19
-
winnie #19 " utána pofalap landolást nem szokás túlélni."
ember. ez film. ott szokás. -
#18 lehet, hogy bennem van a hiba, de db213 kommentje óta kezdem elveszíteni a fonalat... -
Alveus #17 még szerencse hogy a crank nem 1 véresen komoly film volt, de tudom javasolni hogy nézd meg, mert nagyon jó Crank, 1 óránként töltse fel az akut, mert különben le áll a szíve, amit azután tettek bele, hogy az első részben, kiesett x méter magasból, belecsapódott 1 kocsiba :P jah zuhanás közben felhívta a barátnőjét, és elköszönt tőle :P második részben meg mikor találkoznak valahogy úgy kezdi a csaj, hogy meghaltál :D szal, tudom javasolni hogy nézd meg a filmet, mert az első rész úgy volt megírva hogy nem lesz folytatása :P -
#16 1. rész: crank
főszerepben: jason statham
2. rész: crank2
főszerepben: jason statham
elég segítség? -
Alveus #15 láttad te egyáltalán a filmet? a végén meghal, helikopterből kiesést, utána pofalap landolást nem szokás túlélni. -
winnie #14 ha meghalt volna, akkor nem lenne 2. rész. -
db213 #13 Ez érdekes lesz mert az előző rész végén meghalt nem? -
#12 az a baj a jobb szélsővel hogy nem utal a filmre ... -
#11 Az nem gagyi, hanem retro, hát nem látjátok? :) -
polarka #10 bal oldali a legkirályosabb -
Hoz_Hun #9 A középső az kurvajó a bal oldali elég jó, de a sárga jobb oldali pfff. Az nagyon gagyi, főleg a másik kettő mellett. -
#8 ősbéna nyelven XD -
#7 "Ősbéna"
Viktor, ez milyen nyelven van????? -
winnie #6 az tűnik nemzetközinek pedig. -
torcipepe #5 ez a harmadik akármilyen filmnek lehetne a plakátja. remélem itthon nem ez lesz. -
Dömsödi #4 Ez a JAson, nem lenne rossz szinész. Van 1-2 jó filmje, de miért kell beszállnia, ilyen hülyegyerekeknek való filmekbe??? Pl szállító 3, meg ez... Műszív... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#3 Mert sztem az első nem hivatalos. :) -
#2 Az első elég jól meg van csinálva! :) -
#1 hát a harmadik télleg elég érdekes