Jöhet a High School Musical 4.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig ahhoz, hogy felfogd, nem kell, hogy szeresd. nem tudom, szerintem adja magát a siker.

(bár ez az "ekkora" jelzõ a siker esetében túlzásnak hat, hiszen az adott naptári évben amerika 33. legsikeresebb filmje volt a beverly hills csivava mögött és az ananász expressz elõtt. szerintem mindkettõ nagyobb meglepetés, mint a HSM3 szereplése.)
Mai napig nem bírom felfogni, hogy mitõl lett ez a film ekkora siker...
IMYke2.0.0.0
Már az elsõ rész elsõ 15 percétõl kezdve: <#wilting><#wow3>
Nyálas kisgeneráció meg ebbe születik. Könyvtárba jönnek a kis 8-9 évesek képeket nyomtatni netrõl - hogy ide-oda tehessék - és a könyvtáros néni kérdésére: "Hát a hájszkúlmjúzikel kép"...
Eszem-faszom megáll.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én csak a Nostalgia Critic-féle elemzést láttam..de elég is volt😊
It's horriblefuckus😊

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Nem hiszem, hogy ez lenne a mérce.
Nethyrrea
valaki ezt képes volt végignézni? az amcsik hülyébbek mint hittem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Az már High School Of The Dead musical lenne. 😊

Megnézném itt hogy énekelnének. 😊
én is pont ezt akartam kérdezni, hogy mi ez a szarság, de most már nem kérdezem meg, mert kalapos01 válaszolt. köszi.
Waterhorse
Hát ennek mi értelme? Így lehetne a Camp Rock a 4. a Sunday School Musical az 5. rész, a koncepció ugyanaz csak a szereplõk mások. Olyan érzésem van mintha a népszerû címmel akarnák megszedni magukat, de a befutott szereplõknek már nincs kedvük nagyobb gázsit fizetni. Bukta lesz.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Énekelnek, táncolnak, sima tinifilm, semm extra. Egyszer nézhetõ, de a fiatalabbak imádják.
én egyszer elkezdtem nézni...aztán negyed óra múlva hányingerem lett és gyorsan elkapcsoltam
HSM 8. A szétesettek tánca. <#vigyor>

Hát igen van ilyen, fõleg ha az ember két hasonló idegen nyelvet tud és lusta a címbõl másolni. <#nyes><#nyes><#nyes>

NEOreg3
fel nem tudom fogni mi lehet benne a jó, de akinek ez kell, az nézze

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az School nem pedig "Schoole".

Amúgy van Sunday School Musical is xD

HSM 5. Érettek
HSM 6. Nyudíjjasok😄
Final HSM (7.) Élet a halál után, avagy rázzuk magunk, míg szét nem esünk😄
Fabio Capello
deee én nem akarooom :'(

High Schoole Musical 3 - A végzõsõk
High Schoole Musical 4 - A bukottak <#vigyor2>

Most ez tényleg olyan kurva jó film?