"Nemrég" még víz folyt a Marson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
Kara kánként folytatom tanításom.

Ahol folyékony víz van, ott élet van. Általában.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Érdekes hír amúgy. Végre valami jót is olvasok a sok hülyeség után...
Gaming is believing.
Ha elolvastad volna az utolsó linkem, akkor tudnád, hogy lent, esetleg barlangokban lehet valami.
A földi egy százaléka? A víz azonnal elpárolog.
Kiraknál egy pohár vizet, és azonnal szétfröcskölne. Ha a hõmérséklet nagyon alacsony, akkor meg rögtön havazna is egyet.
Szóval, ha a jég elkezd olvadni ott, akkor nem lesz ideje egy csepbe összeállni, mert ami megolvad, az már gáznemû lesz.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Sött a vízjégen kívül még 1001 szilárd dolog is szublimál, csak megfelelõ körülmények(hõmérsélet+nyomsá) (és idõ) kell hozzá. pl Ammonium klorid vagy pl arzén, meg persze rengeteg szerves vegyület.
Amúgy tudtátok, hogy az egész Mars-arc dolog kamu?! Bebizonyítom: Mars arc kis felbontású fotók érkeznek: ARC bazdmeg, száj tátva. Mindenki a földönkívüli intelligencia bizonyítékát látja. Aztán amcsi kormány eszmél, NASA cáfol:| Hozznak a 'marsról' valami Photoshopos fotót amin homokszemekkel van beszórva az egész ARC. Nép ámul, akkor most mivan?? Itt ott lenyomnak valami pszichológiai dumákat, hogy mindenki csak beleképzelte az ARCot, meg minden...
Hát nem tiszta KAMUZÁS??
Átverés gyerekek, ezt már Mézga Aladár is megmondta volna...
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
#11: Annál azért kisebb, inkább 7-8 ezreléke. A jég pedig nem elpárologna, hanem szublimálna. Bár a marsi légnyomás csak picivel van az alatt a nyomás alatt, amelyen még lehetséges lenne a folyékony víz.
(látom a kép alapján nem csak én gondoltam arra...<#idiota>#idiota>)
Ne szánd a vakot mert ?t nem bénítják meg e világ látomásai, szánd inkább magadat. Áldott legyen az Ori!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
HOLALÉÉÉÉÉÉ?????
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Alacsony nyomáson alacsonyabb a forráspont, gyorsabb a párolgás.
Ma egy jégkocka, ha melegítenéd, nem elfojna, hanem elpárologna a marson.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Megrögzött konzervatív heteróként, továbbra is 3.14-nát látok benne.
Na, most, hogy megalapoztuk a szoksásos SG színvonalat beszélgessünk a....
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Érdekes és döbbenetes felfedezés Roland :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nade..ekkora jégtömeg hogy szublimál csak úgy el ha van gravitációs vonzás?