35806
IWimv2m.jpg
  • morcosqtya
  • Aquir
  • Blum
    Hát ez Zseniális :DDDDD
  • GregSB

Pppééjnt!
  • Desiderata #23371
  • Büdös Bohóc
    a faszom ki van már az ilyen képsorokból amúgy, nem képesek feliratok nélkül rajzolni semmit? Szerintem anélkül is érthető lenne, de a sok kis 10-12 éves köcsögnek ez a vicces biztos :-| annyira fejberúgnám az összeset, sőt mindenkit, aki ilyen szart csinál
  • Jim Morrison
    jaja, szerencsére volunak erre.
  • Solten
    Az UK-ban is elkezdte a mukodeset, a havidij olcsobb mint a minimalber/ora, szoval nem csoda, eleg eletkepes dolognak tunik.
  • Aquir
  • Calver
    vagy átcsusszansz a határon túlra, és bevásárolsz ott, ahol nincs ez az élősködő féreg szervezet

más:
  • [HUN]FaTaL
    Egyszerű: Nem kell külső vinyót venni. Veszel egy usb racket meg egy belső vinyót és akkor nincs rajta ez a szarság. :D
  • SzirmosSzisza
    Ez csak külső, akkor nem is akkora para :o

Amúgy akartam javasolni, hogy vegyetek mini pc-t 25$-ért, abba csak egy memórikártya kell :) (csak nem ugrott be mi a neve, valamiért Rosetta rémlett, de nem az volt :C)
  • SzirmosSzisza
    Stealthy + Pandora = <3

Illetve régebben volt olyan bugja Pandorának, hogy https-el ment bárhonnan, nem csak USA-ból :D
  • Zomil
    szép dolog föleg, h nemrég szöktek ujra az egekbe a hdd árak :S
  • sonic syndicate
    ha már artisjus

• Hegi90
    Az Artisjusnak inkább ilyen megoldásokon kellene törnie a fejét, lehet még többet is kaszálnának ezzel, mint a cd-s, pendrive-os lehúzásokkal...
  • Hegi90
    de amúgy egy netflix vagy Hulu szerűségnek én is kurvára örülnék itthon.

Egy spotify-ról már ne is beszéljünk.
  • Hegi90
    a legtöbb animének nincs is becopyrightolt neve itthon, ergo nem illegális a letöltésük.
  • Zomil
    amig Mo-n problémás az uj sorozatok beszerzése addig engem zavar...pl. egy netflix-re befizetnék, mert nekem nem drága és simán megérné...a másik meg, h én pl. szeretem az anime-ket, azt meg mégnehezebb legálisan beszerezni...
    a netszolgáltatonál meg franc tudja mi fog wareznek számitani...

meg amugy is zavar, h sok honapra visszamenöleg bármikor megnézhetik, h én x napon épp mit néztem a neten...
  • SzirmosSzisza
    Amúgy USA-ban érdekes módon mióta Netflix van visszaesett a film/sorozat letöltés. Illetve a Steam is nagyon sikeres. Ergo csak az emberek lusták / nincs megfelelő szolgáltatás sok helyen.
  • GregSB
    Aham, szóval nem tudok majd többet zenét és sorozatot letölteni, hanem rá leszek kényszerítve hogy fizessek érte.

Szerintem túl fogom élni valahogy.
  • ba32107
    Bocs, az SG bővítmény volt a ludas, nem láttam tőle a linkedet. Na hát ha tényleg ennyi baj van a 9gaggel amit itt írnak, akkor asszem ezt túl fogom élni... én azért járok a 9gagre mert ennek a legegyszerűbb az UI-ja, és kész. Kit érdekel hogy honnan származnak a képek amiket feltöltenek? Engem aztán nem.
  • SzirmosSzisza
    Ja, akkor kapufa, #1 és a #2 az egy link.
  • Hegi90
    szkámbeg forcsen!
    támogatja a kalózokat és uszít a jogvédők ellen
    -------------------------------------------------
    mérges lesz, mikor a 9gag felhasználja a mémjeit

na vegyetek be egy leszarom tablettát.
  • ba32107
    Most én vagyok értetlen, vagy te beszélsz összevissza :D Hol van leírva? Nem linkeltél semmit.

(nekem az SG bővítmény beidézte a topik első két kommentjét, de felteszem nem arra céloztál)
  • SzirmosSzisza
    Le van írva miért utálja a legtöbb ember :)
  • ba32107
    ?
  • SzirmosSzisza
    Parancsolj: [URL=http://uppix.net/b/d/0/52ad007f0c846692521f42e244695.jpg]#1[/URL], [URL=http://uppix.net/e/3/2/628976524efbfd190654404e8a8a0.jpg]#2[/URL]
  • ba32107
    Mindjárt eléri a félmillió aláírót. Mondjuk nem hiszem hogy ez a petíció sokat ér önmagában.
  • Zomil
    itt kicsit másrol van szo, a szolgáltatok rögziteni fogják a böngészési elözményedet, meg ugy kb mindent rögziteni fognak, aztán letilthatnak a hálozatrol, persze az internetszolgáltatoknak az a jo ha minél nagyobb netre fizetnek elö a warezolok, csak az ACTA-val nem a felhasználokat büntetik, hanem a szolgáltatokat, ergo bárkit kitilthatnak majd warez miatt gond nélkül.
  • sonic syndicate
    videó acta-ról
  • Büdös Bohóc
    leginkább igen, itthon mondjuk máshogy megy ez, a politikus apucinak a fia SMS warezzal szedi magát és mikor nem megy a bolt, akkortájt szokás különböző jól menő torrent oldalakat bezáratni.
  • GregSB
    Vagy most azért köcsögök, mert olyan oldalak és szervezetk felszámolását tűzték ki célul, amelyek pénzt keresnek kalózmásolatokon?

Hűdegecik.
  • GregSB
    "Magyarország a többi uniós tagállammal együtt január 26-án aláírta a hamisított termékek árusítását tiltó egyezményt.

...

Az ACTA a hamisított termékek és kalózmásolatok kereskedelménekvisszaszorítását tűzte ki célul, ami a megállapodást aláíró országok nemzetközi együttműködését is lehetővé teszi."

Az, hogy otthon letöltöd és megnézed az nem egyenlő a kereskedéssel és árusítással, ez az egész nem is az ellen szól, szóval mi is itt a probléma?
  • ba32107
    De miért lenne az internet rákja? Mi a probléma vele? Vagy csak simán divat utálni mindent ami mainstream?
  • Guren
    a 9gag az internet rákja, ne nézd.
  • SzirmosSzisza
    Nézz minőségi oldalakat

Pl redditen a /r/worldnewsban volt pár hír róla.
  • ba32107
    Észrevettem, de hiába csinálok postot ha törlik azt is, gondoltam hátha itt valaki tud valami up-to-date infót a dologról.
  • Dzsini
    Kérdezd meg tőlük, ez az sg.hu fóruma.
  • ba32107
    Mi a tököm van itt, a 9gag-en másodpercek alatt törlik az ACTA-ellenes postokat...