35806
-
Azért linkeltem :) -
Zero 7th #28265 Ez egyébként tök jó dolog, egyetemi kocsmában ez lett az egyetlen működő megoldás. A számítógép és a tetemes mennyiségű sör-bor-rövid nem jó kombó. Ezt meg csak leöblíted, aztán máris teljesen rendben van. -
Zero 7th #28264 Ismerem, természetesen. :) Rokon lélek az elkövetője. :P
Anna Navarre-t pl rendszeresen úgy csináltam ki, hogy nem vártam meg, amíg bejön a repülőbe, és belekezd a relatíve nehéz bossfightba, hanem egész egyszerűen leaknáztam a bejáratot, és Anna az átvezető videó elején cafatokra robbant.
De ha jól rémlik, a végén Simmons-t a víz alatti bázison is így a legegyszerűbb kinyírni, robbanós ládák plusz pár LAM...
Mondjuk nekem a Deus Ex pont nem a balfaszkodásról emlékezetes, hanem a "fejlesztőcsapat MINDENRE gondolt" megközelítéstől. Néhányszor végigjátszottam, csak hogy megtudjam, mi van, ha egyes karaktereket életben hagyok vagy kinyírok(Paul, Anna, a lélegeztetőgépes Illuminati tag, stb). Volt egy rész, egy csatornából nyíló MI12 bázis, amit kb csak harmadik végigjátszásra találtam meg, mert előtte mindig lekéstem a küldetést.
Kíváncsi leszek, most ki telepíti fel. :P (Ismeritek a Deus Ex-törvényt, ugye? :D) -
ráadásul már ma megveheted :)
-
Holdbázis, kb 2050
A billentyűzet még midnig tart :D
-
-
:DDDD -
-
...ja, és megölhettél embereket dohányzással 
-
spy803 #28257 Emlékszem amikor a Mafiát vittem végig elsőre. Jézus, már 11 éve..
Na szóval az utolsó küldetéseket haverommal együtt toltam, és mikor a csókát (Sam talán?) kellett elkapni a múzeum kupolájában már sugdolózva mondtuk egymásnak, hogy balra ment, akkor mi is, és ott szembe leszünk vele. Majd nyomtam egy pausét és elkezdtem röhögni: haver, miért sugdolózunk? Ő nem hall minket! :D Ezen röhögtünk egy negyed órát, majd kb két lövés és végefőcím volt. :D -
ajánlom figyelmedbe 
amúgy Deus Ex volt a csúcs ilyen téren, ahol ha akartad, unszimpatikusokat és kekeckedő ajtókat fegyverek meg ilyen primitívek kétlábúaknak való eszközök helyett tnt dobozokkal irthattad, körbehajigálhattál egy éhező kölyköt csokikkal majd közölhetted vele h nincs neki kajád (vagy adhattál neki csokit, aztán egy golyó árán vissza is vehetted), megölhettél egy hoteltulajdonost a lánya előtt, majd...
vagy esetleg "halálra gyógyíthattál" valakit medkitek és fizika kreatív felhasználásával, illetve kreatívabb játékosok az erősen kiütött Lebedev testét cipelték végig a játékon, vagy...
belegondolva kibaszottul egy szociopatáknak kitalált játék volt a Deus Ex.
-
-
XDDDDDDDDDDDD klinikai eset vagy ,de bámulatos humor forrás -
-
Zero 7th #28252 Ez kb az elmúlt 10+ év érdekesebb, (számomra) könnyezve röhögős eseményei. Persze van még egy rakás, ami most nem jut eszembe, vagy nem tartottam érdemesnek leírni. Általában az ilyesmi akkor történik, amikor egy-egy havernak mutatok egy játékot, de a sztenderd játékmenet amúgy nem kifejezetten érdekli, vagy túl hosszadalmas egy 10 perces "eztnézdmeg!" bemutatóhoz. Aztán el tud fajulni a dolog, pl a Dishonored-es tégladobálással vagy másfél órát elröhögcséltünk... :P
De ez amúgy is hagyomány a gamer köreimben, hogy keresgéljük a bugokat, exploitokat, AI faszságokat a játékokban, és hát ennek a legjobb módja az, ha faszfejként viselkedünk a játék világában. És hát ez elég sűrűn torkollik röhögésbe. Ez a fejlecsapós, nyakcsonkból hányásos téma is úgy alakult ki, hogy "vajon gondoltak erre a fejlesztők?", és a válasz az, hogy igen. :)
Kb Duke Nukem 3D-vel indult a dolog, ott lehetett talán először érdemben seggfejként viselkedni, wc-n ülő alient csőbombával kínálni meg, szivatni a világot a lézerbombával, stb. Aztán ahogy lettek egyre összetettebbek a játékok, úgy nyílt egyre több lehetőség a pöcsfejkedésre. A barátságos/semleges AI, főleg sandbox világban rendszerint eléggé komoly humorforrás. Oblivion, Fallout, Skyrim, Assassin's Creed mind rengeteg lehetőséget ad az idétlenkedésre. De az olyan apróságok is fel tudják dobni a hangulatom, hogy pl egy NPC-t a párbeszédablak felugrása közben ölök meg, és a hullával beszélgetek... -
Lehet arra gondolt, hogy éjszaka játszottál. :D -
Zero 7th #28250 Nem értem. Milyen éjszaka? -
Érdekes egy éjszakád lehetett.:) -
-
-
csak hogy idevágó "meme" is legyen :D -
a mémek összekavarása is mém
-
Szeretem mikor egy meme felirat és kép totál nem passzol... -
-
Én maradtam az at first i was like-nál... :D -
At first i was like: 
But then:
-
-
Zero 7th #28239 Vagy pl Postal2-ben is az egyik kedvenc kombóm az volt, hogy addig pisáltam egy csóka arcát, amíg el nem okádta magát, aztán megettem egy macskamentát hogy bullet-time legyen, lecsaptam a csóka fejét lapáttal, aztán időlassítva felrúgdostam a fejetlen hullát a levegőbe. Elég érdekes alakzatokat rajzolt a nyakából kitörő hányássugár... -
omg -
Zero 7th #28237 Ó, én Carmageddon 2-ben is el tudtam szórakoztatni magam órákig azzal, hogy úgy ütöttem el embereket, hogy a végtagja még épp leszakadjon, de ne haljon bele.
Simsben is rájöttem, hogy ha tűzhalált akarok elérni, akkor a lefalazott szobába kell egy WC-t is tenni, mert különben a sim összehugyozza magát, és nem gyullad fel.
De pl a Hitman sorozat is a kedvencem, ott is lehet kínozni a népet. Pl a Gellért-szállós pályán azon röhögtünk haverral, hogy a puccos szálló halljában a kopasz, boxeralsós csóka kergeti a lila tangás haverját, és időnként farpofán lövi egy kis kaliberű, gyenge pisztollyal... :P
A GTA4-ben az szórakoztatott, hogy összeszedtem motorral randira egy csajt, beváltottam cinematic kamerába (össze-vissza váltogatja a használhatatlannál használhatatlanabb nézeteket), és próbáltam teljes sebességgel eljutni a célpontig. Viccessé ott vált a dolog, amikor olyan kameranézetre váltott, amivel nem láttam mi van előttem. Aztán röhögtem rajta, hogy felkenődtünk teherautóra, és tucat métereket repültünk a motorról.
Vagy most legutóbb a Dishonoredben azon vihogtunk, hogy eszméletlen embereket lelógattunk félig egy teraszról, aztán néztük, ahogy bugizik a test a szar fizika miatt... Meg feldobtam egy téglát függőlegesen 30 méterre, odébb álltam, aztán néztem, ahogy jópár másodperccel később visszaesve fejbe tossza a hullát.
(Na jó, így leírva talán nem annyira viccesek, mint élőben, mozgásban.)
Úgy általában megtalálom a módját, hogy ha már kezdem unni a játékot, akkor hogyan dobjam fel... -
na és orvos látott már ? :D -
Zero 7th #28235 Jaaj, a Just Cause 2... :D A játék, ahol egy hegyi tóból elő tud bukkanni egy tengeralattjáró... :P
Én azzal szórakoztam, hogy embereket kötöztem járművekhez, meg hordókhoz, amikkel kilőttem őket az űrbe... :) -
Azért is ver egy open world game mindent... :D -
ez nekem miért nem jutott eszembe
-
Just Cause 2 :D
-
-
Ez fájt.:D -
:DD -
Befér talán :D
-
Van egy olyan kép amin egy xbox üzenet van amin a gyerek leírja,hogy mekkorát szopott elleni vmi játékban.Nagyon epic szöveget nyom és kvajó poén.Ilyesmi van benne hogy:Legends of your suck meg ilyesmik.Olyanokat ír,hogy mennyi ideig fogják majd emlegetni a szopását stb......
Vki tudná linkelni?