842
A Pure készítőinek új játéka
  • Shep
    Állóképeknél zavaró, egyébként én sem értem ezt a nagy AA mizériát egy ilyen játéknál.
  • arty
    majdnem jogos :) azért a kocsik recések és mivel használható belsőnézet/motorház nincs, elég sokat "látod" ...
  • MerlinW
    Tőled is megkérdezem, minek az AA, mikor a játék 99%-ban 1000-el száguldasz és elhomályosít a blur mindent?:)
  • arty
    jah, nem birtam ki, megnéztem a pécé "demót" is - se kormány, se rendes x360 gamepad támogatás nincs (utóbbival azért persze teljesen játszható). a kép élesebb mint boxon, így már eszméletlen szép - de konzolon is szuper volt.

a gépigény viszont cserébe elég durva: phenom2 x3/4870 1g/4g ram: 1360x768, veryhigh, vsync on = fix30fps - ha a felbontáson emelnék (szerencsére a hdready "monitorom" miatt nem kell), már nem bírná a gép, high-on viszont nincs AA és randább, mint boxon. AA-t ráerőltetni catalystból sem lehet.

(kár érte, a pc változat volt az utolsó reményem)
  • arty
    nem lehet fullgázzal kanyart bevenni, szal ezt benézted

driftelni kell, mint az outrunokban (kicsit nehezebb) - de akkor is lassulunk, leelőznek, kényszer, h rombolással elintézd, aki megelőzött
  • wesker24
    Nagyon jó video Good Job !

Látom vérbeli autóversenyző vagy ! xD

Azt a 2 crash-t leszámitva persze ki ne ütközne ! :D
  • wesker24
    Ez csak a Race mod amikor rájuk robbantasz hogy elörébb juss !

De ott van még a Survival Mode is meg az Elimination mode is aztán lehet több is van de az meg Locked -on van !

Az elimination mode-ot kipróbáltam egész jó !

Megy vissza folyamatosan egy számláló amint eléri a 0-át az utolsó helyen lévő játékos felrobban és igy tovább egészen addig mig csak 1 játékos marad !
  • MerlinW
    Mint írtam offline nem nagy szám, de online mulatságos a 3(vagy több - még csak hármat láttam) játékmód. 8-an kergetőztök és bántjátok egymást. Van szép részletes statisztika, világranglista, sok-sok járgány, stb.
  • dave9004
    nekem így is tetszik, bár én ps3-on fogok játszani vele
  • Neoncsoves
    hát ez aztán nagyon izgalmas... furikázol körbe-körbe és néha rájuk robbantasz egyet :)
  • Neoncsoves
    rosszul fejeztem ki magam (Flatout2 favorit játék, szvsz legjobb az autós árkádok közül).

a játékmenet néz ki szörnyűnek... :) megnézek egy képet és látom hogy agyatlan fullgázzal kanyart bevevős unalmas game.
  • MerlinW
    720p-ben tessék nézni.

• Kongy
    Na, ilyen autós játék kell nekem! Jön sorra a NFS SHIFT meg a DiRT 2, de nekem ez jobban bejön. Itt végre nem kell izgulni ha leelőznek. :D Élvezetes, pofás, és reccenés mentesen fut ( Core 2 Q9400, HD 5770, 4 GB RAM) Szóval nekem tetszik, le fog kötni még pár óráig. :)
  • MerlinW
    Flatout 2 is szörnyen néz ki? Komolyan nem vagytok komplettek.
    Bár rólatok azt is el tudom képzelni, hogy gyerekként nem néztetek rajzfilmeket, mert szar volt a grafikájuk...
  • Neoncsoves
    ez a játék még képen is szörnyen néz ki... lerí róla hogy ilyen Flatout2 és NFS keverék kb...
  • MerlinW
    A saját gépemen 1680-ban nem tűntek fel a "recék". Persze, ha te száguldozás közben a 200%-os blur mellett látsz egy recét is az nem az én problémám:) Ha grafikabuzi vagy, játssz krájzisszal.
  • grebber
    Min nézted már nem azért? Highon olyan recés hogy rendesen vág meg csúnya is a kép! Very highon tűéles a kép de akad mint a moslék.
  • MerlinW
    Nincs Live és minden további nélkül enged online játszani. Maga a játék fos, viszont multiban el lehet vele ökörködni. Amolyan kárörvendős játék, kire tudod rábontani a várost:) Egy hétvégés ökörködésnek jó.

A port sz@r lett, High-on Vsynch nélkül teljesen jól fut. Very High és Vsynch hanyattvágja a játékot. Nem a gépigénye nagy, rosszul van megírva. High/Very High között sok különbséget nem láttam.
  • wesker24
    Nem rossz játék lehet benne rombolni rendesen !

Ime néhány kép

• arty
    a 30-60 között ingadozó fps még gázabb. mert fix60fps-t ez a játék szvsz a mai pc-k 0.1%-n tudhat (2 x ATI5970 :D )
  • Nekrofil
    online multiplayer megy benne? ha igen hogyan?
  • kuci06
    30 fps cap?

vicces. oké, hogy a konzolok többet nem bírnak, de azért pc-n ez egy kicsit gáz
  • wesker24
    Rövid ingame video a Split Secondból

Split Second

Nálam valamiért nem jó a Frapsnél a hang mert hiába van beállitva minden hang nélkül veszi fel !
  • wesker24
    Nem nálam nem irt ki semmi olyat hogy Live-os lenne !

Amugy nálam egéaz jól megy a játék 1600x1200-es felbontásban Very Highon de nálam is csak 30 FPS-t mutat.
  • arty
    elvileg nem
  • Prince23
    Amúgy a gamma Games For Windows Live támogatású?
  • felony
    Nekem meg a SCC-t bill.-el nagyságrendekkel könnyebb volt irányítani, mint kontrollerrel. Meg valahogy nem áll kezemre a kontroller. Boxon csak azokkal játszok, ami nem jön pc-re. De ez én vagyok, másoknak fekszik a konzolos irányítás, nekem nagyon nem.
  • Rowlend
    Hát meg kell hogy mondjam nem hagyott mély nyomott bennem ez a játék. Nem annyira rossz és egynek elmegy de szerintem ez kevés.Pedig ez ötlet nekem nagyon is bejött mer olyan játékterem feeling :)
  • Shep
    Amúgy az azért mekkora profizmus már, hogy a beállításoknál lehet a vsync-et állítani :) Rengetegen lehetnek akiknek max 30 Hz-en frissít a monitora :)
  • STREEX
    High beállítással viszont nincs is AA?
  • Maxtreme
    Nemtom, azt még nem próbáltam. Sztem tuti lehet. Majd adok neki nhancerrel.
  • arty
    képek alapján ez simán 8xAA és röhej, h külön nem lehet allitani pécén

driverből nem lehet kisebbre kényszeríteni pl. ?

(xboxos demot vagy 10x végigjátszottam, nagyon tetszett, de vártam a pécést a kormánytámogatás miatt, erre hulladék port lett :( )
  • zorrobomber
    egyet lehúztam úgy ok, a kérdésemben volt a válasz elrejtve :)
  • zorrobomber
    xusb gamepadot hol lehet beállítani? gondolom alapból mennie kellene, nos nekem kettő van rádugva és semmi.
  • Maxtreme
    Mielőtt valaki kérdezné a gépem:
    Phenom II x4 3.2ghz, GtX260 sp216/896mb, 4gb ddr2, x-fi xtreme gamer, win7 enterprise x64, stb...
    1680x1050-ben próbáltam, és very highon sjana itt sincs meg a stbail 30 fps.
  • Maxtreme
    Szerintem very highon 8xaa AA-t pakol rá, azért olyan a vasigény amilyen. A fix 30 fps am még érdekes de fogjuk rá hogy elég is lenne, de ahogy 1-2vel csökken, már szaggat. Sajna nálam sincs meg very highon stabilan..

Maga a játék nekem viszont nem jön be. Nem sokat vártam tőle, de ennél azért sokkal többet. (bár este fáradtan néztem bele,ezért adok neki még majd egy esélyt. De nem hiszem hogy sokat fog változni a véleményem.
  • Prince23
    Miért, ez most GFWL támogatással jött ki?
  • Prince23
    Állítólag lesz második rész
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor megnyerjük a városi bajnokságot, akkor az egész Velocity romba dől (valami bosszúhadjárat vagymi), a diszpécserünk pánikol ezerrel, és egyszer csak: TO BE CONTINUED és jön a credits

hát érdekes

• IIIsixIII
    Lehet játszani, és nem kell hozzá semmilyen kód, csak csinálni kell a játékban 1 accountot és tolhatod is. Egyébként a multija tényleg eléggé le tud kötni. Szal lehet benne szívatni egymást rendesen :D
  • felony
    Very high beállításon csináltam néhány képet: