Börtönbe kerülhetnek a Pirate Bay adminjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért olcsobb kintröl (Szlovákiából) megrendelni a "nyersanyagot".
Kara kánként folytatom tanításom.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Sõt, ilyen elven mindnen szarra rá lehetne húzni, csak hülyeség.
VIDEOTON TVC Z80 / 3,125 MHz, RAM: 64 kbyte, VRAM: 64kbyte (4x16kbyte)
sõt, ennyi erõvel az áramszolgáltatók is hibásak, hiszen én speciel az elmû áramát felhasználva töltök le és nézek meg idõnként filmeket... az elmûtõl is el kéne várni, hogy ellenõrizze, milyen célra használom az áramot, amit szolgáltat nekem? 😊
azért mert az emberek nagy része egy szolgáltatást illegális célokra használ fel, attól még nem lesz maga a szolgáltatás illegális. ez elég abszurd.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Sok más dobásuk már úgysincs.
DE amúgy tényleg nevetséges hogy nem találnak semmi fogást,erre jönnek a reklámbevételekkel!Akkor mindent bezárni és mindenkit bezárni!
Például, az én gondolataim, ötleteim, szófordulataim stb. rendszeresen lopják a médiákok, fõleg a ballib média, néha politikusok is.
Az én itteni beszólásaimból már BKV vagy MÁV reklám is lett ("Álljon meg a menet!", például).
Mit gondoltok, fizettek nekem egy fityinget is ezek a paraziták?
(c) Epikurosz, 2009. Minden jog fenntartva, a szomszédosak is!
Vannak olyan tartalmak, amelyeket ingyért esetleg még megnéz az ember, de bolond lenne fizetni érte.
Én pld. unalmamban esetleg meghallgatom Fenyõ Miklós dalait, de nem veszek tõle Cd-t, a koncertjeire meg juszt se mennék el. Amúgy, még torrenten sem töltöm le a dalait, mert nem érdekelnek, csak példának hoztam fel.
Amúgy, az alább említett Bp. Klezmer Band egyik számát a Youtube-on néztem meg, ingyért, oszt annyi elég is volt belõle.
Nem is értem mi a baj ezzel a torrentezéssel?
Ott van a Skype kiegészítõ, a Last.fm.
Azon ingyen tudsz zeneszámokat meghallgatni. Ja, hogyha ÕK akarják, akkor okés, ha nem õk akarják, akkor illegális.
RTL, tv2 m1 --> mûsorok nézése ingyen, legálisan (földi sugárzás) --> reklámok (amiket nem kötelezõ nézni)
Van különbség?
Én még soha nem fizettem a TPB-n semmiért.
Eldöntedõ kérdés: ingyen töltöttem?
!!! Zárójel: és a jó édesanyját az összes tévécsatornának!!!!!
Bazmeg, ingyen van az RTL, a tv2, meg az m1.
Mégis mi van? Egy csomó reklámot nézetnek meg velem. Bepereljük õket?
Hiszen ez a három csatorna abból szerzi a látogatóit és azért tudja a reklámhelyeit busásan értékesíteni mert milliók nézik az oldalt.
(És egyébként - a programokat kivéve, amik tényleg illegálisak - a magáncélú letöltés még torrenttel is legális.)
Meg persze a tracker szerverek szolgáltatják a letöltõk és megosztók IP címeit, ami nélkül nem menne a filecsere.
Tény hogy nincs nála illegális tartalom, az is tény, hogy nélküle meg nem lehetne ezeket egymás közt cserélgetni.
Ne a tényeken vitatkozzunk már, hanem hogy a bíró milyen ítéletek között válogathat és mit lép.
a PB abból szerzi a látogatóit és azért tudja a reklámhelyeit búsásan értékesíteni mert milliók használják az oldalt az illegális tartalom miatt
de ha tudományos és informatikai hírek lennének rajta 100-ad annyian se látogatnák
az "INGYEN TÖLTHETSZ" az valójában nem ingyenes, mert reklámok jelennek meg amik nekik bevételt hoz
vagyis a PB-t és társait nem a közjó miatt üzemeltetik hanem a saját zsebük miatt, a warez pedig nem errõl szól
1. SMS-webek, warez oldalak: emeltdíjaz sms-t kell küldeni, és aztán tölthetsz.
Itt INGYEN NEM TÖLTHETSZ, tehát te, mint letöltõ, fizetsz az illegális tartalomért.
2. The Pirate Bay: az oldalán vannak reklámszövegek, amiket nem kötelezõ elolvasni, és bármit INGYEN TÖLTHETSZ. Tehát te, mint letöltõ, semmit nem fizetsz az oldal fenntartóinak. A bevételeik a legális reklámokból származnak.
3. sg.hu: na, és most nézzétek meg ezen cikk két oldalát, milyen szépen körbeveszik a reklámok (méghozzá google-reklámok is szép számmal). Akkor a Pirate Bay csak annyiban különbözik, hogy TÖK INGYEN szedhetsz még pl. mp3-makat. Megjegyzem, hogy itt sem kötelezõ elolvasni a reklámokat.
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Nem feltétlenül isszák meg szivják el azt a pénzt - hátha vissza is forgatnák - ja akkor meg hirtelen megint hõsök lennének?
pf - semmibõl nem lesz semmi
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Robin Hood ellopta a szajrét a gazdagoktól és a szegényeknek adta
ellenben a legtöbb torrent oldal ellopja, de megvámolva adja át (nézz reklámot, fizess smst, támogass, stb.)
ez kb. még mindig az a szint mint a másolt cd az kínai piacon
most ezen mit nem értesz?"
LOL, te ha rákattintasz egy reklám bannerra, akkor az pénzt vesz ki mint letöltõ zsebébõl, mert ilyen alapon az egész internetet is belehet perelni, a Google-tól kezdve a hárpia jogvédõkig, mert azok se nem kevés reklám bannert rakogatnak ki weblapokra......
Robin Hood ellopta a szajrét a gazdagoktól és a szegényeknek adta
ellenben a legtöbb torrent oldal ellopja, de megvámolva adja át (nézz reklámot, fizess smst, támogass, stb.)
ez kb. még mindig az a szint mint a másolt cd az kínai piacon
most ezen mit nem értesz?
Tegyél már különbséget te iq betyár a fizetõs letöltés (sms web és tsai) illetve az INGYENES filemegosztás között,ahol a weboldal fenntartásáért (és persze némi hasznonért,jesszum!) OPCIONÁLISAN reklámoznak (én 1-et nem láttam még..igaz nem is kerestem)
remélem lecsukják õket 1 évre
itthon is egy kezemen megszámolom azokat a torrent oldalakat amik tényleg hobbiból futak, ahol nincs emeltdíjas sms, nincs támogatás, nincs reklám
többi site csak a pénzszerzésrõl szól admin részérõl
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Amit a TPB üzemeltet. Viszont azon nincs reklám <#wink>#wink>
btw MINDENKI börtönbe kerülhet, aki ellen büntetõ per van érvényben, és a kiszabható büntetések között szerepel a börtönbüntetés. Ez újdonság erejével csapta meg a kedves cikkírót, amikor ilyen címt választott?
kb ez jön le nekem a zeneipar vergõdésébõl..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Persze nem vagyok túl erõs fogalmazás ügyileg,..
Szóval, ha valaki egyetért át is fogalmazhatja.
Illetve, ha megvan a végleges le is kellene forditani.
-------------------
Felhivás Demonstrációra az Internetes társadalom (és családtagjaik) felé.
Szerzõi jogi szervezetek és a kiadók ellen.
A tárgya: DVD filmek és Cd lemezek vásárlásának a megtagadása.
Aki nem ért azzal egyet, hogy:
- Online kutakodnak ellene.
- Bezárják és perbe fogják a fájl megosztó portálok embereit. (The pirate bay)
- Vélt károk alapján ítéltetnek kártérítést.
Ne vegyen Cd-t/DVD/Blue ray hordózón tartott tartalmakat: 2009.03.31-tól 04.06-ig ((14.hét))
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Hmm, jobban belegondolva ez nem más, mint egy hatékonyabb tömörítési eljárás. Több GB-ból csinál pár kB-ot. Igaz a kitömörítéshez szükség van az internetre 😊.