, átcsaptak szimpla DDoS-olásba, elvileg az Eve Online, a League of Legends és a Minecraft szervereit tették tönkre egy időre.
Emögött aztán már végképp nem értem az üzenetet, hisz pont nem kimondottan azokról a pénzéhes multi játékkiadókról van szó, sőt... -
fixed :D -
-
geo91 #19463 http://index.hu/tudomany/brittudosok/2011/06/14/mutasd_a_desktopod_megmondom_ki_vagy/ -
Pio #19462 A Kinect beköltözik a diszkókba is? :P
-
Blum #19461 -
így jár az aki proxy-t használ:P
Ohhh wait,Rebecca Black - Friday?
OMG,FUUUUUUUUUUUUUUUUUU -

-
van ott tobb hely is?
-
Most valami seb van az arcán, le van neki ragasztva, egy helyre járunk edzeni, de megdögölhetne már. -
-
győzike hogyvan? XD -
Ilyenkor szeretek tarjáni lenni :P -
nálunk ingyenes :s