20
-
winnie #20 pedig ahhoz, hogy felfogd, nem kell, hogy szeresd. nem tudom, szerintem adja magát a siker.
(bár ez az "ekkora" jelző a siker esetében túlzásnak hat, hiszen az adott naptári évben amerika 33. legsikeresebb filmje volt a beverly hills csivava mögött és az ananász expressz előtt. szerintem mindkettő nagyobb meglepetés, mint a HSM3 szereplése.) -
daswalker #19 Mai napig nem bírom felfogni, hogy mitől lett ez a film ekkora siker... -
#18 Már az első rész első 15 percétől [ennyit bírtam] kezdve:
Nyálas kisgeneráció meg ebbe születik. Könyvtárba jönnek a kis 8-9 évesek képeket nyomtatni netről - hogy ide-oda tehessék - és a könyvtáros néni kérdésére: "Hát a hájszkúlmjúzikel kép"...
Eszem-faszom megáll. -
FL Zoli #17 Én csak a Nostalgia Critic-féle elemzést láttam..de elég is volt:)
It's horriblefuckus:) -
Etinger #16 Nem hiszem, hogy ez lenne a mérce. -
#15 valaki ezt képes volt végignézni? az amcsik hülyébbek mint hittem. -
Prof William #14 Az már High School Of The Dead musical lenne. :)
Megnézném itt hogy énekelnének. :) -
dimenzio harcos #13 én is pont ezt akartam kérdezni, hogy mi ez a szarság, de most már nem kérdezem meg, mert kalapos01 válaszolt. köszi. -
#12 Hát ennek mi értelme? Így lehetne a Camp Rock a 4. a Sunday School Musical az 5. rész, a koncepció ugyanaz csak a szereplők mások. Olyan érzésem van mintha a népszerű címmel akarnák megszedni magukat, de a befutott szereplőknek már nincs kedvük nagyobb gázsit fizetni. Bukta lesz. -
kalapos01 #11 Énekelnek, táncolnak, sima tinifilm, semm extra. Egyszer nézhető, de a fiatalabbak imádják. -
kukacS3K #10 én egyszer elkezdtem nézni...aztán negyed óra múlva hányingerem lett és gyorsan elkapcsoltam -
A1274815 #9 HSM 8. A szétesettek tánca. -
A1274815 #8 Hát igen van ilyen, főleg ha az ember két hasonló idegen nyelvet tud és lusta a címből másolni. -
#7 fel nem tudom fogni mi lehet benne a jó, de akinek ez kell, az nézze -
Reg5 #6 Az School nem pedig "Schoole".
Amúgy van Sunday School Musical is xD -
LuciferTheReal #5 HSM 5. Érettek
HSM 6. Nyudíjjasok:D
Final HSM (7.) Élet a halál után, avagy rázzuk magunk, míg szét nem esünk:D -
#3 deee én nem akarooom :'( -
A1274815 #2 High Schoole Musical 3 - A végzősők
High Schoole Musical 4 - A bukottak -
InterFoxSOFT #1 Most ez tényleg olyan kurva jó film?