842
A Pure készítőinek új játéka
  • IXEMGabeo

találtam egy titkot:D
  • Hrisskar
    Semmi, ilyet vettem a nővéremnek és semmi extrát nem tartalmazott, csak nagyobb a doboza.
  • Angel309
    fogalmam sincs, amugy egyáltalán nem játszok vele nem is próbáltam ki egyiket sem, azért meg hogy itt porosodjon felesleges inkább eladom hátha kell valakinek.
  • IXEMGabeo
    szép kis gyűjtemény
  • Ironman2
    Gyönyörüek.Én a helyedben nem válnék meg tőlük.Amugy a gyémánt kiadás miben különbözik a többitől?
  • Angel309

• Angel309
    Hali van autós játékom eladó 3 az egyben, Split/Secund: Velocity (gyémánt kiadás), Overspeed High Performance Street Racing, Street Racer Europe, egyszer sem használtam öket, ajándékba kaptam. Akit érdekel pm! olcsó..
  • IXEMGabeo
    gratula a végén nagyot küzdöttél amúgy
  • IXEMGabeo
    gyakorolj csak:) én meghaltam azóta:D
  • Rev89
    amúgy.. Tunngle-ra fellépek és megyek LAN-ozni.. hát elég béna mindeki. barátaimmal osztott képernyőn szoktunk játszani, ők megizzasztanak, meg a bajnokságban ti is méltó ellenfelek voltatok, de a többiek nagyon gyengék..
  • Rev89
    igen, ezt énis észrevettem :D (napsütést)
  • Ironman2
    Azért egy hellyel előrébb kerültem itt.5.voltam.Rohadt nehéz ez a pálya.Alig lehet valamit látni a napsütéstől

• Hrisskar
    Hát már késő..,de szerintem vegyük föl egymást msn-re és akkor sokkal hamarabb tudunk versenyezni.
  • Ironman2
    Bocsi.Itt vagy még?
  • Hrisskar
    Mikor szeretnéd?
  • Ironman2
    Megprobáljuk megint online-ba?
  • Hrisskar
    Nem újdonság amit csinálnak, de ez még csak a kicsit zavaró része. A törhetetlenségért és a falon átmenésért jobban pipa szoktam lenni.
  • Ironman2
    Hát igen.Azért jó tudni ezeket a neveket
  • IXEMGabeo

nézzétek a video elejét, ezek mekkora csalók:D
  • Ironman2
    Igen.Mindenképpen rá kell lépni a fékre egy kicsit
  • Hrisskar
    Egyes autóknál én szoktam egy finomat fékezni hogy beforgassam a seggét a megfelelő irányba mert ha csak simán "elengedem a gáz és lepadlózom" az nem mindig elég.
  • Hrisskar
    Nekem rövid-utas billentyűzetem van, és mikor átmentem a nővéremhez és ott játszottunk, hát hogy is mondjam megizzadtam a hagyományos billentyűzeten, annyit kellett vele dolgoznom.:P
  • IXEMGabeo
    elismerem más billen, de megszoktam ott is. Annyi a különbség h picit jobban kell nyomkodjam a gombokat, ha billen játszom, de amúgy ugyanúgy tán jobban is megy a drift, mint kontrolleren...

azt figyeltem meg, hogy van olyan autó, ami nagyon jól megy kontrolleren, de billen képtelen vagyok kezelni (pl a Firestorm)...ugyanez igaz fordítva is, a Cobretti Cascade-al billen verhetetlen vok:D
  • Ironman2
    Leesésnél még én is meglepődtem
  • Ironman2
    Hát az nehéz lesz
  • IXEMGabeo
    én, nem fékezem, hanem elveszem a gázról a lábam és csak driftelek. A többit érzésből tolom a kanyarokat driftelve érdemes bevenni minél nagyobb sebességgel úgy h ne érj hozzá a falhoz...
  • IXEMGabeo
    jó volt, mákod volt, mert amúgy elég sok furcsa hibád volt:) pl amikor leestél csakúgy:D:D

meg amikor a darut majdnem megkaptad megperdültél és puff Rigg neked ment és crashed:D olyan velem is volt már...
  • Ironman2
    Nem fékezek akkor kipördülök.De nehezen lehet bevenni némelyik autónál fék nélkül a kanyart.Ki az aki gázzal megy be egy éles kanyarba?
  • Ironman2
    Ne röhögjetek vazze!
  • Ironman2
  • Ironman2
    Az még nincs meg. xD
    Egy kicsit izgultam felvétel alatt...
  • IXEMGabeo
    hmm érdekes volt látni a stílusod. tanulságos külső szemmel a másik versenye...

Nálad gyakori a kacsázás és a driftelésed nem olyan hatékony...ezeken dolgozz és próbálj ráérezni a határokra, gondolok itt arra, hogy ne nagyon üsd meg a korlátot driftnél és lassítani sem érdemes (fékezni tilos ebben a játékban), tehát összegezve nem rossz, amit csinálsz de pl a power playeket is elég gyorsan elhasználod és nem gyűjtögetsz (elején kapásból ledönthetted volna a nagy tornyot és máris előnyöd lehetett volna 4x wrecks)

látom a Ryback Cyclonnál tartasz grat

halkan jegyzem meg én is volt h kacsáztam és nekimentem a korlátnak, de nálam vegyük azt számításba, hogy a Fraps miatt még akadtam is picit...
  • Ironman2
  • Ironman2
    Meg amikor rájövök hogyan tudunk routerral csatlakozni egymáshoz
  • Hrisskar
    Majd a következő akkor kerül megrendezésre amiután IXEM gépe meggyógyul.
  • IXEMGabeo
    felírtam amúgy, hogy hol mikor hanyadik helyen végeztem.

1. pálya: Power Plant, 1. hely
    2. pálya: Storm Drain, 3. hely, azt te nyerted meg Xeilon
    3. pálya: Ferry Wharf, 2. hely, asszem ott Zsotesz nyert
    4. pálya: Dry Docks, 2. hely, Dunno nyert
    5. pálya: Port Bridge, 1. hely
    6. pálya: Downtown, 1. hely
    7. pálya: Expressway, 2. hely, Dunno nyert
    8. pálya: Construction Site, 1. hely
    9. pálya: Airport Terminal, 2. hely, Dunno nyert
    10. pálya: Airplane Graveyard, 1. hely
    11. pálya: Canyon, 1. hely

győzelmek aránya: 1-1. Xeilon és Zsotesz, 3-at nyert Dunno, én meg 6 futamot.
  • Hrisskar
    Én a 3. versenytől folyamatosan balszerencsés voltam + valaki mindig betolta az orrát és ezzel elrontva a driftemet.
  • IXEMGabeo
    ja igen a Ferry pályán:D az egy nagy menet volt...

egyedül a Storm Drainen lettem 3. az egy szoros menet volt a végefele (szívtam a raktárban egy picit) a többinél nagyrészt 1. 2. helyem volt...
  • Ironman2
    Már jo.
  • Ironman2
    el is baxtam a routeromat