Ennyi volt a Knight Rider-sorozat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben az országban ezt így kikérem magamnak 😊
kissebséghez tartoztok FeefeeX-el. (asszem én is😄)
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
"lyan noIQ kikapcsolós, futurisztikus keményvagyokos állvaülõs bummbummmegvagyos jócsajos..."
na, ja. engem speciel már csak ezért is meglep, hogy bukás volt.
na, ja. engem speciel már csak ezért is meglep, hogy bukás volt.
kicsit összeszedetlen volt, az igaz, de azért élvezhetõ szerintem. Olyan noIQ kikapcsolós, futurisztikus keményvagyokos állvaülõs bummbummmegvagyos jócsajos...
Kár hogy kicsit összefüggéstelen, egyszer erre kavarós másszor meg szerelmes... És a KARR-csata meg vicc volt, nulla idõ-ráfordításos szutyok, lehetett volna komolyabb (pl az eredeti KR-ben több részes volt a KARR-KITT csata)
Kár hogy kicsit összefüggéstelen, egyszer erre kavarós másszor meg szerelmes... És a KARR-csata meg vicc volt, nulla idõ-ráfordításos szutyok, lehetett volna komolyabb (pl az eredeti KR-ben több részes volt a KARR-KITT csata)
Jó sorozat lehetett volna. De szerintem a Transformerses átalakulos kocsival egy kicsit mellé fogtak. Igaz még az utolsó részt nem láttam, de ami elõtte volt pár rész az még valahogy elment.
Valahogy a "mentsd meg a világot" részek nem tetszettek.
Jó lenne ha lenne 2. évad, de csak akkor ha gyökeresen megváltozik minden.
Valahogy a "mentsd meg a világot" részek nem tetszettek.
Jó lenne ha lenne 2. évad, de csak akkor ha gyökeresen megváltozik minden.
Igaz hogy hajszálnyi esély de van..
Egy a terminátor sorozat még nem bukott meg, kettõ a Knight Rider második évadára még mindig van esély!
szerintem kellõ önirónia nélkül nem szabad ilyen témát megvalósítani, épp ezért nem hiszem, hogy (csak) a komolyság hiánya volt a kulcs.
A vege fele kezdett jo lenni, ha ugy menne tovabb azert az jo lenne...
En remenykedem meg...😊
En remenykedem meg...😊
Mivel amatõr volt. Idióta kameramozgásokat, látványelemeket dobáltak egymásra, és értelmetlen animációkat nyomattak, ami tíz éve még állati érdekes lett volna, de ma már inkább komolytalan. Egyszerûen nem vették komolyan a történet megjelenítését.
"a Las Vegas-nak a mintájára inkább a látványra, a jó csajokra és verdákra helyezi a hangsúlyt" - nem volt jó ötlet. Nem érdemes úgy sorozatot vagy filmet készíteni, hogy az csak _úgy_csinál_, mintha szólna valamirõl. A Terminator-sorozat ugyanezért bukott meg.
"a Las Vegas-nak a mintájára inkább a látványra, a jó csajokra és verdákra helyezi a hangsúlyt" - nem volt jó ötlet. Nem érdemes úgy sorozatot vagy filmet készíteni, hogy az csak _úgy_csinál_, mintha szólna valamirõl. A Terminator-sorozat ugyanezért bukott meg.