35806
IWimv2m.jpg
  • Beast Machine
    To the Electronic Entertainment Expo :P
  • The Protector
    Kuuuuurvaaaaélet
  • SzirmosSzisza
    Hm, megnéztem igazad van, ehhez lesz API is, S Healthhez érthető okok miatt nincs :(
  • Blum
    Ubuntu (linux) fut a Microsoft standjan. Az eppen arra jarok meg kapasbol fenykepeztek,hogy wtf.
    De amugy Cat mar lelotte a poent.
  • Zero 7th
    Mi a baj, ronda a szőnyeg, vagy mi?
  • zenoka
    17 pont... aaa mennyi idot elcsesztem vele ma:D
  • GregSB
    S healthre gondolsz? Mert az jóval karcsúbb tudású cucc mint ez a healthkit.
  • Jim Morrison
  • SzirmosSzisza
    Healthkit szerintem S3 óta benne van minden Androidos telóban, illetve van rá csomó alkalmazás, ez a cloudkit is eléggé App Engine féleségnek tűnik. Aztán lehet a többi nem ez a 2 szúrt csak szemet. (az alacsony szintű API ellenben tényleg faszán nézett ki).

Illetve legalább a már meglévő Swiftre raktak linket, nem úgy mint a Google :D
  • RelakS
    healthkit?

Jó, hogy nem mindjárt medkit :D
  • GregSB
    Fanboy leszek: ez egy fasság. Volt 2-3 fícsör ami már régóta van Androidban, meg egy tucat ami nincs.

Pl "continuity, handoff, hívás és SMS megosztás, családi account megosztás, cloudkit, healthkit, homekit, photokit, stb..."
  • tutituti
    16 pont 65536
    már megbántam tettemet!
  • RelakS
    ez biza billentyűzet zúzda :D
  • tutituti
    lehet volt már,de gondoltam még van benne ennyi
    http://flappy2048.com/

• Zoli007
  • ldavid
    sokba kerülthetett
  • SzirmosSzisza
  • Jim Morrison
  • RYO21
  • SzirmosSzisza
  • Blum
    OMG :DDD

• ldavid
    részemről előbbi :D
  • Blum
    Most csak trollkodtok vagy megint az SG szivat minket? :o
  • Jim Morrison
    Végre új rész!
  • ldavid
  • Jim Morrison
    :/
  • SzirmosSzisza
  • ldavid
    az 1000 sokkal nagyobb biznic
  • Jim Morrison
    Szerintem ez az egyik legötletesebb teaser^^

• Blum
  • Metalmilitiakid
    Én is elkezdtem tolni. Be lehet lesni házakba egy kis hackeléssel és szemtanúja voltam egy EPIC Brotherzone nak, majdnem legördültem a székről. Azt hittem feleségül akarja venni még az elején :D

Bár a best az még mindig ami humi ariból jött. Úgy emlékszem itt még nem volt. Making a better world :D

• RatBaG #30717
    vannak azért full reális dolgok is a watch dogsban :D

• Narxis
    Én is csak azokat nézem.
  • RelakS
    ...
    8 hobbit = 1 hobbyte
    1 terapeuta = 1024 gigapeuta
  • artschi
    1 teraszajtó = 1024 gigaszajtó

• Evoluti0N
    Nálam is a nagymamám szokott rácsodálkozni a dolgokra. Főleg, hogy milyen reálisan néznek ki a játékok manapság. :D Sokszor megkérdezi, hogy most játszok vagy filmet nézek. :)
  • Pio
    Igen, azok mondjuk számomra is érdekesebbek, hogy hogyan látják, mit gondolnak olyan dolgokról, amikről egyáltalán nem tudnak semmit.
    Nagymamám is néha bejön a szobába, ha játszom és tesz rá mindenféle megjegyzéseket, érdekes látni, hogy mi jön át mondjuk egy WoW raidből annak, aki egyáltalán nem ért hozzá, nem tudja mire vélni az egészet.
  • Evoluti0N
    Én érdekesnek tartom. Főleg azokat az epizódokat, amikor az idősek reagálnak modern dolgokra. Zenére, videojátékokra, hasonlókra. Érdekes az ő szemszögükből is meglátni a dolgokat.
  • NandorHUN
    Gondolom idősebb korosztály számára érdekes, hogy bezzeg amikor ők voltak fiatalok mivel kellet játszani/zenét hallgatni/ baszakodni. Mivel az csak uncsi lenne ha képeket vetítenének róla (így is az), ezért odaadják mai gyerekek kezébe.
  • Pio
    Amúgy ki találta ki ezt, hogy mutogassunk öregeknek/fiataloknak/nőknek/férfiaknak/feketéknek/informatikusoknak/hajléktalanoknak ezt/azt/amazt és ez majd baromi szórakoztató lesz a youtube-on?
    Igazából csak az lep meg, hogy ennyire felkapott "műfaj" lett ebből, egy csomó youtube csatorna foglalkozik ezzel vagy akár szakosodik erre. Ekkora potenciált én egyáltalán nem látok benne és mégis... Úgy néz ki, hogy nagyon eltér az ízlésem a közízléstől. :)