35806
-
Blum #24739 dafuq?
-
ami múlt hét vasárnap meg is történt :D -
Hát a Blizzard írta, hogy dolgozik rajta, mondjuk ha komoly fenyegetés lett volna instant leállítanak mindent :) -
ezt a session id egy bebizonyítatlan, hitelesítetlen Reddit postból jött, más háttere kb egyáltalán nincs... -
session id lopás? ügyes emberek úgy feltörik az accodat, hogy autenticator-t használsz, és még nem is jártál online játékban.
(amin én remekül szórakozok)
mikor tanulják már meg a kétlábúak, hogy ha valamire idióta DRM-et rak a kiadó, akkor azt nem vesszük meg? bár remélem dio3 végre elérte, hogy a kiadó "mindig online" ötleteire innentől kezdve kinyújtott középső ujjakkal fognak válaszolni a játékosok. -
Haverom megvette 0day, adok a véleményére(és eléggé diablo 1-2 fan). Azt mondta, h 1-2 apro dolgot leszámitva teljesen rendbe van. Hozza azt amit az ember elvár a diablo-tol. Élvezetess mobölés, egész jo történet, és nehezebb fokozaton már azért kihivás is van. Viszont aki nagyon rákockul és nem áll fel töle napokig annak egy picit rövidke, dehát dio2 se volt valami hosszu a kieg. nélkül. Szoval szerintem teljesen korrekt munka, akinek meg a folyamatos online dolog baj...hát sztem azok kevesen vannak, mert manapság ritka, h valakinek otthon ne legyen állando netkapcsolata. AH meg sztem egyáltalán nem zavaro, ha akarod használod, ha akarod nem...nincs valami nagy kihatással a játékodra. Ha az élvezet neked abbol származik, h farmolsz itemeket, akkor nem használod :)
Bár nekem egyik diablo se érne 15ezret, hiába vagyok akármekkora dio fan és imádtam az 1-2-t, 15ezret egyik részért se fizetnék, viszont 8ezerért már gondolkodás nélkül megvenném...csak hát blizzard játék...nem sok esély van rá, h 8-ért beszerezzem :( -
sry az offért. -
mást nem igazán tudnak felhozni (max a szerverleállásokat, de hát könyörgök, majdnem annyian játszanak vele, mint ahány felnőtt van Mo-n). Ezért nem is értem - ha tudták előre, hogy ez lesz és nem fog tetszeni, akkor most miért sír a szájuk?
Különben ebből a háromból is kettőt a Pro oldalra is be lehetne sorolni (DRM, AH)..... -
Nézz be a Diablo III topicba, szerintem hosszan tudják neked sorolni azok, akik elégedetlenek vele. -
Amúgy a no pvp, DRM, aukciós házon kívül (tehát amit lehetett tudni előre) van vele valami probléma ? -
Főoldalon a hétvégi ajánló rovatnál el is szabadultak az indulatok. :D -
Pont azért szedtem elő, mert most lett aktuális. -
Még mindig aktuális. :) -
én ezekkel toltam anno 386-oson.
prince 1-2,another world,prehistorik1-2,flashback stb.............
mindet végigvittem kivétel a flashbacket,szart sem tudtam angolul és csak az act2-ig jutottam:(
szép emlékek.
jah meg a diablo1-től mindig féltem és csak akkor játszottam vele ha volt vki otthon:)pedig fekete-fehér monitorom volt,hang sem volt:) -
Még márciusból:
-
ldavid #24724 LOL
-
nekem az all time best:
tesóval napokig tudtuk nyomni! -
Nintendo WC...
annó kedvenc játékom volt...marioval és tetrisszel volt 1 kazettán...imádtam evvel játszani és bár kurva sokszor felidegesített, de mindig újra elővettem...csak sajnos a VB-t sosem tudtam megnyerni
viszont tesómnak sikerült egyszer. mekkora örömködés volt és folyamatosan írtuk a kódokat :DDD -
Blum #24721 bazdmeg..:DDDD -
-
:D -
legalábbis a grafikából ítélve -
xbox360 -
Zero 7th #24716 Ez az 1942 c. játéktermi klasszikus átmókolása. -
lengyel piacos sárga kazettás
legalább is én azon játszottam ezzel :) -
Milyen platformú játék ez? -
-
MMO fegyverek
-
Zero 7th #24711 Nem nézünk TV-t. -
-
-
-
lord nihilus #24707 manapság már egy hétvége alatt megvan egy ilyen plasztikai műtét
-
biztos XD -
biztos csak be akarnak illeszkedni, nehogy kiderüljön hogy ők nem közéjük valók! -
én ismerek pár arcot a médiában, akik nem kampósorrúak, ők is mac-et használnak, csupán azért, mert speciel erre a feladatra jobb -
ja, nekiálltam olvasgatni az elejétől ... egy darabig el fog tartani :) -
De hát tudjuk hogy a médiában csupa nagyorrú homár dolgozik, szóval tudjuk kik használnak Mac-et O_o -
Ez egy kanadai webes napi képregényből van, mely régóta fut már.
(A (fő)szereplői egy internet szolgáltatónál dolgoznak.)
-
nem is tudom, hogy mi