35806
IWimv2m.jpg
  • Lyukasbogrács
    http://howsecureismypassword.net/
  • SzirmosSzisza

• SzirmosSzisza
    Tisztelt Hallgató!
    Akit illet!!!
    Kérem, hogy vipmail-es címről ne írjon (bármennyire very important person), mert nem tudok válaszolni.
    Üdv
  • HöfEE
    Amúgy most eszembe jutott, hogy ha tényleg úgy működik ahogy a cikkben szerepel, akkor simán tud az ember saját maga is adatot lopni. Kölcsönkéred valaki telóját, bejelentkezel rajta facebookra, és hopp át van mentve az accountodra az illető telefonkönyve :D
  • HöfEE
    Nekem egy ezer éves szar mobilom van, amivel netezni se lehet. De nekem is fenn van kb. 20 ember telefonszámmal. Én szerintem ebben a listában azok szerepelnek akik vagy önkéntesen megosztották a telefonszámukat, vagy használtak mobilról facebook szolgáltatást. Egy biztos az én telómról tuti nem loptak le adatot :D
  • SzirmosSzisza
    Nézd a jó oldalát, ha elveszik a mobilod, vissza tudod nézni kinek mi a száma, én pl örültem volna, ha a Facebook aljas módon letölti ezt magának, mert nem kellett volna papírra kimásolni és onnan visszaírni új mobilra :)

Amúgy meg szerintem 99 %, hogy Androidos telók esetében is ugyanúgy megvan minden szám a Googlenek.
  • karajjj
    iphone? vagy van androidos telefonod is?
  • ba32107
    Nálam is vannak ott olyanok telószámmal együtt, akik nincsenek is fb-on.
  • GregSB
    Te nem tudsz olvasni?

"Megnéztem, és tényleg ott van minden."

Nem hiszem, hanem láttam.

Az én telefonomról mindent bemásolt, azokat az embereket is akik fent sincsenek fácsén. Telefonszámmal, meg minden más egyéb adattal együtt.

Szinkronizáció nálam ki van/volt kapcsolva. Lehet még az elején rákérdezet arra az App, hogy elérheti -e a telefonom névjegyzékét, és azt leokéztam, de azt sehol nem emlitette, hogy minden adatot felszinkronizál és eltárol a saját serverükre...
  • SzirmosSzisza
    truetrue...

• karajjj
    nekem is csak olyanok vannak a listában, akik megadták fészbukon a mobilszámukat
  • Büdös Bohóc
    mert lehet nem használtál szinkronizációt. Én pár napja bekapcsoltam, azóta 1-2 érdekes fícsör is lett a telefonon meg lehet akkor ezek az adatok is felmentek.
  • SzirmosSzisza
    Érdekes, pedig én is nyomom FB appot, illetve toltam még a mobilos verziót is, de nekem nincs ott senki.
  • Büdös Bohóc
    Már nem azért, de az én fb listámon becenévvel is szerepelt telefonszám, még a banknak a számát is beszinkronizálta meg olyan emberét, aki még csak nem is látott szerintem facebookot...
  • SzirmosSzisza
    És ha nem fogadod el, fel se rakhatod :D
  • Büdös Bohóc
    android is megkérdi, csak még install előtt
  • SzirmosSzisza
    Ne legyél már ennyire hiszékeny könyörgöm. Azok vannak ott akik FB_nek megadták a számukat...
  • spy803
    Nekem is csak annyi látszik amennyit megadtak ismerősök. A nokia app meg mindig megkérdezi, hogy az alkalmazás hozzáférhet-e a telefonon tárolt adatokhoz amire mindig nemet a válasz.
  • Hegi90
    És te amúgy hogyan szoktál facebookozni telóról? Böngészőből vagy appból? Csak mert nekem a Win. Phone 7 FB app úgy tűnik nem lopott semmit, mobilböngészőből meg még életemben nem léptem be facebookra.

Ami nekem itt látszik, azok azok a telószámok, amiket alapból kirakott az alany a profiloldalára.
  • GregSB
    Hogy rohadnának meg.

Megnéztem, és tényleg ott van minden. Minden egyes név és telefonszám a telefonomról. Tök jó hogy mindezt a tudtom nélkül szinkronizálják és tárolják. Persze gondolom a T&C-ben ott van valahol a 400.-ik oldalon, hogy amikor ráklikkelek az "elfogadomra" regisztráláskor, akkor ezt is tudomásul veszem...
  • LeWyTy
    De legalább anya nem mondhatja hogy "mozdulj már ki egy kicsit a szobából"
  • SzirmosSzisza
    Legfontosabb kellék egy hegyi túrára o.O

• Zomil
    jaja, nagyon szorakoztato tud lenni :D
    néha kellemes változatosság a szoksásos hent mellett :)
  • Aquir
    szokásos dodgeball server:)
    (van olyan ami egyre gyorsuló rakétás)
    több rakétával izgalmas és mindenkinek jut

• LasDen #20788
  • Aquir
    inkább egy paca :) (most már többszörösen összetett gyomorral)
  • Norelle0220
    sziámi iker pacik
  • Desiderata #20785
  • SzirmosSzisza
    lol ...
  • Norelle0220
  • Calver
    NEED
  • RatBaG #20781
  • Calver
    "In fairness, part of the reason I got this tag was just to see if it would ever cause any havoc like this. Trolling indeed." áhháháhá
  • SzirmosSzisza
    Srácnak kiment ~5 évnyi bírságcédula :D

Ha nem tudni a rendszámot, úgy tűnik NULL-ként kerül be :D
  • RelakS
    ez fááááááááááááájt xD
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    lol
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    :DD

• shenmuedc #20773
    még mindig jobb mint a kemény gyerek vagyok 100000000-ik fps. Gyerekeknek szóló műsornak milyennek is kéne lennie?