842
A Pure készítőinek új játéka
-
#42 :D:D:D:D
Látásból simán én is azt mondom. -
#41 Kipróbáltam a demo-t. Ismét szubjektív vélemény, meg öreg lehetek, stb, de ez egy szemét:D -
#40 Survival mode trailer -
#39 atomerőmű környékén, új gameplay! -
#38 Xboxon már tölthető a demó!
"leszedtem, ki is próbáltam... hááát
Érdekes, hogy szinte egyszerre jön két ugyanolyan game. Blur - Split/second... a blur köröket ver rá.
SS demoba csak egy pálya van sima single versenyre... ha driftelsz, v vki mögött mész, akkor kapsz csíkot, ami ha elér bizonyos hosszúságot, akkor tudsz kibaxni a másikkal a pálya bizonyos helyein... ha kimaxolod a csíkot, akkor tudsz naaaagy kibaxást csinálni :D pl egy egész stadiont felrobbantani, de ha mögötte vagy, akkor te is kapsz belőle, ezért értelme nem nagoyn van :-/
Nekem a Blur sokkal jobban bejött "
"Én is kipróbáltam, és a véleményem az, hogy ez a Split/Second egy gagyi Burnout koppintás.A pálya a fegyver aha oké hiába lehet szétrobbantgatni a pályát semmi olyat nem nyújt a demó ami kiemelné a szürkeségből!Mondjuk az effektek egész jók.
Magáról a demóról nem is beszélve, ilyen gagyi demót már jó rég láttam egy autó, és egy pálya remek.
A Blur sokkal hangulatosabb, és élvezetesebb!Nálam is a Blur nyert." -
#37 Hogyan készült -
#36 Downtown fejlesztői videó -
#35 GDC: Kamerás felvételek! -
#34 Ezt meg kell majd vennem xboxra úgytűnik, HD-ben sokkal jobb az egész:D -
#33 Új képek -
#32 Split/Second - Új névvel, új időpontban -
#31 Új képek -
#30 Új tréler -
#29 Eddig fel sem tűnt, de így hogy mondod tényleg jó lenne!
Viszont az is érdekelne, hogy egy verseny hány körös? Ha több mint egy akkor mi van, ha szétlövik a játékosok a pályát már az első körben?
Körönként épül újra a pálya, vagy a romokat is lehet tovább rombolni? -
Hellsing47 #28
csak lenne benne normális törésmodell -
#27 Új Trailer -
#26 Ez egy full arcade autós game lesz nem kell tőle megváltást várni semmilyen téren.Egynek mindenképpen jó lesz!
Köszönöm! -
#25 Linkben a kommentek elég negatívak, de eleintem a Burnouttal is hasonlóan voltam, aztán kevesebb mint fél óra alatt repült is...
Egyébként boldog születésnapot! -
#24 2 új trailer -
#23 Képek + interjú -
#22 Új képek + Trailer -
#21 Első trailert-t megláttam és összehugyoztam magamat. Aztán E3-on megláttam a játékmenetet... csak egy Burnout féle árkád bigyusz lesz, 10 éveseknek. Az hogy rád dől a híd,jó dolog. Egyszer, max kétszer. Persze lehet, csak öregszem. Benne van a pakliban. -
#20 Új Trailer -
#19 Worthplaying előzetes -
#18 Újabb videók:
interjú
cam gameplay -
Hellsing47 #17 elég jónak néz ki, bár 2010 messze van még :( -
#16 E3 gameplay trailer!
Nagyon nagy! -
-
#14 Split/Second - 2 kép+Trailer
-
#13 egeh, képek a trailerből... -
Jajajajaaajjj ez mennyire burnout :DDD -
#11 Képek -
#10 Március 11-én kapunk új információkat.Azaz jövőhét Szerdán!
Gyengébbek kedvéért. -
#9 Ez király,tiszta death race,hátha valami épkézlábabb fizikája lesz majd. -
#8 Átolvastam.DE!Nem néztem meg a videót csak miután megnyitottam! -
#7 Most mondtam rossz szót rád?Ne kötözködj! -
#6 ne nevess buzi, mert te vagy a hibás, gondolom átolvastad a cikket mielőtt copy-ztad, akkor miért nem kötöttél bele? vagy írtál saját véleményt? ennyi -_- -
#5 Tessék hibáztatni a jatekok.hu-t!
Ne engem!:D -
#4 egyáltalán nem hasonlít a burnout-ra főleg nem a paradis-ra. -
#3 Nekem is ez jutott az eszembe!:D