842
A Pure készítőinek új játéka
-
#122 Hát figyelj az én gépemen E4400@2700 8800Gt-vel High-ban 1280-ban fix 30 fps szerintem nincs itt komoly gond a gépigénnyel, persze aki ilyen 1900-as felbontást akar az ne csodálkozzon ,hogy kell alá a gép. A 30fps limit tényleg érdekes. Egyébként ami viszont tényleg ultra gáz, hogy csak 2 kamera nézet van az egyikkel nézheted az utat a másikkal meg épp, hogy kilátsz a kocsi felett, elkélt volna egy olyan is ami pl. a needekben az alap külső nézet.
Mentem pár versenyt és továbbra is azt mondom, hogy ideig-óráig szórakoztató a robbantgatás és a verseny, de utána annyi. Nem, hiszem ,hogy a Disney ennek a bevételéből fogja finanszírozni a következő egész estés rajzfilmjét. (bár ki tudja lehet konzolon minden második játékos split/secondot akar és a boltok nem fogják győzni berendelni a játékot) -
jinmaster #121 es honnan lehet ilyen live szamot talalni.szerintem ez a jatekigazabol multiba eros,mert ugy jobb hus ver emberek ellen jatszani -
#120 De nincs igazam, hogy szarul portolták? látom a sok panaszokat, nem csak itt, külföldi fórumokon is szidják. Az meg tiszta szégyen, hogy 30 fps a max, már nem azért. Nem foglalkoztak vele a portoló fejlesztők, ennyi az egész. tudták, hogy konzolon fogják vinni mint a cukrot, így nem foglalkoznak azzal. Ez is csaka VGA gyártóknak jó, mert mit mond a Disney erre? vegyél új vga karit, vagy beígér egy patchet, ami 5-10 fps-t fog adni pluszba. örüljünk, h egyáltalán kiadták pc-re. -
#119 Nekem nem ezzel van a bajom, hanem azzal ,hogy a PC topicban a konzolos verziót isteníted és beszólogatsz ,hogy hát igen szar port és konzolon mennyivel jobb, vegyetek konzolt stb. -
#118 Na megnéztem én is, nálam 1280-ban high-on fix 30 fps very hignál 25-30 de ott már érezhetően gondok vannak az irányítással szóval a high a nyerő nálam. A játék meg hááááát érdekes, a Burnout ha már említve lett fényévekkel veri ezt a "csodát". Unalmas perceket el lehet éppen tölteni vele, de hogy ezért én pénzt nem adnék az biztos ez a robbantgatósdi 10-20 percig még izgalmas de utána unalomba fullad. Jobb lett volna a Disney csinál újra valami jó kis platform játékot S/C helyett. -
#117 Figyelj. Ha lenne konzolod, biztosra veszem, hogy kiállnál te is mellette, látnád te is, hogy miben jobb, hiába vagy PC párti. Mindkettőnek van előnye és hátránya, amit be kell ismernünk. Mindkettőt használom is, ha játszok, de nem vagyok pártfüggő. Egyikhez sem tartozom már:) Nem befolyásolják az életemet. Most már tudom szortírozni a játékokat, hogy melyik hova "tartozik". Pl. a mostani Prince nagyon konzolos lett, nem is tudnám már elképzelni PC-re irányítás ügyben :D Ugyanis annyira kézhez áll. Sőt mi több, itt megsúgom neked, hogy az SCC sokkal könnyebb volt irányítani kontrollerrel mint billel. Lehet ez is port kérdése volt, a lényeg elcseszték. Ha vásárolok játékokat most már figyelembe veszem, hogy nálam mi lesz PC illetve 360 exkluzív. Amelyik arra igényes, az természetesen arra a platformra vásárolom meg. Igaz a boxos játékok általában 5k-val drágábbak is egy PC-s frissen megjelent játékhoz képest. várunk addig, amíg lemegy 9k-ra vagy ott az amazon, zavi.. PL GOW2, az egyértelmű, hogy min.
Most remélem nem vitának fogtad fel, csak vannak ilyen igények is a két platform között pl. Előnye van mindnek, de legtöbbször 2:1 arányban mégis 360 és ps3 nyer. -
xido #116 gondolom ha elfogadja valamelyik live játék számát..akkor igen:) -
jinmaster #115 amugy a tort reloaded verzioval lehet jatszani neten? -
#114 Hali. Nekem 1280*1024-ben, az aláírásomban lévő konfigon tökéletesen fut. Pedig nem mai darab a gépem. Ja és HIGH beállításokkal, Very Highon kifagy, gondolom valamilyen effektet nem tud a karim, vagy nem tudom, de az sok neki. Szerintem túl egyszerű lett ez a játék. Fél órát játszottam vele és már unalmas. Igaz nem vártam, nem is érdekelt, csak mondom kipróbálom kis unaloműzésnek. -
#113 Mindegy srácok. Én jó játéknak tartom a Splitet, és kiállok mellette :)
amúgy a döntőben, a végén az AI rohadtul csalt, szóval aki viszi a játékot, csak óvatosan a billel -
#112 Revenge-t esélytelen, hogy ez felülmúlja. -
#111 Nekem nem tetszik, ez van. Tudok róla, hogy szinte etalon az árkád játékok közt... -
#110 A másodperc/töredékéig kihagyott nála valami és hülyeségeket irkált :) -
#109 Ne hülyéskedjél már a Burnout sorozat igenis az egyik legjobb arcade autós játék. -
#108 Burnout az nagy jó, még nekem is tetszik pedig én nem rajongok az autós játékokért. A FUEL viszont tényleg köpedelem. -
#107 Attól szarabb autós játék nincs is (na jó talán a FUEL :D). Split/second mindent visz saját kategóriáján belül -
#106 Persze mert kontrollerrel nem lehet normálisan célozni :) -
#105 Szerintem ezt mindenki felfogta és tudja is, de ettől még egy PC-s topickban ne a konzolos verziót istenítsük már. Elhiszed, hogy akik ide járnak azoknak nagy %-ban nincs konzoljuk a PC mellé és leszarják ,hogy konzolon milyen jól megy és milyen über nagy játék? Őket az érdekli, hogy a gépükön, hogy megy és azon mit mutat. -
#104 pl. MW2, ME2-őt is PC-n tolom. Szal hagyjuk már ezt a konzol párti faszságokat. Ez az egyik oka amiért kialakult a PC vs. konzol téma mindenhol. -
#103 Akkor szarabb lett mint a Burnout? -
#102 Be kell látni az igazságot, csak te még sajnos nem fogadtad el. Így megy ez. ezzel nem vagyok buzi konzolos. Ugyanúgy megvettem legutoljára a Splinter cell Convictiont PC-re, ezt kikérem magamnak, hogy én konzol párti lennék. PC, Xbox360 párti vagyok. A tények pedig sajnos tények. A fejlesztők, s leginkább a kiadók eléggé igazat is mondanak a PC hátrányáról.... -
#101 Azt nem értem ,hogy ha ennyire konzol párti lettél akkor miért a PC-s topicokban osztod az észt? -
Csokis #100 Sokat nem vártam tőle, de még azt is alulmúlta! Nagyon gyenge lett szvsz. High-on tökéletes volt nálam, de very high-on már volt vagy 15-20fps-em. -
#99 Szar port, az a gond. Egyébként gyönyörű a látványvilága.
a kocsik terelhetősége pedig magáért beszél :DDD full gagyi árkád. De a robbantások mind feledtetik, tök jó érzés, amikor pályákat alakítunk át hatalmas nagy katasztrófával kísérve, ott asszem PC-n ki is akadna a játék. ha már ennyien sírnak a gépigény miatt.
-
moon21 #98 Szerintem 1-2 nap, és akkor már lesz jónéhány tapasztalat. Szerintem ha jobban optimalizálják, akkor nem akadna. Ennyit simán tudnia kéne a kártyának. Amúgy az is lehet, hogy következő nvidia driver is dob rajta. -
#97 Passz.Máshol is csak sírást olvasok hogy elég jó-> shift del stb de senki nem ír gépet hogy min fut szarul :(
De gondolom vga a szar neki! -
#96 2 év múlva szerintem a kutya nem fog erre a játékra emlékezni :) -
#95 Hát mivel egyik ótós játék olyan, mint a másik 4 kerekű szarokat terelgetsz az úton esetleg a pusztában, ezekből bőven elég évente 1-2 cím túl sok újat nem nagyon tudnak mutatni. -
moon21 #94 Azt nem tudni, hogy a cpu vagy a videokari a kevés neki? -
#93 Nem adom fel, 2 év múlva jó lesz ha lesz gépem amin megy, addig elfér az iso ,mert az biztos nem fogok 18 fps-el bohóckodni.
-
#92 Vannak kocsik, amellyel jól tucc driftelni. meg van oldva a probléma. Türelem kérdése az egész (a turotial kocsija az pl faja) Érdekes módon én azokkal az autókkal tudok driftelni, amelyeknek alacsony a drift szint. ha levágsz utakat, azért is kapsz draft pontokat. A látvány a hangok mind ÜTŐSEK! ezért szeretik sokan, persze konzolon, sztem.
látom ez a gamma is tipikus konzol játék lett, azon teljesen működik minden. (kivéve amikor driftelésekből kell leszedni a helikoptereket, az nem nagyon akar összejönni. a legjobb helyezésem 4th volt) A játékmódok meg pörgősek, főleg a survival és a DETONATOR.
Ne add fel azért.
Kritikusok kedvence, és személy szerint nekem is az, mivel nincs egy épkézláb autósjáték mostanság SHIFT óta. -
#91 Nem azért tartom szarnak mert akad nálam.Leírtam mi nem tetszik értelmezzed!Konzolra csak elkurtam volna a 350ft-os dl lemezt annyit nem ér ez a game! -
#90 Sztem azért mert a képet elnézve elég durván van rajta AA, azért ilyen grafika mellett, ilyen gépen ne csodálkozz. Nekem elég lesz a high is, ha azon nem akad. -
#89 Attól, hogy szarul fut a gépeden, még nem szar a játék. vegyé konzolt és élvezni fogod azon :D
nem szar portokkal kell játszani. -
#88 Még csak belenéztem amúgy de ez a drifteljé hogy feltöltődjön a cucc majd nyomjad meg a ctrl vagy a shift gombot ha megjelenik a jel elég gyér és uncsi lesz kb 30 perc után.
Várom a Blurt ezerrel remélem az nem ilyen szar lesz!
Tényleg inkább fogják a warezra de ilyet ne adjanak ki pc-re mert tényleg csak letöltik! -
#87 az én gépemmel very highon játszhatatlan 18 fps meg ilyenek 20 fps alatt élvezhetetlen.Highon meg okádék szar recés a kép.Very highon szép tűéles de milyen áron:(
-
#86 Ha beszéled az angolt, erősen ajánlom, nézd meg eredeti nyelven:) -
#85 Az én szerverem is be van lőve, hogy automatikusan töltsön le dolgokat kategóriák, nevek, stb alapján. A 90%-át törlöm anélkül hogy egyáltalán kitömöríteném. -
#84 off
Nem is tudtam ,hogy az Őrült Stone eredeti címe is Split Second :)
-
#83 Egy ember jelentette ki nem az "Epic", ezt cáfolták is egy hónapon belül.