842
A Pure készítőinek új játéka
-
#82 Figyelj már a torrentesek nagy százaléka minden szart letölt úgy, hogy a nagy részét meg sem nézi rendesen tehát ez nem mérvadó. -
#81 -
#80 Ez elég kétirányu mire hányan töltenek le dolgokat.Ergo ha valaki letölti azért teszi mert ingyen van.Akinek pc-je is van konzol mellett nyilván nem igen fogja leszedni konzolra mivel dl lemeznek ára van. -
#79 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na kivi vagyok, hogy pc-re mennyien fogják letölteni a splitet, konzolra eddig 675-en töltötték le. Sztem ez a szám már ma 23:59-ig meglesz... ok nyilvánvaló, hogy pcből sok van, de nem mindenkinek van ám hekkelt boxja(!) -
#78 A kiadó úgy is pofáz nekik, ők fogják eldönteni, hogy elsődleges cél a konzoljátékok lesznek.
Bár annyira nem ismerem az Epicet, de hogy mernek ilyet kijelenteni, hogy többet nem fognak PC-re fejleszteni játékokat... tán kiadói sugallat? Főleg a Microsoft bnagyon sarcalka őket
-
#77 igen -
#76 #71 az neked smafu? -
#75 Kint van PC-n. -
#74 A fejlesztőknek nem sok köze van az értékesítéshez. Ez a kiadók döntése. A fejlesztők pedig a kiadók "alkalmazottjai", ergo azt csinálják amit a mammut mond nekik. -
#73 Nincs igazad Epic, Crytech vagy Id Soft esetében legalábbis. Ők mind engine fejlesztők, minden motorra egy játékot írnak amivel bemutatják a motor lehetőségeit. Ez így megy már lassan 20 éve. -
#72 Nekem még teljesen mindegy bankba megy a pénz.Havi szinten ha költök 30 ezret belőle akkor sokat mondtam.
Majd ha egyedül élek akkor már számít addig nem!
Nem vagyok tisztában?? Hát én anno ugy voltam amig tanultam és kellett pénz tökmindegy hol milyen csicska munkát találtam és lószart nem fizettek érte ,de csináltam mert kaptam érte pénzt és nem arcoskodtam hogy ugyanmá nemjön ki belőle napi szinten 2 ferrari.Mert a játékfejlesztők ezt csinálják kb.
Nem hozzák ki a nagy címeket pc-re a warez végett.Pont hogy azokból elmenne százezres nagyságrendű cuccos.Ami 100% jócskán visszahozza a portolás költségét.
(Tanulni meg nem fogok,már megmondtam gép behúzott azóta nem tanulok csoda hogy érettségi meg technikusi meglett.Semmit nem tanultam amióta meglett a gépem! Függő vagyok semmi,de semmi más nem érdekel csak a pc.Ezért nem is vagyok közösségi ember mert semmi témám nincs csak a gép haveri körben meg ez kutyát nem érdekel) Ez vagyok én ennyi és nem több.
-
balika16 #71 Split Second Velocity-RELOADED -
#70 játék és engine fejlesztés full más dolog -
#69 Áhh, Epic mindig fog PC-re fejleszteni. Volt szó a konzolra térésről, de hamar meggondolták magukat. Többek között azért is, mert 7 év fejlesztés van az UE4-ben, ami ugye PC-n történik, ergo a PC-s verzió lesz kész először:) Nem utolsó sorban Epic az UE liszenszekből él, nem a játékokból, neki érné meg a legkevésbé, ha nem támogatná a PC-s piacot. UE3 is vagy 30+ nagy játék alatt dübörög (az újabbak közül: Borderlands, Bioshock, Mass Effect, stb).
"Unreal Engine 4 had been in development since 2003. The engine targets the next generation of PC hardware and consoles after the seventh generation.
The only person to work on the Unreal Engine 4 core system design so far is Tim Sweeney, technical director and founder of Epic Games.
However, at the 2006 GDC, Tim Sweeney stated that development would not begin in earnest on the next version until some time in 2008. Sweeney has also predicted that the number of developers would be ramped up to three or four engineers by the end of 2008, and would be aimed predominantly at the next generation consoles rather than PCs. Tim gave a speech at POPL06 sharing some of his thoughts on programming.
However, it was later confirmed by Mark Rein, the vice president of Epic Games that Unreal Engine 4 was coming to PC. Mark Rein also clarified what Tim Sweeney meant. "When Tim Sweeney was talking about Unreal Engine 4 ... he mentioned something along the lines of it being exclusively for the next generation of consoles… what he meant was, it won't run on this generation of consoles." Due to the engine's focus on next generation consoles, Michael Capps, President of Epic Games, indicated that the engine should be ready around 2012." -
#68 Na igen
nem is értem miért írtam h semmi köze a wrz-hez, amikor éppen utána magyaráztam meg az egyik fő okot :D -
#67 Pont, hogy warezhoz van köze, amíg konzolra eladnak több millió darabot, pc-re meg százezret, addig nem fognak normális portot csinálni, mert nem éri meg nekik. -
#66 Most már tény, hogy játékok terén a konzoloké lesz a jövő (mondjuk ez nem mai). Már amcsi és eupcsi (:D) tv reklámokban is szerepel a Split/Second és nem találjátok ki, hogy melyik két platformot reklámozzák be rajta. (igen, a PC boxart nem szerepelt, csak a két konzolé) Ez oka azért is, hogy pc-re szar portot kapunk mindig, pedig elvileg egyszerre jelentek meg a boltokban a s/s. manapság lassan minden játék konzol exkluzivitást fog élvezni bizonyos ideig. nem értem a kiadókat, na mindegy mégis értem...pénz az egész. valljuk be. warezhez sztem semmi köze az egészhez, bár pc-n még mindig orbitálisan sokan töltenek gémeket, mint mondjuk konzolokra. Vegyük az MW2 esetét pl.
Ja és Epic többet nem fog fejleszteni PC-re. A nagy pc-s cég, mi? :D -
#65 Tegyük fel, hogy a warez csak 10 millió dollárt/euro-t vesz ki a kiadó zsebéből. Szerinted az kevés pénz? Sok kisebb játék komplett tőkéje.
Illetve neked sem mindegy hogy 100.000 vagy 150.000 a fizetésed.
Az üzletben a kicsi nem éri meg a beleölt munkát/piaci kockázatot. A kicsi megbecsülése a polgár privilégiuma, nem a multiké.
Jót tenne neked pár év főiskolai tanulmány, mert nagyon nem vagy tisztában a világ működésével:) -
#64 Jön nekik pénz belőle ígyis csak fröcsögnek mert nem lesznek tőle multi billiárdosok.
Aki a kicsit nem becsüli az a warezra fogja. -
#63 Ja. Akkor meg inkább ki se adnák pc-re, ha ennyire kolonc a nyakukon. -
#62 Minek többet úgysem veszik meg címszóval. -
#61 ezt a gamespot vagy a gametrailers értékelőjében is említették, valóban csak egy csapnivaló port -
#60 Kritikai sikerek -
#59 Fix 30 fps egy autós játéknál. Grat nekik. -
#58 Külföldi forumon írták:"30 FPS lock and very basic settings (Low, medium, high kinda), no SLI (And probably Crossfire) support either apparently."
Úgy tűnik, hogy a pc-sek ismét egy gyatra konzolportot fognak kapni. -
#57 GT videóteszt -
#56 Gépigény :
Split/Second Download Minimum System Requirements
MicrosoftŸ WindowsŸ 7 / VistaŸ SP2 / XPŸ SP3
3.0 GHz IntelŸ PentiumŸ D processor (WindowsŸ 7 / VistaŸ / 2.6 GHz IntelŸ PentiumŸ D processor (Windows XPŸ) or 2.0 GHz AMD Athlon™ 64 X2 or equivalent processor
2.5 GB RAM (WindowsŸ 7 / VistaŸ) / 2.0 GB RAM (Windows XPŸ)
6.5 GB uncompressed hard drive space
256 MB DirectXŸ 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIAŸ GeForceŸ 7600 or better, ATI Radeon™ X1600 or better)
NOTE: Onboard (built-in) integrated chipsets are not supported
16-bit DirectXŸ 9.0c-compatible sound card
DirectXŸ 9.0c (included)
Split/Second Download Recommended System Requirements
MicrosoftŸ WindowsŸ 7 / VistaŸ SP2 / XPŸ SP3
3.0 GHz IntelŸ Core™2 Duo processor or 2.4 GHz AMD Athlon™ 64 X2 or equivalent processor
2.5 GB RAM (WindowsŸ 7 / VistaŸ) / 2.0 GB RAM (Windows XPŸ)
6.5 GB uncompressed hard drive space
512 MB DirectXŸ 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIAŸ GeForceŸ 8800GT or better, ATI Radeon™ HD3870 or better)
NOTE: Onboard (built-in) integrated chipsets are not supported
16-bit DirectXŸ 9.0c-compatible sound card
DirectXŸ 9.0c (included)
[Forrás] -
#55 Mo-n csak pénteken nem? -
balika16 #54 Na milesz már??? nemjön? :S -
#53 Ipon teszt 88% -
#52 A Hangeffektek csillagos ötös! Grat Disney, nem nyúltatok félre. Simán megér 90%-ot (88 inkább :D) a Split/second!!!! -
balika16 #51 Holnap érkezik! -
#50 IGN 85% -
#49 Gamekapocs teszt 85% -
#48 videóözön -
#47 Helikopteres trailer
Egész kellemes csalódás, sztem:) -
#46 EDGE -
#45 [URL= <iframe id="Pressakey.com" frameborder="0" height="384" marginheight="0" marginwidth="0" name="Pressakey.com" scrolling="no" src="http://pressakey.com/videoembed.php?id=3305&q=3" width="644"></iframe></p>]EDGE 8/10[/URL]
Tököm szúrom magam.....
lehet még s eolyan full gagyi árkád szar lesz, mint legutóbb véltem. -
#44 DLC jövőhéten -
#43 Játékos videóklipp:))