842
A Pure készítőinek új játéka
-
IXEMGabeo #842 én majd megint nekiállok splitezni:) nyomunk majd egy eliminationt? tunngle-on fent leszek majd -
Rev89 #841 Üdv mindenki!
Miről maradtam le? Mikor lesz verseny? :D -
Ironman2 #840 Mizu? -
#839 Ezt a veszteni nem tudó csalót:P
Megnyertem a versenyt majd 30 másodperccel, összetörés és robbantás nélkül, erre mikor beér az utolsó hirtelen 2. leszek mert neki az ideje 0:00.00 Oo -
Ironman2 #838 És még a csalóknak áll feljebb! -
IXEMGabeo #837 eleddig egyetlen olyan, talán 2 olyan személlyel találkoztam, aki tiszta körülmények között elpáholt, az egyikük Hakill volt (meg kell hagyni az Airplane graveyardos pályán, ami az egyik kedvencem nagyságrendekkel gyorsabb volt nálam, a többin is párszor elvertem ide-oda vertük egymást) nagyon méltó ellenfél volt. Talán még 1-2 magyar, aki jött játszani a xgabesz meg a Sziky velük is jó volt, ahogy veletek is, de összességében úgy gondolom, hogy olyanok vertek el gyakran akiknek irreálisan nagy volt a sebességük...tehát gondolok itt arra, hogy egyenesben is simán lehagynak mondjuk a Firestormmal pedig tudom mikor gyorsítok ki jól, egyszerűen lehetetlen főleg egy 2:40-es idő az airporton... Tadatatoumboum, sky ezek nagy csalók ám... bírom azokat is, akik azonnal, ahogy elindul a játék rögtön kinyitják a Storm Drainen a rácsot:D:D:D -
Ironman2 #836 Később majd jelentkezek 19 után -
Ironman2 #835 Ma este tehetünk egy probát megint,hogy rád tudok-e csatlakozni online-ban.Tegnap játszottam Tunnglén este,de ott annyi csaló van mint a fene.Amikor meg kiirtam nekik hogy fucking cheater,akkor meg azt mondták hogy pofa be,játszak akkor inkább a Marioval.xD -
#834 Átrakhatjuk akkorra, amúgy azért este játszunk mert a verseny neve a "Túlélők éjszakája" lesz, Survival és Elimonation versenyekkel. Ehhez viszont szeretém ha meglenne a teljes rajt rács. -
zsotesz #833 nekem a következő hétvége abszolút kilőve -
Ironman2 #832 Hát ez fail nekem.Szombaton pont megyek melózni.Nem lehet péntek estére átrakni? Amúgy jó a kép -
#831 Emlékeztető
-
Ironman2 #830 Én szivesen beneveznék ha össze tudjuk hozni egymással a kapcsolatot.Bár akkor még nem kapcsoltam le a nod tüzfalát.Majd holnap kiprobálhatjuk -
#829 Azt terveztem + survivalt, de ahhoz meg kéne lennie mind a 8 embernek, szóval aki tudd hozni ismerőst azt megköszönném. -
IXEMGabeo #828 oké, elimination kéne -
#827 El is felejtettem, hogy pünkösd lesz, akkor majd utána héten. -
IXEMGabeo #826 szia, telken leszek akkor lesz pünkösd:S:S -
#825 Jövőhéten mit szólnátok egy nagy versenyhez megint??? -
Rev89 #824 a vicc az, hogy még ígyis bőven verhetőek.. veletek szorosabb volt a verseny, mint ezekkel itt xD -
Ironman2 #823 Szerintem meg szánalom,nem élmény.Én már kitiltottam jópárat -
IXEMGabeo #822 ja érdekes mód indokolatlanul gyorsak
airporton az egyik ment 2:50 es időt, amit majdhogynem lehetetlen nekem sikerült egyszer a FS-al...
figyeld meg Ratatatoumboum-ot. Sky és 2 klántag is elhúzott előlem lehetetlen módszerrel -
Rev89 #821 Próbáltatok már cheatereket online-ban alázni? Na, ez egy élmény xD -
#820 Durva egy hiba :P -
Ironman2 #819 Fasza... -
IXEMGabeo #818
ez mekkora már:D -
IXEMGabeo #817 az jó eliminationba majd toljuk -
Rev89 #816 ha valaki jár itt mostanában, írjon, fenntvagyok Tunngle-n, ellenfelekre áhítozva :P :D -
#815 Már fájnak az újjaim:P -
#814 Már késő, mindketten elfáradtunk -
IXEMGabeo #813 na megyek várj meg -
#812 Bárki aki szeretne jönni játszani az nyugodtan jöjjön, most fenn vagyok a nővéremmel együtt privát szobában. Versenyenként nézem hogy van-e jelentkező. -
#811 Én elő tudtam hozni, viszont ha kilépek akkor a következő betöltésnél már megint nincs, így akárhányszor szeretnék menni vele akkor a játék indításánál be kell pötyögnöm a kódot. -
IXEMGabeo #810 lol nekem nem jeleníti meg a disney xD cart akármit csinálok...
kiestem a ritmusból picit legalább is billentyűzeten... -
#809 Jól hangzik. Amúgy ilyesmi nagy versenyre gondoltam következőnek. -
IXEMGabeo #808 srácok minden oké, ha valaki szeretne gyakorolni szóljatok elimination-t kéne tolni -
#807 Így jött ki. Annyi funkciója van, hogy szimetrikus legyen a pálya választó képernyő. -
Ironman2 #806 Az jól lenne.Bár még rejtély hogy mi az a 12-es üres kocka -
IXEMGabeo #805 :)
esetleg egy titkos pálya? -
#804 Nem újdonság...a játék kézikönyvében is benne van hogy menjek fel a disney oldalára, hogy megtudjam hogyan tudom kinyitni az exkluzív kocsit. -
Ironman2 #803 Fasza! De mondjuk én biztos nem használom majd a lassusága miatt