35806
-
Legnagyobb arc!
-
Pio #30547 Nekem azonnal ez ugrott be róla. Megártott a sok half life, már mindenről half life quote-ok jutnak eszembe... :)
-
vótmá -
:DDD -
-
Hát én jobban aggódnék azon ha nem lenne jelszó a telefonon, mert akkor a kettős jelszóvédelmen rögtön átjutott és onnan azt módosítja és abba néz bele amibe akar.. -
nálam ez csapta ki a biztosítékot :D
-
Akkor már egyszerűbb üzenni a "becsületes" megtalálónak, lehet azt is. De ha én okos tolvaj lennék, akkor én kidobnák az első kukába a telefont, vagy nagyon gyorsan lepasszolnám egy ismeretlen arab telefonosnak és akkor őt kapják el. Ha meg okos mobilgazda akkor meg begyűjtenék róla minden infót pár nap alatt, kiket hív, mi a neve, fotók, hol lakik stb.. aztán úgy hívnám ki a rendőrséget (ugye sajna a GPS-e kb. 50m pontos csak kivéve ha mozog, szóval kb. csak ugy tudod elkapni, ha 1-2 napig figyeled, hogy mikor megy haza vagy suliba, és aztán kapd el fotó alapján).
Am faxa kis progi, csak kevesen használnak ilyesmit. -
nem olyan nagy gond ha látja, a kép már megvan róla, ha tudja, ha nem.
Ha pedig tud róla, hogy van róla kép, akkor azt is tudja, hogy beazonosítható, így esetleg vissza juttatja a készüléket a tulajnak... -
Igen, de ha meg teszel jelszót, akkor meg ráköti a gépre alapból is nyom egy factory reset-et rögtön, anno legjobb megoldás, ha nem teszel jelszót és reménykedsz hogy a tolvaj elégedett a szerzeményével és nem töröl semmit
ui: Cerberus am is rendszer alkalmazás, szal ha simán töröl mindent és nem tudja hogy ez is rajta van, akkor nem fog törlődni.... sőőt ha rootolt a telefonod és recoveryből telepítetted akkor sehogy sem tudja törölni még akkor sem ha más ROM-ot telepített rá. -
Ha ilyenkor a tolvaj meg tudta nézni az emailt akkor nem volt jelszó a telefonon ergo azt uninstallált addigra amit akart. -
Meg lehet adni, milyen emailcímre menjen az értesítés. Gondolom logikus, hogy nem arra a címre küldeted a levelet amit alapból használsz... Vagy csak nekem van saccra 6 gmailfiókom?
-
Egyébként kicsit off, de neked ha be vagy jelentkezve mobilon gmail-be, akkor nem küldi azonnal az értesítést, hogy emailed jött (annó ha tolvaj ellpja a telefont, akkor látja azonnal hogy saját pofájáról érkezett mail-ed... -
:D
-
:DDD á ilyen nincs ... -
...vagy csak trollkodik a fazon, nem tudom eldönteni -
Ezeknek semmi se jó... A csaj csak végülis lreombolja a labort meg széttépi a "MALE AI-t" (uramatyám), csak hogy kiszabaduljon... -
Evoluti0N #30531 Igencsak érdekes Portal 2 értékelések.
-
ossze vissza sirtam magam, pedig alapbol utalom az ilyen videokat :D :D -
Illetve természetesen a PC verzióból
-
videót, vagy nemigaz 
shit...
Gondoltam, keresek egy videót róla ... viszont még csak az 5 jött ki
-
gta6-ból egy ingame kép, mikor bementél egy supermarketbe, és egy távcsövessel rázomoltál egy random polcra :D -
WTF???
-
-
-
Írjátok be a Google Képkeresőjébe hogy: "Atari breakout"(idézőjelek nélkül) !
:DDD -
YaniMan #30522
Juhéj. :( -
Nulla7 #30521 Korral jár... Én sem olvastam a regényt, sőt a kifejezetten róla szóló filmeket sem láttam, de nagyjából kikerülhetetlen hosszú távon a dolog, annyira része a popkultúrának. Idővel meg felragad az ilyen infó, mint a kosz.
Magamban rávágtam, hogy Victor, de azért meg kellett néznem, nehogy beégjek. :) -
Szerinted hogy hányan tudják, hogy Frankenstein eredetileg nem a szörnyeteg neve? Szerintem bőven kisebbségben vannak.
(és akik tudják, azok közül hányan ismerik a doktor keresztnevét, ha a történetet amúgy nem is :) ) -
a DC Comicsban is az apja nevet hasznalja. Szerintem sincs baj ezzel, amugy sincs rendes neve :D -
Nulla7 #30518 Általában a gyerekek öröklik az apuka nevét. Nem hiba a szörnyet Frankensteinnek nevezni. -
https://github.com/ikkebr/PyBozoCrack :D -
pimppi #30516 ja ez rossz topikba jott, sry :) -
pimppi #30515 -
az az arc 
-
-
-
mzprox #30511 This is Aperture...
-
RYO21 #30510 Jaa így már értem :D -
A Cerberus egy olyan biztonsági szoftver, ami (többek között) a hibás feloldási kísérletekről készíthet egy fotót az eszköz kamerájával, és azt egy megadott címre elküldi.
A képsoron az látszik, hogy (mondjuk apuka) táblagépét a kiskölyök próbálja felnyitni, kevés sikerrel ("Wrong unlock code"), és egyre több elkeseredéssel.