35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
  • MR ME
    azok a röhögések :DDD
  • Blum
    gyóvan
  • plu604
    Oszt' a te szervereden tárolódik az SG fórum, amin már szűkös a hely és spórolni kell a hozzászólással?
    Én az ilyet nem értem soha: aki bejön, látja hogy valaki kérdez valamit ami kiguglizható lenne, és elkezdi kiosztani a tagot. :) Ha zavar, görgess tovább. Szerintem nem szakított félbe semmilyen fontos témát.
    Elárulom egyébként a titok nyitját, ami szerintem most Pio kérdésére is igaz: annyira nem érdekli a dolog hogy elkezdjen guglizni utána meg videókat nézegetni, hogy mégis ki az a stamper meg mi a munkássága, de ha valaki itt egy pár mondatban összefogalja (mittudomén, ex-SC2-pro, aki azóta beállt gamer komikusnak és vicces gameplay videókat csinál), az kúl. Ha meg nem, akkor így járt és "hülyén hal meg".
  • Pio
    Rákerestem, rátaláltam ugyan erre, de nem tűnt olyan ismertnek, ezért kérdeztem rá, hátha valami elkerülte a figyelmemet. Boccs, hogy élek...
    az ilyet soha nem értettem. Ott ülsz a gép előtt, nem érted épp, hogy miről van szó és erre nem kigoogle-öznéd esetleg, hogy "stamper" és egyből látnád, hogy miről van szó, nem. Beírod ide a kérdésed és inkább megvárod, hogy mit írnak. Azt gondolom vágod, hogy a google ezt úgy 1 tized másodperc alatt megmondta volna neked?
  • Systore #30781
    https://www.youtube.com/user/StamperTV
  • Pio
    Ki az a Stamper?
  • Systore #30779
    ja és a narrátor Stamper. ismerős volt a hang :D
  • Systore #30778
    jópofa. ők csinálták a Castle Crasherst is, nem?
    majd ha lesz leárazás, akkor megveszem.
  • Pio
    :D

Hát ez tényleg! :D
  • RatBaG #30775
    hát ez hatalmas :DDD

• benőmenő
    :D
  • Calver
  • Blum
    linkben mert nagy
  • Zero 7th
    Nem értem, miért gondolják a perifériagyártók, hogy én játék közben mindenhová nézelődök, csak a képernyőre nincs kedvem... Már a gázkar talpán lévő tökfölösleges LCD-t sem értettem az Xvalamennyi űberprő joynál, nemhogy ezt...

Mondjuk az látszik, hogy a kutya sem használja, még a netre szánt vicces kép kedvéért sem kapcsolja be a csóka. :P
  • Dzsini
    Hű, képernyős touchpad meg gombok? Tetszik :) (semmire se használnám, de a geek szívem ilyenkor dobban egy nagyot :) )
  • SzirmosSzisza
    tiszta web2 :p
  • Mixe3y
    megjegyzem, ez Borgore :D
  • Dzsini
    érdekes elrendezésű az a laptopbillentyűzet...
  • benőmenő
  • Lambda
  • akyyy
    :DD
  • Hegi90
    itt
  • LasDen #30762
    egyértelmű. ha összeadod a számokat és kivonod belőlük a betűket, akkor kijön hogy HL3 2015.
  • RYO21
    Mert 2007 óta idén veszek először új CPU-t.
  • HunnernesKonge
    2007-ben jelent meg az Episode 2. Azóta cseréltünk architekturát CPU-ban, GPU-ban, 2x váltottunk csíkszélességet... Miért épp most KELLene kihozniuk?
  • ldavid
    a thermaltré belevág a légkondi gyártásba?

#30747 LOL
  • LasDen #30758
    u wot m8?
  • Hegi90
    portal 2 kijött konzolra is, de gaben több ízben is úgy nyilatkozott, hogy az mindkét platform egy szar, és ha rajta múlik, nem lesz jelenik meg több játék konzolon.
  • Szabi #30756
  • Jim Morrison
    Szerintem úgy csinálják meg, hogy csak steamboxon lehessen vele játszani
  • RYO21
    Szerintem a Haswell mikroarchitektúrás CPU-kra gondolt.
  • HunnernesKonge
    Új generáció? milyen új generáció? Konzol? meh. Arra nem lesz Half Life. Glorious PC masterrace
  • Dzsini
    Ezt az elmúlt 6-8 évben mindig elmondta valaki :) Az első mondatot legalábbis. A második érdektelen, hiszen igazából sose foglalkoztak a konzolokkal...
  • NandorHUN
    Hát ha 1 éven belül nem jelentik be, akkor nem túl valószínű, hogy valaha is megcsinálják.Itt lenne a nagy lehetőség még az új generáció elején.
  • Pio
    HALF LIFE 3 CONFIRMED!
  • tutituti
    három E betűvel kezdődő esemény?
    e+e+e=3e
    E - Episode
    3 - három
    Episode 3
    half life 3