Érkezőben a Firefox 3.5

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ravkin
Acid3 teszt ? Most komolyan... gratuláljak a rókának hogy elérte a 93 at ? Már csak az ördögi explorer nem tudja teljesíteni, és húzzuk le gyorsan a wc-n ???

Jahhhh... hogy az explorerel nem csak kávét fõznek hanem néha weblapokat is nézegetnek az acid meg le van szarva jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Meg jöhetnek a nagy firefox fanok feszítve hogy õk már váltottak jeeeee, ettõl megváltozik az életem igeeeen....

Most már csak gettokiki hiányzik hogy jól lehurrogja az ms-t meg a termékeit, amit ugyebár õ nem telepít fel soha mégis használja hurrá,

Windows 7

Palinko, arról valószínûleg nem a firefox tehet hanem a flash objektumok
Narxis
Nem kell hangsúlyoznom ugye? KIADÁSRA jelölt változat. Ez még nem mentség ha valaki nem használja. Az IE 7-et is veri a Firefox, mert a többség az IE userek közül a 6-ost használja. Ennyit errõl, fail vagy kisfiam, nagyon fail. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Palinko
nekem ubuntu alatt nagyon bepörgeti a procit, és ezért van olyan hogy kattolok és kell várnom 20 másodpercet még végrehajtja, van mikor kilövöm, és újraindítom akkor megjavul de nem mindig. remélem ezt is javítani fogják, várom már én is.
hát nem tom én most frissítettem a firefox-omat 3.0.7-re
hát kíváncsi leszek a beta változatra

"A public RC (release candidate) was released on January 26, 2009, and the final release is scheduled to follow it later in the year."

http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Explorer_8
Lost Lont
Azért remélem az összeomlás-esetek számát is csökkentik majd. (a 2.0-val ellentétben ugyanis a 3.0-ás nálam sokszor járt így) Meg az egyéb bugokat is, pl. hogy akkor is induljon el, ha épp kiléptem belõle, és megint megnyitnám (már fut a Firefox blabla.)

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Narxis
Már, hogy ne jelent volna meg? Letölthetõ XP-re, Vistara is, a Win 7 tesztelõk alapból azt kapják. Ne viccelõdjünk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mivel még meg sem jelent az IE8 ...
Gyere gyere rókakoma! 😊 Az egyik weboldalam statisztikai mérései szerint kis hazánkban a felhasználók háromnegyede használja a tüzesrókát!

Ezt támasztja alá azis, hogy múltkor voltam egy Microsoft rendezvényen ahol azért leginkább MS fanok találhatók..400 emberrõl volt szó...megkérdezték, ki használja az IE8-at..ha jól emlékszem 3 ember tette fel a kezét....a Firefox kérdésre meg majdnem mindenki....mégegyszer mondom hazai MS rendezvény. 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

← ElőzőOldal 2 / 2