35806
IWimv2m.jpg
  • RatBaG #30628
  • Bexter
    490 az eddigi rekord. De izzasztó rendesen...
  • SzirmosSzisza
    http://www.reddit.com/r/buildapc/comments/26apvi/my_mousepad_suddenly_stopped_working/ :D
  • Jim Morrison
    tök jó, csak már 350en is túl voltam , de még előtte jóval épült egy állomás olyan helyre, ahova sehonnan se tudtam húzni metró vonalat :( (víz mindig útban volt)
  • Dzsini
    Mini metro
  • Narxis
    Be volt állva.
  • Dzsini
    Randall Munroe a neve, a NASA-nál dolgozott robotikusként, kérdezd meg tőle :)
  • ldavid
    ennek a készítője vajon mit érzett?
  • Dzsini
  • SzirmosSzisza
    http://blog.makandra.com/2010/04/the-greatest-bug-i-never-fixed/ :d
  • RatBaG #30618
  • NandorHUN
    És azért is kapok pontot, ha a saját mellemről küldök be képet? Mondván "kicsit hormon kezelt volt a csaj".
  • Evoluti0N
    Ez tök jó. Így nevettem, hogy: "Hihihihihi!" Azt meg ritkán csinálom.
  • SzirmosSzisza
    http://vimeo.com/92087150
  • RatBaG #30614
  • RatBaG #30613
    the hangover part 4

Francba, gondolhattam volna rá, hogy más is megtalálja a cikket:D Viszont próbálkozásnak jó volt, nem? :)
    gyakorlatilag pedig aki ezt állította az aztán mondta, hogy teljesen más volt az, aminél ilyet csináltak és vissza is vonta ezt a feltételezést
    Elvileg egy videó-kódolást tesztelő rendszer tölti fel, aminek az a lényege, hogy sokféle, random módon generált, rövid klipeket töltsön fel, majd ráereszthessenek egy képelemző szoftvert. Magának a rendszernek a videókódolási és a YouTube tömörítési hatékonyságát vizsgálják ezzel. A válasz gazdája egy automatizálási konferencián volt évekkel ezelőtt, ott látott hasonlót egy európai set-top-box streaming szoftvert gyártó cég prezentációján.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Isaul Vargas, a New York-based software tester, spotted the videos in a post on BoingBoing and recognised them from an automation conference he had been at a year ago. They were being shown by a European firm that made streaming software for set-top boxes, the kit that sits under a TV and connects to services such as Sky or Netflix.

The company needed to be able to quickly and reliably upload digital video, a capability which it tested by uploading short, randomly generated snippets to its YouTube channel and running image-recognition software on it. "Considering the volume of videos and the fact they use YouTube, it tells me that this is a large company testing their video encoding software and measuring how Youtube compresses the videos," says Vargas.
    esetleg kérdezz be az NWO topikba, szerintem már van pár ötlet, hogy mi lehet ez
  • bakkerman
    és 30ezren subscribeolták :DD
  • SzirmosSzisza
    TESCO gerilla reklám.
  • LasDen #30606
    A Webdriver Torso storyhoz van valakinek otlete?? :D Aki nem ismerne. Tavaly szeptember ota napi 2-300 videot tolt fel a Webdriver Torso account. Mara 77.000-nel jar. Minden video ugyanolyan, 2 kivetellel. Es ha beirod a keresobe a nevet, akkor a youtube egeszen atalakul....:D
  • plu604
    Kezdődik?

Hajrá PC gaming!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De csak mert nincs pénzem konzolra és játékokra
  • RYO21
    Az már LAN partynak számít. :D
  • SzirmosSzisza
    És ha Hamachin?!!!!
  • RatBaG #30602
    no shit.
    ez meg egy vicc kép, muszáj mindig megmagyarázni? (ez úgy általánosságban mindenkinek szól)
  • RYO21
    De ha neten keresztül megy, akkor az már nem rendes LAN party.
  • NandorHUN
    Ez spec. Split-screen, konzolon is van "rendes" lan party
  • RatBaG #30599
  • Fletley9
    what a plot twist :DDD
  • Narxis
    looool
  • SzirmosSzisza
  • RAZOR27
    nem pc, hanem nintendo :D de annyi baj legyen :D
  • akyyy
    hehe. nem néztem meg a leirását és érdekes lett a vége