35806
-
looool -
"Apparently Mac now supports Windows"
-
-
:D
-
Lord Gaben on the Throne of Games
-
http://faculty.swosu.edu/madeline.baugher/ -
Glorious PC gaming master race rulz! 
-
Alig keresnek valamit:
0 < valami -
Yupp, bár állítólag alig keresnek rajta valamit, Intel se véletlenül nem vállalta el (meg nem is nagyon tudta volna) -
nemtom, az AMD az tuti részt vesz, mind a 3 konzolba ő adja a VGA-t illetve a procit a ps meg xbox ba :D szerintem ő a tiszta nyertes itt :D -
Szóval a pécések nem vesznek részt a játékban és csak nézik ahogy a két konzol jól szórakozik?
-
-
:) -
Uh shit, azt hittem ez egy hosszú kép :D
Link -
-
wow női segg, ez legalább 24+ -
atya ég XXXXD -
ez milyen textura pack ? lehet le kéne megint szedni XD -
öhm... lehet, hogy nem jó ötlet személyre szabható logókat adni a játékosoknak?
-
skyrim ... 18+
[spoiler]
-
Zero 7th #29486 Tyúúú, igazi '90-es évek internetromantika... Mondjuk ennél én szebbet (de nem jobbat! :D) raktam össze 14 éves koromban... Ejj, de sajnálom, hogy az eltűnt a netről, úgy belinkelném most... :D -
-
remark #29484 "KÉREM ÜGYELJENEK RÁ HOGY NE TÉVEDJENEK EL! NE KEVERJÉK ÖSSZE HOGY MELYIK RENDELŐBE INDULTAK" ???
-
http://motherfuckingwebsite.com/ :D -
http://allatorvos-erd.fw.hu/ -
Egy picit lassítsunk. Csak azért mert wowozik, még nem lesz senki őrült meg függő. Ha ugyanezt az örömöt meg extázist látnátok egy hasonló korú sráctól aki mondjuk most csinálta meg crossmotorral élete első backflipjét, senki sem mondaná rá hogy őrült/nolife/kocka, stb. Mégis miért? Hobbi-hobbi... A srác viszont kapásból be lett skatulyázva.
Mi van ha dolgozik rendesen minden nap, és este miután hazaér, megvacsorázott, esetleg segített a muterjának a házimunkában vagy ha középiskolás akkor megcsinálta a házi feladatot és utána ül le pár órára wowozni? Ha vannak barátai és barátnője is, egyszerűen csak neki ez a hobbija?
Egyáltalán nem biztos, hogy "torzult az értékrendje", "megőrül ha nem wowozhat", meg hasonlók.
Ha neki meg ez a hobbija, és ettől érzi jól magát, hát csinálja. Nem árt vele senkinek.
Ja, és mielőtt én is kapnám: régebben én is wowoztam törtön, és bár sokat játszottam és nagyon élveztem, nem lett miatta elhanyagolva senki és semmi, iskola, barátok, barátnő, senki. Lehet ezt normálisan is csinálni. Valószínűleg ha az új játékoskénti lelkesedés kitartott volna addig amíg eljutok a licskinghez és megölöm, én is így örültem volna, sajnos hamarabb ráuntam. -
link -
Mint amikor egy másik gyerektől elveszi az anyja és vergődik, meg a távirányítót dugdossa a seggébe? :D
BTW nekem is volt, hogy egy nyáriszünetben szinte végih rossz volt a gép, de anyámék csak annyi "tünetet" produkáltam, hogy tgépezés helyett is olvastam. Persze én nem is vetetem fel anyámmal, ahogy wowozok (mert nem is szoktam, de mást sem). -
-
Neoncsoves #29477 the secret is dark and full of terror -
kérdezd meg bakkerman-t mi a titka -
persze, az jó ha boldog, de a videón a srác nem boldog, hanem őrült. Ahogy beszél, amit csinál és amit mond azon lehet hallani. Az ilyen el tudod képzelni mit művel, ha esetleg valami miatt nem WoW-ozhat? Az minimum hogy ön és közveszélyes hisztirohamot kap. -
Neoncsoves #29474 én nem vagyok boldogtalan, mégis szívesen döntögetnék minden pénteken más más csajt :D -
NEm értek teljesen egyet.Szerintem sokkal jobb egy boldog wow-os kocka mint egy srác aki minden pénteken más csajt dönt meg de boldogtalan és nem találja Önmagát. -
Egyértelműen nem egészséges a srác, de az anyja meg adja alá a lovat. Most nem a boldogságot sajnálom tőle, hanem inkább idegesítő, hogy a szülei hogyan teszik tönkre az életét. Egy teljesen eltorzult értékrendet állítottak fel neki, ami sem neki, sem a társadalomnak nem jó. Lehet gamelni, még a WoW-al sincs baj, csak valaki nehogy má elélvezzen egy Boss fight után meg a szívroham kerülgesse. Hideg vizet a nyakába és elkezdeni a függőséget leküzdeni. -
Nem akarok flamelni, de a srác erősen úgy néz ki mint aki benne van a 20-as éveiben. (leglább 18 szerintem)
Így nézve meg nem vicces, hanem inkább sajnálatos hogy ennyire rá van gerjedre a WOW-ra imho. Nem is a WOW-al van a baj, számomra ugyanúgy sajnálatos ha valaki így rá van gerjedve az Alkoholra vagy valamilyen keményebb drogra. -
Te ilyen OKJ Életcsászár vagy, ügye? -
RYO21 #29469 Erre csak ennyit tudok mondani:
KOTAKU -
Evoluti0N #29468 Így kell megjavítani a hibás XONE példányok BD lejátszóját. :D
-
Rohadt jó fícsör :D