"Vámpír" a tömegsírban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ki faluban egy kis vízpróba itt tûzpróba ott. Ha bebizonyosodott, hogy nem volt boszorkány akkor is meghalt.
LOL. Na látod, az ilyen kacsákért hagytam én ott a wikit. Lódítani bárki tud.
400 év alatt nemhogy 8 millió, de talán 40 ezer embert sem égettek meg máglyán. A komcsizmus 100 millió áldozatához képest (80 év alatt).
Nem mondom, az biztosan sokkolobb, ha eloben latna a gyerek hogy elve elegetnek valakit - ez nyilvan durvabb hatas. Meg ha volt europai szinten mondjuk napi szaz egetes, asztem csak kevesek voltak ott szemelyesen, az adott telepules tobbi resze max hallhatott rola, ket faluval odebb meg csak meseltek, hetekkel kesobb...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
(megjegyzem: ez nem SG saját, az index és a stop is tele van olyan kommentelõkkel akik alig várják, hogy fikázni lehessen a másikat poltika ügyileg.)
Vámpírok: én meg voltam gyõzõdve, hogy a dögök vért esznek. Ezek szerint a vámpíroknka is legalább 2 családja van: a vérszívók és a lepel rágcsálók.
Idézem: "...A 15–18. század közötti boszorkányüldözések kivégzett áldozatainak száma durva becslések szerint megközelíti a kilencmilliót! ..."
Ez napi átlagban 82 darab. Persze ez egész Európára vonatkozó becslés, de íg is elég durva véleményem szerint.
ha erre némi számszerû adatokat mondanál ui. nem emléxem, hogy az utóbbi 2 hétben 14 gyilkosság történt volna...
"komcsizmus vagy a libsizmus. "
vajon a nácikat miért hagytad ki?
meg eléggé necces a történelmi ismereted. Ezekszerint 1500-as években nagyobb volt a közbiztonság mint ma... Hát apám...
Nos, hogy miféle gyilkosságból, eseménybõl mennyi történt, azt nem tudhatjuk biztosan. Csak a feljegyzésekre támaszkodhatunk, amelyek finoman fogalmazva is hiányosak, túloznak, vagy egyáltalán nem is születtek.
Sajtó a szó mai értelmében nem létezett és egyáltalán nem örökítettek meg mindent az utókor számára, mivel az írástudó meglehetõsen ritka volt.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A gyilkosság meg, leszámítva a háborús idõszakokat, annyira ritka volt, hogy 10 évente volt egy, és arról mindjárt legenda született. Persze, akkor még sehol nem volt a komcsizmus vagy a libsizmus.
Ezt alá is tudod támasztani adatokkal vagy megint csak az észt próbálod osztani?
Mellesleg, akkor a keseles is tobb volt. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
http://laslow.hu/blog
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
😊))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs