842
A Pure készítőinek új játéka
-
IXEMGabeo #802
találtam egy titkot:D -
Semmi, ilyet vettem a nővéremnek és semmi extrát nem tartalmazott, csak nagyobb a doboza. -
Angel309 #800 fogalmam sincs, amugy egyáltalán nem játszok vele nem is próbáltam ki egyiket sem, azért meg hogy itt porosodjon felesleges inkább eladom hátha kell valakinek.
-
IXEMGabeo #799 szép kis gyűjtemény -
Ironman2 #798 Gyönyörüek.Én a helyedben nem válnék meg tőlük.Amugy a gyémánt kiadás miben különbözik a többitől? -
Angel309 #797
-
Angel309 #796 Hali van autós játékom eladó 3 az egyben, Split/Secund: Velocity (gyémánt kiadás), Overspeed High Performance Street Racing, Street Racer Europe, egyszer sem használtam öket, ajándékba kaptam. Akit érdekel pm! olcsó.. -
IXEMGabeo #795 gratula a végén nagyot küzdöttél amúgy -
IXEMGabeo #794 gyakorolj csak:) én meghaltam azóta:D -
Rev89 #793 amúgy.. Tunngle-ra fellépek és megyek LAN-ozni.. hát elég béna mindeki. barátaimmal osztott képernyőn szoktunk játszani, ők megizzasztanak, meg a bajnokságban ti is méltó ellenfelek voltatok, de a többiek nagyon gyengék.. -
Rev89 #792 igen, ezt énis észrevettem :D (napsütést) -
Ironman2 #791 Azért egy hellyel előrébb kerültem itt.5.voltam.Rohadt nehéz ez a pálya.Alig lehet valamit látni a napsütéstől
-
Hát már késő..,de szerintem vegyük föl egymást msn-re és akkor sokkal hamarabb tudunk versenyezni. -
Ironman2 #789 Bocsi.Itt vagy még? -
Mikor szeretnéd? -
Ironman2 #787 Megprobáljuk megint online-ba? -
Nem újdonság amit csinálnak, de ez még csak a kicsit zavaró része. A törhetetlenségért és a falon átmenésért jobban pipa szoktam lenni. -
Ironman2 #785 Hát igen.Azért jó tudni ezeket a neveket -
IXEMGabeo #784
nézzétek a video elejét, ezek mekkora csalók:D -
Ironman2 #783 Igen.Mindenképpen rá kell lépni a fékre egy kicsit -
Egyes autóknál én szoktam egy finomat fékezni hogy beforgassam a seggét a megfelelő irányba mert ha csak simán "elengedem a gáz és lepadlózom" az nem mindig elég. -
Nekem rövid-utas billentyűzetem van, és mikor átmentem a nővéremhez és ott játszottunk, hát hogy is mondjam megizzadtam a hagyományos billentyűzeten, annyit kellett vele dolgoznom.:P -
IXEMGabeo #780 elismerem más billen, de megszoktam ott is. Annyi a különbség h picit jobban kell nyomkodjam a gombokat, ha billen játszom, de amúgy ugyanúgy tán jobban is megy a drift, mint kontrolleren...
azt figyeltem meg, hogy van olyan autó, ami nagyon jól megy kontrolleren, de billen képtelen vagyok kezelni (pl a Firestorm)...ugyanez igaz fordítva is, a Cobretti Cascade-al billen verhetetlen vok:D -
Ironman2 #779 Leesésnél még én is meglepődtem -
Ironman2 #778 Hát az nehéz lesz -
IXEMGabeo #777 én, nem fékezem, hanem elveszem a gázról a lábam és csak driftelek. A többit érzésből tolom a kanyarokat driftelve érdemes bevenni minél nagyobb sebességgel úgy h ne érj hozzá a falhoz... -
IXEMGabeo #776 jó volt, mákod volt, mert amúgy elég sok furcsa hibád volt:) pl amikor leestél csakúgy:D:D
meg amikor a darut majdnem megkaptad megperdültél és puff Rigg neked ment és crashed:D olyan velem is volt már... -
Ironman2 #775 Nem fékezek akkor kipördülök.De nehezen lehet bevenni némelyik autónál fék nélkül a kanyart.Ki az aki gázzal megy be egy éles kanyarba? -
Ironman2 #774 Ne röhögjetek vazze! -
Ironman2 #773 -
Ironman2 #772 Az még nincs meg. xD
Egy kicsit izgultam felvétel alatt... -
IXEMGabeo #771 hmm érdekes volt látni a stílusod. tanulságos külső szemmel a másik versenye...
Nálad gyakori a kacsázás és a driftelésed nem olyan hatékony...ezeken dolgozz és próbálj ráérezni a határokra, gondolok itt arra, hogy ne nagyon üsd meg a korlátot driftnél és lassítani sem érdemes (fékezni tilos ebben a játékban), tehát összegezve nem rossz, amit csinálsz de pl a power playeket is elég gyorsan elhasználod és nem gyűjtögetsz (elején kapásból ledönthetted volna a nagy tornyot és máris előnyöd lehetett volna 4x wrecks)
látom a Ryback Cyclonnál tartasz grat
halkan jegyzem meg én is volt h kacsáztam és nekimentem a korlátnak, de nálam vegyük azt számításba, hogy a Fraps miatt még akadtam is picit... -
Ironman2 #770 -
Ironman2 #769 Meg amikor rájövök hogyan tudunk routerral csatlakozni egymáshoz -
Majd a következő akkor kerül megrendezésre amiután IXEM gépe meggyógyul. -
IXEMGabeo #767 felírtam amúgy, hogy hol mikor hanyadik helyen végeztem.
1. pálya: Power Plant, 1. hely
2. pálya: Storm Drain, 3. hely, azt te nyerted meg Xeilon
3. pálya: Ferry Wharf, 2. hely, asszem ott Zsotesz nyert
4. pálya: Dry Docks, 2. hely, Dunno nyert
5. pálya: Port Bridge, 1. hely
6. pálya: Downtown, 1. hely
7. pálya: Expressway, 2. hely, Dunno nyert
8. pálya: Construction Site, 1. hely
9. pálya: Airport Terminal, 2. hely, Dunno nyert
10. pálya: Airplane Graveyard, 1. hely
11. pálya: Canyon, 1. hely
győzelmek aránya: 1-1. Xeilon és Zsotesz, 3-at nyert Dunno, én meg 6 futamot. -
Én a 3. versenytől folyamatosan balszerencsés voltam + valaki mindig betolta az orrát és ezzel elrontva a driftemet. -
IXEMGabeo #765 ja igen a Ferry pályán:D az egy nagy menet volt...
egyedül a Storm Drainen lettem 3. az egy szoros menet volt a végefele (szívtam a raktárban egy picit) a többinél nagyrészt 1. 2. helyem volt... -
Ironman2 #764 Már jo. -
Ironman2 #763 el is baxtam a routeromat