35806
-
-
-
Blum #23373 Hát ez Zseniális :DDDDD -
Pppééjnt! -
-
a faszom ki van már az ilyen képsorokból amúgy, nem képesek feliratok nélkül rajzolni semmit? Szerintem anélkül is érthető lenne, de a sok kis 10-12 éves köcsögnek ez a vicces biztos :-| annyira fejberúgnám az összeset, sőt mindenkit, aki ilyen szart csinál -
jaja, szerencsére volunak erre. -
Az UK-ban is elkezdte a mukodeset, a havidij olcsobb mint a minimalber/ora, szoval nem csoda, eleg eletkepes dolognak tunik. -
-
vagy átcsusszansz a határon túlra, és bevásárolsz ott, ahol nincs ez az élősködő féreg szervezet 
más:
-
Egyszerű: Nem kell külső vinyót venni. Veszel egy usb racket meg egy belső vinyót és akkor nincs rajta ez a szarság. :D -
Ez csak külső, akkor nem is akkora para :o
Amúgy akartam javasolni, hogy vegyetek mini pc-t 25$-ért, abba csak egy memórikártya kell :) (csak nem ugrott be mi a neve, valamiért Rosetta rémlett, de nem az volt :C) -
Stealthy + Pandora = <3
Illetve régebben volt olyan bugja Pandorának, hogy https-el ment bárhonnan, nem csak USA-ból :D -
szép dolog föleg, h nemrég szöktek ujra az egekbe a hdd árak :S -
ha már artisjus
-
Az Artisjusnak inkább ilyen megoldásokon kellene törnie a fejét, lehet még többet is kaszálnának ezzel, mint a cd-s, pendrive-os lehúzásokkal... -
de amúgy egy netflix vagy Hulu szerűségnek én is kurvára örülnék itthon.
Egy spotify-ról már ne is beszéljünk. -
a legtöbb animének nincs is becopyrightolt neve itthon, ergo nem illegális a letöltésük. -
amig Mo-n problémás az uj sorozatok beszerzése addig engem zavar...pl. egy netflix-re befizetnék, mert nekem nem drága és simán megérné...a másik meg, h én pl. szeretem az anime-ket, azt meg mégnehezebb legálisan beszerezni...
a netszolgáltatonál meg franc tudja mi fog wareznek számitani...
meg amugy is zavar, h sok honapra visszamenöleg bármikor megnézhetik, h én x napon épp mit néztem a neten... -
Amúgy USA-ban érdekes módon mióta Netflix van visszaesett a film/sorozat letöltés. Illetve a Steam is nagyon sikeres. Ergo csak az emberek lusták / nincs megfelelő szolgáltatás sok helyen. -
Aham, szóval nem tudok majd többet zenét és sorozatot letölteni, hanem rá leszek kényszerítve hogy fizessek érte.
Szerintem túl fogom élni valahogy. -
ba32107 #23354 Bocs, az SG bővítmény volt a ludas, nem láttam tőle a linkedet. Na hát ha tényleg ennyi baj van a 9gaggel amit itt írnak, akkor asszem ezt túl fogom élni... én azért járok a 9gagre mert ennek a legegyszerűbb az UI-ja, és kész. Kit érdekel hogy honnan származnak a képek amiket feltöltenek? Engem aztán nem. -
Ja, akkor kapufa, #1 és a #2 az egy link. -
szkámbeg forcsen!
támogatja a kalózokat és uszít a jogvédők ellen
-------------------------------------------------
mérges lesz, mikor a 9gag felhasználja a mémjeit
na vegyetek be egy leszarom tablettát. -
ba32107 #23351 Most én vagyok értetlen, vagy te beszélsz összevissza :D Hol van leírva? Nem linkeltél semmit.
(nekem az SG bővítmény beidézte a topik első két kommentjét, de felteszem nem arra céloztál) -
Le van írva miért utálja a legtöbb ember :) -
ba32107 #23349 ? -
Parancsolj: [URL=http://uppix.net/b/d/0/52ad007f0c846692521f42e244695.jpg]#1[/URL], [URL=http://uppix.net/e/3/2/628976524efbfd190654404e8a8a0.jpg]#2[/URL] -
ba32107 #23347 Mindjárt eléri a félmillió aláírót. Mondjuk nem hiszem hogy ez a petíció sokat ér önmagában. -
itt kicsit másrol van szo, a szolgáltatok rögziteni fogják a böngészési elözményedet, meg ugy kb mindent rögziteni fognak, aztán letilthatnak a hálozatrol, persze az internetszolgáltatoknak az a jo ha minél nagyobb netre fizetnek elö a warezolok, csak az ACTA-val nem a felhasználokat büntetik, hanem a szolgáltatokat, ergo bárkit kitilthatnak majd warez miatt gond nélkül. -
videó acta-ról -
leginkább igen, itthon mondjuk máshogy megy ez, a politikus apucinak a fia SMS warezzal szedi magát és mikor nem megy a bolt, akkortájt szokás különböző jól menő torrent oldalakat bezáratni. -
Vagy most azért köcsögök, mert olyan oldalak és szervezetk felszámolását tűzték ki célul, amelyek pénzt keresnek kalózmásolatokon?
Hűdegecik. -
"Magyarország a többi uniós tagállammal együtt január 26-án aláírta a hamisított termékek árusítását tiltó egyezményt.
...
Az ACTA a hamisított termékek és kalózmásolatok kereskedelménekvisszaszorítását tűzte ki célul, ami a megállapodást aláíró országok nemzetközi együttműködését is lehetővé teszi."
Az, hogy otthon letöltöd és megnézed az nem egyenlő a kereskedéssel és árusítással, ez az egész nem is az ellen szól, szóval mi is itt a probléma? -
ba32107 #23341 De miért lenne az internet rákja? Mi a probléma vele? Vagy csak simán divat utálni mindent ami mainstream? -
a 9gag az internet rákja, ne nézd. -
Nézz minőségi oldalakat 
Pl redditen a /r/worldnewsban volt pár hír róla. -
ba32107 #23338 Észrevettem, de hiába csinálok postot ha törlik azt is, gondoltam hátha itt valaki tud valami up-to-date infót a dologról. -
Kérdezd meg tőlük, ez az sg.hu fóruma. -
ba32107 #23336 Mi a tököm van itt, a 9gag-en másodpercek alatt törlik az ACTA-ellenes postokat...