35806
-
Én már a Gamert és az új 576-ot se vettem. Valahogy nem volt ugyanaz.
A Gurunál a régi lap volt jó, a sima "GURU", annak az érának a második fele illetve utána a változott nevű "PC Guru" is korrekt lap volt.
CoV meg ugye Cov.. :))
Hihetetlen figura volt..
A PC-s játékok Sebestyén Balázsa.. :)) (nem pejoratívan értem ezt)
Volt humora na. -
nem...a pcguru-bol sokan csniáltak egy Gamer nevü magazint, majd kb. 1év után megszünt... -
megszűnt a pc guru? wtf -
nah igen, nekem 98ota az összes pcguru megvan :D
illetve ma már nem veszem utoljára akkor vettem "pc gurut" amikor gamer magazinként lett elérhetö egy darabig, de sajnos megszünt :( -
A beholder oldalán még mindig kint vannak az útmutatók a játékról, sőt az Ősök városáról is (szintén egy levelezős játék). A különbség annyi, hogy ma már interneten (is) elérhető.
Én a cég játékai közül csak a HKK-t játszottam. Asszem még most is megvan a repülő-karmazsin huhogó paklim valahol :P -
Egy ideig sikeres volt, de aztán szükségszerűen vége lett (ha jól tudom) ahogy jöttek ki az RPG-k PC-re, inkább a gép elé ült be az ember..
Kis családi hangulatú cég volt, egy családi házban működtek, jöttek mentek, rendelték a pizzát, hozták vitték a könyveket a nyomdából, stb.
Dolgoztam nekik is egyetem alatt, de nem belsősként.
Akkoriban az volt az elképzelésem egy laza, hangulatos munkahelyről..:)
Meg anno a PC Guru-s és 576-os srácok is nagyon elvoltak.. :) (Shy, Bear, Masell, Lily, Gaborca, a másiknál meg CoVboy, és a többiek)
Szórakoztatóak voltak a játékleírásaik és tesztek. Nem Tirexi szintűek.. nekik még volt igazi - nem erőltetett - humoruk. -
Mindent Ők vezettek, Te kinyomtatott rendszerezett papírokat kaptál levélben, benne volt minden harc és tevékenységed szövegesen, minden térkép ahol a fog of wart már felfedted, minden, HP, tárgy stb.. :)
Kicsit retro már, mint anno a 386-oson (illetve 286-os AT-n, azt hiszem XT-n nem volt) a szöveges kalandjátékok, még GUI nélkül, DOS alatt 256 karakterrel kirakott szövegdobozokkal (ASCII).. :) -
Ez valóban kijön majd?
Meg is jött a kedvem a KOTOR-hoz... :) -
Hetente küldtek mindenkinek egy levelet, hogy mi történt és te vezettél otthon térképféleséget + inventoryt ? -
Sőt, anno a Beholder Kft.(Túlélők földje, HKK (Hatalom kártyái), Középfölde, Káosz galaktika kártyajáték szerzője és kiadója) vitte a fizetős levelezős rendszerüket, a TF-t.
Hetente egy levélben parancsszavakat adhattál és viselkedésmintát a karakterednek (Északra tartok, vadászok, agresszíven lépek fel, vagy inkább stealth módban :) fegyvert kovácsolok stb.) amit kiértékeltek,majd egy térképet vezetve eljuthattál különböző helyekre, néha összefuthattál más játékosokkal is.
Így utólag vicces, hogy 1 hetet vártál a következő körig.. :)
Most ezt PC-n megjátszani.... azt hiszem törne pár monitor..(képletesen)
Master of Magicben / Civilization-ben / Heroes-ban is elég volt kivárni az ellenfelek köreit.. -
ez durva -
Star Wars mod CoD-hoz, elég jó lett :)
-
Hogy lehetett élni az internet előtt?????
-

-
Érdemes megnézni 
-
geo91 #19917 Karesz te iPöcs :D -
..
-
Pio #19915 Boccs, elfelejtettem visszaolvasni, mielőtt postoltam... :D -
geo91 #19914 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236552807&no=1]#1 :D[/URL] -
Pio #19913 Nade akkor már a többi is:
while( state(Korso) != _BROKEN ) go( Korso, &Kut);
--------------------------------------------------------------------------------
set_quality( Aratas, get_quality(Vetes) );
--------------------------------------------------------------------------------
if( origin(Horse) == _SOUVENIR ) Allow_Look_At.Teeth=0;
if( bride_ID == most_beautiful( GetAllGirls(_THIS_VILLAGE))) exit(-1);
If TimeToInt(Wakeup.Time)<TimeToInt(StrToTime("06:00:00")) then
AddToList(UserLoggedIn.FoundItems,Gold);
Function May_I_Marry_Her(Girl: TGirl):boolean;
begin
With Girl.Mother do
May_I_Marry_Her:=((Body.Qality="attractive") and
(face.Quality="beautiful"));
end;
type
TEmployed=class(THuman)
Job : String[30];
procedure OnGraveDigging( Sender: Tobject);
private
{ Private declarations }
public
{ Public declarations }
end;
Procedure TEmployed.OnGraveDigging( Sender: Tobject);
begin
Sender.Job:="GraveDigger";
end;
Const
Num_Of_Dog_Buying_In_Buda=1; -
Pio #19912 Ha már PC humor topik...
uses animals;
var lud, diszno: Tanimal;
Procedure Attack(A, B: Tanimal; NumA, NumB: Word)
begin
If NumA*A.Strength>NumB*B.Strength then write(A.Caption);
else if NumA*A.Strength<NumB*B.Strength then write(B.Caption);
else write('Nobody');
writeln(' Won');
end Attack;
begin
Lud.Caption:='Lúd';
Lud.Strength:=10;
Diszno.Caption:='Disznó';
Diszno.Strength:=540;
Attack(Lud, Diszno, 1, 1 );
Attack(Lud, Diszno, 20, 1 );
Attack(Lud, Doszno, 60, 1 );
end; -
GEEECCC XD:A:DA: :ASD :A:D: A:D AŰD M? -
BAszki::D:D:DD:D:D -
ASDSASDS:SDSASD:SASDSA -
Nekem se engedte,úgy látom hogy a "bejelentkezett usernek" biztosított linkeket (beállítások,,saját galéria,kijelentkezés,privát üzenetek stb.) nem engedélyezz beposztolni.... -
Ahh, nincs is jobb, mikor egyetemen doc-ban adják ki pdf helyett a házit és tele van szóközökkel meg pontokkal a tartalomjegyzéknél :D -
ami valójában történik
-
Nekünk nem volt technika óránk :( És most sincs. Van egy informatikánk ahol minden órán el kell magyaráznom a tanárnak hogy miért kell tabot használni szóköz helyett. Odaadnám a fél osztályomat egy technikaóráért. -
ba32107 #19904 :DDD -
-
Cseles :D
-
amennyit én oda járok bőven jó így :D -
Legalább 3 hete ilyen. Tedd angolra azt kész :D -
like your bejegyzés 
-
-
-
sok lúd disznót győz :D -
voltunk, mer lenyomott mindenkit...:D -
ti meg voltatok olyan nyomik, hogy hagytátok is :) -
mi meg periszkópot, hamutartót meg névjegy táblát csináltunk...aztán elment nyugdíjba a tanár (aki Lenin volt) és utána meg csak zenét hallgattunk....vagyis Bikinit...mer az egyik srác belevolt esve a bikinibe és nem engedett mást hallgatni....azt az 1 CD-t hallgattuk minden..egyes..kibaszott..órán...