35806
IWimv2m.jpg
  • pxxl
    jó kis játék :)
  • CoolX
    :D
  • Büdös Bohóc
    "Confusing privacy settings" - inkább pont az a kurva idegesítő, hogy G+-on lófasz sincs ebben a tekintetben, facebookon gecijól lehet customizálni a dolgokat.
  • SzirmosSzisza
    Elvan a srác :D

• mtibee
    GBike:
  • tommygear
    mert megjátszott
  • benőmenő
    F1 topicból
  • Carlos
  • SzirmosSzisza
    :D

• Guren
    nekem még sehol nem vágták a képembe. vagy arról az egy darab linkről beszélünk a google bal felső sarkában?
  • Carlos
  • SzirmosSzisza
  • Fresh Duke
    Amit a Facebook csinál, az szimbiózis. :)
    Nem azért van minden cikk alján a Like gomb, mert a Facebook odarakta, hanem mert az adott oldal kirakta. A Facebooknak jó ez, mert már a csapból is ez folyik, az oldalnak meg pláne jó, hisz a Facebookozók tudomást szereznek a honlap létezéséről.

A G+-nál is megvan a szimbiózis, de ami egy hatalmas előnye, hogy ott áll az egész Google mögötte. Rengetegen használnak Gmailt (nem hiába), illetve meg se említem, hogy a Google keresőjét is használják páran.
    Magyarán, a G+-hoz minden adott volt az agresszív terjeszkedéshez, ennek ellenére mégse indult be nagyon a dolog.
  • Zero 7th
    Mondjuk nem tudom mi benne a zavaró, úgy konkrétan. Az internet 99%-a szemét, ha egy like-gomb zavar valakit, akkor egy adblock nélkül nézett Index főoldalra nehogy elmerészkedjen az illető, mert rögtön epilepsziás rohammal egybekötött agyvérzést kap...
  • SzirmosSzisza
    És még így se annyira zavaró, mint a G+ :)
  • Dzsini
    Mert a facebook nincs ott az összes weboldal alján, tetején, a cikkek előtt és után, minden cég weboldalán, a lájk gombocskákkal nincs telerakva az internet fele...

A kisebb rossz még nem jelent jót :)
  • Carlos
    " Pedig aztán a Google pofátlan módon vágja a felhasználók képébe a vackát..." - egyetértek!
    Megnéztem milyen, aztán mentem vissza a FB-ra. :)
  • Fresh Duke
    Tudod, az ilyen képek 90%-át a Google és a Facebook csinálja, hogy arra sarkallják a népet, hogy csatlakozzanak/ne csatlakozzanak a G+-hoz.
    Pontos adatokról fogalmam sincs, de szinte biztos vagyok benne, hogy a G+ (jelenleg) nem ellenfele a Facebooknak. Pedig aztán a Google pofátlan módon vágja a felhasználók képébe a vackát...
  • Carlos
    Forditva kéne... ki használ G+ -t... jóformán senki...
  • pxxl
    ezt már én is említettem már régebben, hogy cukorberg helyében én addig adnám el a fb-ot míg toppon van.
  • Daza500
  • pxxl
    ezen besírtam...egyik ügyfelünk küldött egy diagramot

• Dzsini
  • pxxl
    mert egy megjátszott jelenet, és így viccesebb? :)
  • SzirmosSzisza
  • birdo #24232
    Nekivetkőzött ))
  • morcosqtya
    Áramvonalasan gyorsabban mozog a keze, így nagyobb az ütés ereje.. :)
  • Aquir
    nem akarta hogy bunyóban elszakadjon
  • Daell Drow
    Miota 2-3 eve lattam ezt a jelenetet, azota is csak toprengek azon hogy miert kell levenni ehhez a polot?
  • SzirmosSzisza
  • Pio

• kifli
    NOSZTALGIA

Hát igen, régen minden jobb vót
  • Dzsini
    A házilag gyártott wifi antennáknak egész komoly kultúrája van, döbbenetes távolsági rekordokat hoznak össze vele (5 km felett rálátással). Cantenna és Wokfi néven érdemes utánakeresgélni.
  • DIESEL DOG #24224
    sufni tuning rulz! :D
  • Blum
    "Wifi gaming Level: Macgyver"

• Büdös Bohóc
    :D jaok , nem játszottam én ezekkel
  • SzirmosSzisza
    link1, link2
  • Büdös Bohóc
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Büdös Bohóc
    ?