842
A Pure készítőinek új játéka
-
#762 Nekem a kedvenc pillanatom az volt mikor az acél gerendát rádobtam mindhármotokra^^ -
IXEMGabeo #761 azt tudom, hogy a Port Bridgen az utolsó körben nekilöktem a darut Xeilonnak, az Airplane G.n pedig Zsotesszak szurtam ki nagyon, Canyonba pedig dunnora rázúdítottam a nagy acélhidat:D azokra szívesen emlékszek vissza -
Ironman2 #760 Na még egyet,aztán lépek! -
Ironman2 #759 Juhééj.Reptéri pálya nagyon fexik nekem.Le is nyomtam mindenkit! -
Ironman2 #758 Jol kibaxtál velem Xeilon! Végig vezettem,erre nyakamba boritotta a hajót! -
Ironman2 #757 Már 2 menetet le is nyomtunk Xeilonnal -
IXEMGabeo #756 az jo nekem a Revolt nemment tudod:) -
Ironman2 #755 router nélkül összejött most -
IXEMGabeo #754 mennék én is srácok, de jelenleg laptopom van és harcképtelen vok:( basszus Iron kár he nem jöttél tegnap nagyon nagy menetet nyomtunk szoros volt szinte minden futam... -
Ironman2 #753 ehehhe.Bemutatkoztam! Amugy kiváncsi lennék a routerod beáéllitásaira.Tudnál képeket nyomni róla? -
Ironman2 #752 Szevasz! nyomjunk egyet! -
Ironman2 #751 Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhééé! A routerom a ludas! -
#750 Hát ez sikerült, ha már itt vagy akkor játszunk -
Ironman2 #749 Nem.Jol irtam be,és piros volt a neved.Amugy most nincs routerom,közvetlenül vagyok a neten.Hivj meg! -
#748 Remélem Xeilon-t írtad be és nem Hrisskart a meghívásnál. -
Ironman2 #747 Faxa! Várj egy kicsit! Kiiktatom a routeromat,és meglátjuk hogy jó-e ugy -
Ironman2 #746 Na? Nem látsz? -
#745 Nem tudtam csatlakozni, ugyan azt írta ki mint neked. -
Ironman2 #744 Elküldtem! -
Ironman2 #743 Jah.Rosszul irtam be a neved xD -
#742 Igen -
Ironman2 #741 Neked is routerod van? -
#740 Próbáljuk meg fordítva. Hozz létre egy szobát és lássuk meg mi történik -
#739 Hát sajna nem tudom hogy mi akadhat össze mivel:/ -
Ironman2 #738 Úgylátszik az UPC hálózat ilyen szar.Gabeoval,és Weskerrel tudtam nyomulni onlineba -
Ironman2 #737 áh szar megint.Nem tudom mi lehet a gond.Pedig már minden ki van kapcsolva a routerban is. -
#736 Benn vagyok és meg vagy hívva -
#735 egy ideig vártam aztán meguntam és kiléptem:P -
Ironman2 #734 ???????? Hol vagy? -
#733 Mindjárt fölmegyek -
Ironman2 #732 Bent vagy a játékban? Tegnap kikapcsoltam a router tüzfalát.Kiváncsi vagyok hogy meg tudsz-e hivni -
#731 Elkészültem a lapokkal^^ és el is küldtem őket.
Legközelebb valamivel nagyobb felbontásban csinálom, úgy 3-4 megapixelesben és nem 1.12-esben ^^"(A3-as méret) -
Ironman2 #730 Hogy a fenébe kell kikapcsolni a routerom tüzfalát? konig-cmp router11 -
IXEMGabeo #729 nem tudom mennyi ideig, de harcképtelen vok a laptopon nincs split, és tunngle se:D
mákom van h gyorsan behuztam a race vb-t -
Rev89 #728 okay, úgyse jó ittasan vezetni :D
írj tunngle-n, ha jössz -
IXEMGabeo #727 bocs Rev bekrepált a gépem nem tudom bekapcsolni sztem a tápegységemnek kampec most laptopról írok...:S:S -
Rev89 #726 gyere Tunngle, mert nemtudlak elérni (player is offline) -
Rev89 #725 ahha, indultam -
IXEMGabeo #724 jössz egyet Online-on csakúgy? eliminationba? meghívlak -
Rev89 #723 jah, race a legjobb sztenm, de mehet mind