35806
-
John Carmack Facebook alkalmazott lett.
PC HUMOR 2.0 -
Pont hogy nem ez lesz a nagyokosok szerint. Csomó pénzt + embert fognak kapni hogy tökéletesre fejelsszék a gaming részét, amit maguktól sokkal lassabban / nehezebben tudtak volna elérni. Aztán ha ez megvan akkor fogják tovább fejleszteni mijt social platformot, -
RYO21 #30386 Grat, sikerült elbaszniuk a PC gaming jövőjét. Cukkerberg .!. -
Na végre leirtak, hogy miert is^^
Carmacknak súgtak, azért ment át tuti.
Remélem így gyorsabban dolgoznak majd az ocoluson, és a rá szánt tartalmakra, ami remélhetőleg nem facebookos játék lesz... -
Mi a f.sz?
A kommentekben lévő gifek mindent visznek :)) -
#30383 Jaj, a Fleiner:D -
http://phpfejlesztesmagyarorszag.tumblr.com/ -
Fiatalság bolondság. :/ -
Attól eltekintve, hogy nagyon rosszul megfogalmazott kérdések vannak, kimaradtak válaszlehetőségek... nem tanulnak kérdőív készítés alapismereteket?
Mit válaszoljak ha nem használok közösségi oldalakat? Ha nem dolgozom a szakterületemen, vagy ha mégis igen, akkor hogy értelmezi azt a választ, hogy "2"? Mi a szakterületem? (enélkül gyakorlatilag értelmetlen a kérdés) Egy apró szövegmezőbe írjam be, hogy milyen egyéb oldalakat látogatok? Majd ők kiválogatják az ezerféle választ? Az online fórumos kérdések között megbújik egy facebookos kérdés. Az 5 fokozatú válaszadási lehetőséget akkor szokták használni, ha nem gond, hogy van középső fokozat: például mit jelent a "Különböző weboldalakon készített profiljaim hasonlóak." állításnál a "hamis" és "igaz" közötti félút?
És mindezt egy egyetemi kommunikáció tanszékről (ahol ezt tanítani kell), és úgy spammelve az összes topicba, ahogy az alapvető netikettnek még csak meg se próbálnak megfelelni. -
Apropó szabvál tárgyak... ME-MAKon tanultam 2 évet. Sajnos abba kellett hagynom egyéb okokból... De lényeg a lényeg: első félévemben felvettem egy szabvál tárgyat, mégpedig a Makroökonómiát. 2 kredit, nem kapcsolódik ahhoz, amit tanulnom kéne 4-7 kreditekért, tényleg csak egy tölteléktantárgy. Igen ám, de fiatal fejjel (2008) az első órán leb.ziztam a tanár urat (és ezen véleményemet azóta is fenntartom). Akkor, abban a rendszerben még sokszor elmehettem vizsgázni (ahogy hallom, most már körülményes 3-nál többször ezt megtenni), szám szerint 18-szor voltam. 110%-os vizsgágat írtam, mégsem kaptam meg a kettest soha. Sajnos amikor elhagytam az egyetemet, rá egy évre ő is elment... Fucklogic. -
Kitöltve.
Ez legalább egy értelmes kérdőív. Sok ismerősöm keres meg hasonlókkal, amikkel akár 15-20 perc is elmegy, de semmi értelmét nem látom. De azokat is kitöltöm, mert állítólag nekik ez "nagyon fontos"...
Mindegy, örülök hogy segíthettem! :) -
Egyenes ugye ha abban a félévben végzed a tárgyat amikor úgymond kellene, "egyenesben van" az az ember aki kb semmilyen tárgyból nem bukott
Kereszt amikor elbukod mondjuk első félévben a matek1-et és másodikban is azt tanulod
Szabvál az pedig tényleg a szabadon választott, ezek nagyrészben kétkredites vicctantárgyak ahol lényegében elég a ketteshez, ha bejársz vagy év végén leadsz valamit (Lean szemlélet, Film élmény manipuláció, Tőzsdei spekuláció etc,
Annak nem sok értelme van a játékban, hogy a keresztet az egyenes követi, mert a ráépülések miatt a büdös életben nem jön az ember egyenesbe ha valamin elkaszálják, szabvál meg a kreditek miatt kell, mert ha nincs 30 félévente, akk átb@sznak fizetősre
BME im lovin it :D -
Az 1. nekem való! :D Ugyanis én BGF-re járok! :D :D -
egyenes? kereszt? meg ami utána van, és még megjegyezni sem tudtam? :D (talán szabvál ... szabadon választott?) -
RYO21 #30373 De azvagyok, csak nem Magyarországon. :D -
Ezek szerint még nem vagy/voltál egyetemista :)
ZártHelyi
pótZártHelyi
pótpótZártHelyi
Vizsga
UtóVizsga
UtóUtóVizsga
stb. :) -
RYO21 #30371 Az első érdekesnek tűnik, csak semmit sem értek belőle.
Nekem inkább valami vércsoportos játéknak tűnik. :D
-
Elszaporodtak :D
egyetemi élet, ez meg VIK-es :D -
Flappy 2048 :DDD -
hugopareiros #30368 "A felsorolásból nem hagyhatjuk ki a 4-et, ahol összesen négyszer négyes négyzet áll a rendelkezésünkre."
Aha 4x4-es... -
Hírértékű lett ez a játék (is). :) -
lord nihilus #30366 lel
-
DIESEL DOG #30365 True story... :DD -
nekem 10224 :D csak néha a sima piros vonat helyett a másodikat adja be, meg azt se tudom miért oda rakja le és nem máshova -
3256, kiraktam a 3. kék mozdonyig, de olyan szarvashibával szopódtam be :S :D hatalmas -
nekem ez a kedvencem. ez megfogott. piros nohabig tudtam eddig eljutni :D -
mennyire igaz :DD -
-
-
-
looool -
https://twitter.com/actualrecruiter -
milyen rendes ez a siri
-
:DDD -
ldavid #30353 kommentek :D -
http://imgur.com/gallery/iJD8f -
Pio #30351 VALVe doksifilmje a 2011es DOTA bajnokságról, szerintem ajánlott irodalom minden gamernek. :)
-
http://www.thefacialroom.com/ -
-
én azért veszek egyet, van benne pm, más nem kell.