Börtönbe kerülhetnek a Pirate Bay adminjai
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hidegre kerülhetnek az ACTA és a RIA vezérigazgatói
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Ha netán meg is nyernék a pert, biztos nem tudnák õket lecsukatni, ha meg le is csuknák õket, olyan felháborodást keltene, hogy a szórakoztatóipar 10 évig azt kéne halgassa, az adminokat pedig egybõl az Internet hõseinek lehetne kikiáltani!!!
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Azt nem tudom milyen jogon perelnek egyáltalán. Ugyanis a CD-ken már van szerzõidíj, a pendrive is már beletartozik, lassan a wincestereken is lesz, amit ugye azért fizet ki a vevõ, hogy a zenészek, stb. megkapják a pénzüket. Akkor most ha valaki vesz egy albumot, akkor kétszer fizet érte, ha van egy CD-je. Inkább ebbe az irányba kéne elindulni a vádlóknak a megoldás felé.
Ez nem egészen így van a torrent fájlokat õk tárolják, ami nélkül nem lehetne semmit megosztani 😊)
Remélem felmentik õket. Mert ennyi erõvel beperelheti a Tescót is ,hogy árul késeket amivel kilehet nyírni valakit. Vagy bármelyik fegyverboltot is,mert hozzájárulnak,hogy ember életek kerülhetnek veszélybe.Az meg csak veszélyesebb dolog,mint az úgymond károkozás,az "elmaradt haszon" miatt. Bár az emberek 95% a inkább nem venné meg azt a dolgot,amit letölt,mert sajnálja érte a pénzt! 😉
Tényleg? Mit is tettek/tesznek? Írtak/csináltattak egy keresõmotort ami torrentekre keres rá, semmi több, nem tárolnak illegális tartalmat sem semmit, ezzel az erõvel felelõsségre lehet vonni az egész internetet mert elõsegíti az illegális letöltéseket hogy egy ilyen hálózat létezik...
ugyan már milyen ok az, hogy "mert pénzt kerestek vele". Az egész csak azért van, hogy keressék az okot az egészre. Csúnya dolgot tettek/tesznek, de most nemtom ti hogy gondoljátok, ha csak hobbi lett volna, akkor is ugyanaz a helyzet...
púúúúú
"Börtönbe kerülhetnek a Pirate Bay adminjai"
szerintem nem.
szerintem nem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
← ElőzőOldal 2 / 2