35806
IWimv2m.jpg
  • Jim Morrison
    true, true...
  • morcosqtya
    Nem is a kézzel írott mivoltával van a baj, hanem a kivitellel, az igénytelen színvonallal.. Feltételezi, hogy ezzel bárhol komolyan veszik majd.
  • Jim Morrison
    nem mindenkinek futja nyomtatora... meg hogy nem ment netcafeba vagy valami... hatistenem. Bar nem en vagyok akinek fel kell venni valakit :)
  • RatBaG #19489
    ööö... az.
  • morcosqtya
    Ma beérkezett önéletrajz:

"Microsoft WORLD"

"érdeklődési köre: kereskedelem"

Maga a CV is megér egy misét: egy vékony füzetlapon kívánta prezentálni, a fotója kivágva egy fényképből, majd a közepére cseppentett ragasztóval rögzítve a kemény papírt a lepelvékony laphoz. A szélei lifegtek a világba...

• LasDen #19487
    zelda???
  • RatBaG #19486
  • Hegi90
    a Heroes of Newerth-t is leszedték... HURR DURR, HEKKEREK VAGYUNK
  • Hegi90
    valaki meg tudná nekem mondani, hogy ez miért történik meg újra és újra, ha már egyszer engedélyeztem az offline módot?

• Dzsini
    ez most pont ideillik:
  • MR ME
    pfff
    azért egy banknál ennyire gyökér rendszert...
  • zeli
    BTW Hihetetlen, mostanában kétnaponta lehet olvasni törésről cikket. Azért ez például eléggé gáz.
  • MR ME
    :DDDDDDD
  • zeli
    :D:D
    Másikat linkeltem, mikor szóba került a Sony. Szvsz elég gáz, hogy egy ekkora céget SQL injection-el sikeresen megtámadnak. :C
  • zöldeshányás
    Barátnőmnek annyi ikon van az asztalon hogy már nem fér ki több.
    + 2gadget+notesz
  • Pio
  • dronkZero
    Faszság a téma, ki a halál használja egyáltalán a desktopot?
  • zöldeshányás
    23-ból 2db igényes desktop.A többi mind "városi". :)
  • JagFater
    De legalább van humorérzékük. :-)

• Pio
    És persze akkor már a téma klasszikusa se maradjon ki:

• Pio
    Naja, pedig SQL injectiont már a mezei autósok is használnak traffipax ellen... :)
  • Dzsini
    Tudnak DDos-olni (bárki tud, ha egy órát eltölt a neten célirányú keresgetéssel), és ki tudtak használni pár SQL biztonsági rést (hasonlóképpen). Egyelőre semmilyen szaktudásról nem adtak bizonyságot, csapkodnak ide-oda, és örülnek annak, hogy világszintű hír lett belőlük.
  • Pio
    Nem hittem volna, hogy van, aki a börtönt kockáztatja és milliókat haragít magára ilyen alapon. És eleinte úgy is tűnt, hogy a "nagyokat" fricskázgatják, úgy értem, akkor még érzékelhető volt egyfajta üzenet, mert azok a cégek milliárdokat forgattak, rengeteg ember személyes adataival rendelkeztek, mégse ügyeltek a biztonságra.
    De amikor egy Minecraftot elkezdenek DDoSolni... Ott már tényleg felmerül, hogy vannak ilyen primitíven működő ösztönlények. Bár gyanúsabb, hogy (a) a "hacker" tudásuk eddig terjedt és/vagy (b) elkezdtek parázni és/vagy (c) anyuék rújuk szóltak, hogy túl sokat ülnek a gép előtt. :)
    Jó öreg Torrenting Turtle barátunk jutott eszembe:

• gergely1991
    mi ez a rögzítés?:DDD
  • Dzsini
    "végképp nem értem az üzenetet" - egy LulzSec-nél üzenetet keresel?

Did it for the Lulz: "a popular catchphrase used to express that one carried out a specific action for the sake of personal comic enjoyment."
  • benőmenő
    Ezekkel szvsz, azt érik el, hogy már nagyon sok mindenkinek b@sszák a csőrét, ezért, ha elkapják őket nem fogják annyival megúszni, mint geohot, hanem mehetek valamelyik börtönbe szappanért hajolgatni
  • Pio
    No, a LulzSec úgy néz ki lejjebb adta a szintet, átcsaptak szimpla DDoS-olásba, elvileg az Eve Online, a League of Legends és a Minecraft szervereit tették tönkre egy időre.
    Emögött aztán már végképp nem értem az üzenetet, hisz pont nem kimondottan azokról a pénzéhes multi játékkiadókról van szó, sőt...
  • Piloss
    fixed :D
  • Solten
  • geo91
    http://index.hu/tudomany/brittudosok/2011/06/14/mutasd_a_desktopod_megmondom_ki_vagy/
  • Pio
    A Kinect beköltözik a diszkókba is? :P
  • Blum
  • gergely1991
    így jár az aki proxy-t használ:P
    Ohhh wait,Rebecca Black - Friday?
    OMG,FUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • Ic3 m4n
  • Jim Morrison
    van ott tobb hely is?
  • Ic3 m4n
    Most valami seb van az arcán, le van neki ragasztva, egy helyre járunk edzeni, de megdögölhetne már.
  • artschi
  • kifli
    győzike hogyvan? XD
  • Ic3 m4n
    Ilyenkor szeretek tarjáni lenni :P
  • hungary27
    nálunk ingyenes :s