35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    Router ? Azt be kell vágni valahova a gépház mögé, szekrény mélyére :D
  • tommygear
    hmm nekem ugyan ez csak zöldben :D (router)
  • SzirmosSzisza
    Én ezt tudom, de ha feltörnek egy kisebb oldalt, ahol viszont nem, nincs idő ilyenre, etc, akkor borulhat az egész, ha a user pl gmailen is ugyanazt a jelszót használja.
  • Guren
    én is csak azért kattintottam rá, mert te linkelted :3
  • Lyukasbogrács
    1. manapság már senki nem md5 hash-ben tárolja a jelszavakat (még az sha is erősebb)
    2. aki szimplán jelszó > hash módon tárol (hogy csak egy titkosító fgvt használ), az is buta programozó
    3. salting, jelszóhossz, júzernév, ezekkel tovább szokták erősíteni. így aki nem ismeri a titkosító algoritmust, annak fájhat a feje, ha vissza szeretné fejteni. ott már a szivárványtábla sem segít.

[apro]amúgy nem raktam volna be a linket, ha tudom, hogy a háttérben küldözget :)
  • SzirmosSzisza
    Elég ha bekerül 1 szivárványtáblába, pl, aztán bármikor ha előfordul tudják:)
  • Lyukasbogrács
    nincs ajax, nem küld el semmit a háttérben, különben is, ha tárolná is, mihez kötné a jelszavakat? milyen oldalhoz, vagy szolgáltatáshoz?
  • zeli

picsába már. :D
  • karajjj
    na erre kíváncsi vagyok, mert nem látok semmi ajaxot
  • RelakS][
    Nyugi, egyszer megpróbálta megmagyarázni nekem, hogy a 32bites színmélységgel tönkrevágom az LCD monitoromat.
    Igaz, Biomage? :)
  • SzirmosSzisza
    What ? Semmilyen ajax kérés nem fut le az oldalon, a formot meg el se submitolod ~.~
  • biomage
    dehogy nem tud rögzíteni kérdezd cat02, ö is tudja hogy kell ilyet csinálni.
  • morcosqtya
    És minden bekapcsolásnál felállítani újra az egész kis játékparkot.. :)
  • dronkZero
    Lehetne Rube Goldbergesíteni is. Leülsz az ágyra, az megindít egy bowlinggolyót, ami bekapcsol egy ventillátort, az átfúj egy kishajót a tálon, az megnyom egy gombot, ami leereszt egy darab sajtot a monitor kikapcsológombja elé és kiereszt egy egeret, az egér odamegy, és az orrával megnyomja az érintőkapcsolót, és a monitor kikapcsol.

Vagy valami ilyesmi. :P
  • Carlos
  • dronkZero
    Az túl mainstream.
  • SzirmosSzisza
    De könyörgöm, ott van a fejetek előtt a monitor, kinyújtja az ember a kezét és csá :D
  • Carlos
    Énis ilyesmivel oldottam meg a problémát. :)
  • Dzsini
  • PLaci #20874
    Egyeseknek hű de jól megy :P
  • dronkZero
    Nem abban a szobában kell aludni, ahol a számítógép van, aztán akkor nincs ilyen probléma. :P
  • PLaci #20872
    Én pár hét alatt megszoktam...
    (éritésvezérelt a szemétje, és vaksotétben nem látni a feliratokat )
  • SzirmosSzisza
  • ldavid
    LOL
  • Carlos
    Fú de ismerős!!!!!
  • SzirmosSzisza
    Vagy mindig ott a másik lehetőség

• spy803
    hehe a windows jelszavam 5 octillion év. :D Ellesznek egy darabig pedig csak 16 karakter. :D
  • Zomil
    nem rögzit semmilyen adatot :)
  • biomage
    beírtad a kódodat? akkor az adatbázisba került, ki tudja ki a weblap tulajdonosa, vissza is élhet vele.
  • LasDen #20864
    heh, mer?
  • biomage
    eh aki beírta a kódját ide, annak csak annyit tudok mondani hogy grat, és azonnal cserélje le, cat02 mi van veled? te okos vagy és ilyen csinálsz gondolkodás nélkül? Oo
  • MEdievil
    Feltalálták már a fekete szigszalagot :)

Én mondjuk kikapcsolok mindent... rühellem a stand by cuccokat.
  • LasDen #20861
    nekem acerem van és az nem cisnál ilyeneket....:D
  • Zomil
    persze én is kikapcsolom automatikusan :)
    legalább nem eszi az áramot készenléti állapotban :)
  • SzirmosSzisza
    Nekem is (most konkrétan nem mert szervizben van), de ki szoktam kapcsolni és kész :)
  • Zomil
    nekem a samsung lcd monitoromnál villog egy kis kék led a kikapcsolo gombjánál, ha nem megy a gép...
  • SzirmosSzisza
    Egyszerre kell kinyomni és kész.
  • biomage
    nem vagy egyedül :D
  • Zomil
    lusta kikapcsolni a monitort(miután kikapcsolt a gép megnyomni a gombot rajta) és villog a kék szarja kurva erös fénnyel :D
  • LasDen #20854
    nem értem....