35806
-
-
ennél még ez is jobb :| -
wtfisthisshit.jpg -
:o
-
:DDDDDD -
Eddig csak embereket ismertem, de már dolgozik a Skynet úgy látom...
Még magyar nevet is felvesznek ezek a humanoid gépek... :)
-
-
:D -
Biztos vótmá' :D -
Ez nagyon beteg :D
Mondjuk én a street view-t inkább úgy képzeltem volna el, hogy fele/harmada felbontáson renderel, majd utána konvertál 16 színre :) -
lol és tényleg van ilyen része a google maps-nek :D -
:DDD -
geo91 #24084 -
Az "internet" első képe :D
-
???????? -
what
the
fuck
is
this? -
-
htc sensation tényleg a legalja, azon aztán szarakodnia kell a gmail kliensnek, mert nem elég neki 2 magos processzor gondolom -
szerintem windows phone -
Kyrillos 9 körülitől nekem egyáltalán nem szólt a Gmail app, ha jött levél. 10-es bétában még az app se volt benne :D -
nekem szokta produkálni a [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236552807&no=24066]#24066[/url]-ban leirtakat -
mondjuk az azért szégyen, hogy az ilyen alap dolgok, mint facebook, youtube, meg gmail, a mai napig a leginstabilabb, legszemetebb appok
-
Nekem gyárin ment faszán, custom romon meg rajta se volt alapból :) -
Akkor nekem biztos különleges telefonom van, mert semmi baj a gmail appal. De amúgy meg van másik email kliens is. -
tényleg szar a gmail app, akár custom rom, akár nem -
Ez az igazság. Emberek nagy része vesz egy alsó kategóriás szemetet, pl tipikusan ZTE Blade, rárak egy custom romot és azt hiszi az Ő telefonja az a Android piac alfa hímje, mert jó magas a verziószám rajta ! Aztán csodálkozik, hogy egy e-mail alkalmazás nem megy rajta tisztességesen :) -
hülyeségeidet nem tudom honnan veszed -
Erre mondják, hogy b*szni is, és szüzen maradni nem lehet egyszerre. Én nem lépkedek be mindenféle gépekről, csak a sajátomról, és nem volt eddig semmi gondom. -
Hát igen, aki vesz egy alsó kategóriás telefont nem értem miért vár csodát :) -
Android gmail kliensre sosem kellett sms-kód, maximum egyetlenegyszer generálandó "application-specific" kód, többször hozzá se kellett nyúlnom. Amint írtam nekem csak telefon böngészőjéből való (egyéb google alkalmazásokra is jó) bejelentkezést kell ellenőriztetni. -
ja majd pont az android gmail kliens, ami refreshre be se tölt semmit, aztán kiírja, hogy új levél, aztán visszamegy megint, aztán refreshelsz még 2x, majd rájön, hogy mégis van új levél, de nem írja ki mindet. Aztán a végén talán mindegyik megjelenik úgy 4-5 perc után. -
Gépeket (márha sajátok) megjegyzi. Ha meg tényleg annyi gépre jelentkezel be, akkor a mobil levél olvasásra tökéletes. -
akkor persze eldöntöd hogy melyik megoldás mennyire kényelmes illetve biztonságos -
Spárta ? :D
-
úgy, hogy sok más gépről is bejelentkezek -
nem tudom hogy lehet idegesítő, amikor minimum egy hónap eltelte után esetleg újra be kell írni a jelszavam a következő sec-ben szimplán az Android notification barról már el is tudom olvasni mi az sms-ben az ellenőrzőkód, ami >10 sec
Oda van írva a 2-step oldalán hogy másodlagos (landline!) telefont is megadhatsz backupként sőt vannak kinyomtatható egyszerhasználatos backup kódok amit akárhova rakhatsz ha esetleg a telefonod és a laptopod egyszerre bukna, ami nem nagyon valószínű :) -
nem, én még életemben nem kaptam smst, amikor a kétlépcsőset használtam... -
nem mintha nem szerezték volna meg még több ezer embernek, jó pár hónapig csak telefonos authentikációval lehetett egyáltalán beregizni hozzájuk.
használtam amúgy ezt az authentikációt, csak enyhén idegesítő: a külön kódgenerálás jó stuff, de az csak az sms-essel együtt megy, ha jól gondolom, az meg kezdett felidegesíteni. ja és eszembe jutott, hogy mi van, h a elveszik a telefon, akkor konyec filmova kb (nem teljesen, mert olyan gépen, ahol be tudok jelentkezni ott nem fogja kérni, csak nem voltam abban biztos, hogy a fícsör kikapcsolás után nem lesz-e egy konfirmációs sms, ami lehetetlenné tenné akkor ugye) -
ezzel nem csak a jelszavadat kell megszerezniük a fiókodhoz, hanem a telefonodat is :)
küld sms-t ha nem applikáció-specifikus jelszó kell hanem pl. telefonos böngészőből jelentkezel be gmailbe, ezt 30 napra megjegyeztetheted -
nem az. hanem a telefonodra letöltöd a google authenticatort, ami generál egy kódot, amivel bejelentkezel.