10
-
FefeeX #10 ebben az országban ezt így kikérem magamnak :) -
#9 kissebséghez tartoztok FeefeeX-el. (asszem én is:D) -
winnie #8 "lyan noIQ kikapcsolós, futurisztikus keményvagyokos állvaülős bummbummmegvagyos jócsajos..."
na, ja. engem speciel már csak ezért is meglep, hogy bukás volt.
-
FefeeX #7 kicsit összeszedetlen volt, az igaz, de azért élvezhető szerintem. Olyan noIQ kikapcsolós, futurisztikus keményvagyokos állvaülős bummbummmegvagyos jócsajos...
Kár hogy kicsit összefüggéstelen, egyszer erre kavarós másszor meg szerelmes... És a KARR-csata meg vicc volt, nulla idő-ráfordításos szutyok, lehetett volna komolyabb (pl az eredeti KR-ben több részes volt a KARR-KITT csata) -
#6 Jó sorozat lehetett volna. De szerintem a Transformerses átalakulos kocsival egy kicsit mellé fogtak. Igaz még az utolsó részt nem láttam, de ami előtte volt pár rész az még valahogy elment.
Valahogy a "mentsd meg a világot" részek nem tetszettek.
Jó lenne ha lenne 2. évad, de csak akkor ha gyökeresen megváltozik minden. -
spike0007 #5 Igaz hogy hajszálnyi esély de van.. -
spike0007 #4 Egy a terminátor sorozat még nem bukott meg, kettő a Knight Rider második évadára még mindig van esély! -
winnie #3 szerintem kellő önirónia nélkül nem szabad ilyen témát megvalósítani, épp ezért nem hiszem, hogy (csak) a komolyság hiánya volt a kulcs. -
bmw #2 A vege fele kezdett jo lenni, ha ugy menne tovabb azert az jo lenne...
En remenykedem meg...:) -
endrev #1 Mivel amatőr volt. Idióta kameramozgásokat, látványelemeket dobáltak egymásra, és értelmetlen animációkat nyomattak, ami tíz éve még állati érdekes lett volna, de ma már inkább komolytalan. Egyszerűen nem vették komolyan a történet megjelenítését.
"a Las Vegas-nak a mintájára inkább a látványra, a jó csajokra és verdákra helyezi a hangsúlyt" - nem volt jó ötlet. Nem érdemes úgy sorozatot vagy filmet készíteni, hogy az csak _úgy_csinál_, mintha szólna valamiről. A Terminator-sorozat ugyanezért bukott meg.