35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    :)

• Aquir
    helyette röhejes, szuper:)
  • morcosqtya
    G.W. Bush VATS:

• Pio
    Szerintem csak szimplán azért csinálják ilyenre ezeket a jeleneteket, mert ha a valóságot szeretnék ábrázolni, akkor k*rva unalmas lenne a film... :)
  • Solten
    looool :DDD
  • morcosqtya
    iPhone innováció
  • gergely1991
    Egyébként pedig valami Linux disztribúció lehet a háttérben...
  • circa
    :DDDDDD
  • RatBaG #21685

• w77d
    ezt ugye magad sem hiszed el?
  • gergely1991
    Windóz user...
  • Hegi90
    Én úgy tudom, hogy azért írnak direkt ilyen baromságokat, hogy egymással versenyezzenek ki tud minnél nevetségesebbet írni.

(legalábbis ebben a sorozatban)
  • morcosqtya
    Még mielőtt elhinnénk mindent:

Ha a cyber-bűnözőnél van bekötve net (anélkül elég szar cyber-bűnözni) és le tud ütni 6 billentyűt (google) akkor már többet fog tudni mint ezek a forgatókönyvírók.
    Ad 2: A virtuális bűnözést, hackelést általában nem hajléktalanok és szinesfémtolvajok űzik, nem is ők fognak ráedukálódni 2-3 db NCIS epizód hatására.

A GUI kifejezés félremagyarázásával, vagy a négykezes gépeléssel nem mentik meg a Pentagon biztonsági rendszerét a feltöréstől... Nem, itt egyszerűen forgatókönyvírói igénytelenségről van szó.
  • Beast Machine
    MIelőtt még vita kerekedne belőle: AZ ilyen bűnügyi sorozatokban, meg filmeken legtöbbször nem azért mondanak ordenáré ostobaságokat, mert nem értenek hozzá, hanem direkt félreinformálás történik, amire azt hiszem kötelezik is őket - hogy esetlegeen technológiában nem járatos személyek/bűnözők ne tudjanak valódi információt kiszedni, és feklészülni az esetleges védelemre, és módszerekre - titoktartás kb.
  • FZoleee

:DDD
  • Calver
  • ldavid
    nyugdíjas tv-re jó az is
    de legalább a CSI-féle képnagyításokról keznek leszokni
  • Calver
    ó az NCIS írói... szerintem akkor sem ismernék fel a modern technológiát, ha az szembe jönne velük az utcán egy baseball ütővel, "oktatási céllal"...

bár voltak náluk durvábbak is (a Life-os jelenet még a legdurvább technofóbot is sírásra készteti), de ők a legkonzisztensebbek.
  • Calver

• Jim Morrison
    #21669 , #21670 : bocsi nem tudtam, csak most mikor néztem egy dexter előzetest, meglepett hogy mosópor (nem mosópor valami más...) reklám volt előtte.
  • artschi
    :DDD
  • Lyukasbogrács
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    USA-ban elég régóta ott van, nálunk általában csak Google reklám van alul.
  • Dzsini
    Legalább 3-4 éve vannak alsó és előzetes reklámok is Youtube-on.
  • Jim Morrison
    ti képben vagyok az ilyenekkel ezért itt kérdem:
    Ez most komoly? Már YT on is néznem kell reklámot mielőtt elindul a videó? pff
  • Jim Morrison
    ez már sajnos nem működik, azért is kérdeztem hogy aki ismerte esetleg az tud e ilyesmit.
  • Solten
    Nokia...
  • ldavid
    a GAP a legjobb amúgy :D
  • ressy14
    A Firefox komoly, de remélem nem így lesz.
  • YaniMan
    Szüli
    Nokia kellemetlen pofon :)
  • Fletley9
    Még anno gimibe énis megjátszottam valami etika tárgy vagy valami hasonló volt 3 A4-es lap kézzel írott dolog mert, hogy foglalkozzunk vele és a második oldalra beszúrtam ezt a mondatot: "ennek a mondatnak semmi köze a feladathoz"..hát 5-ös lett és nem volt megkérdőjelezve se semmi szal
  • Dzsini
    igen, az közismert
  • KaBuTo666
    Ennyi erővel lehetett volna pacman is a jele. :D
  • LasDen #21659
    lg a legjobb...:DD
  • KaBuTo666
    Valaki tudhatja. ;D De nem mi. ;D
  • Dzsini
    Szerinted honnan tudná bárki, hogy 2042-ben milyen logoja lesz az Apple-nek?

...egyáltalán hogy merült fel benned, hogy bármi valós alapja lehet?

Plusz olvasd el a topic címét, és nézd meg pl. a Motorola idei, vagy a Nokia 2015-ös logoját.
  • KaBuTo666
    Elég ocsmány pár jövőbeli logó, remélem fake.
  • Dzsini
    én olyat még nem láttam itt, amelyik a jövőbeli logokat is kigyűjtötte volna - múltbeliek voltak, arra emlékszem.
  • KaBuTo666
    vótmá pár hónapja!