93
-
avman #13 hűha... most akkor essünk hasra előtted?
én azért a 2 szavazatért megértem, h nem került bele az apaföld. engem pl. kurtára nem érdekel (de érdekel ez valakit?). -
winnie #12 "James Cameron messze minden idők legjobb akciórendezője"
én elhiszem, de a titanic rendezője utolsó normális filmjét, játékfilmjét 12 éve rendezte, magasról sz*rt a mozikra, inkább fürdött a pénzben:) (ehh, ha tényleg megcsinálta volna az aquamant, mint abban a bizonyos sorozatban, ahol magát alakította:)
meg aztán..., minden idők legjobb? összvissza 7 filmje van, ugye a titanic az alap, ott az a T1+T2, a két folytatásfilm, az aliens és a piranha 2, plusz valami francia feldolgozás, a true lies és a mélység titka, ami annyira azért nem akció.
vélemény tiszteletben tartva, de valahol meglepett. -
Cat #11 Most márciusban jön az is? Ja, nem, majd valamikor évek múlva?
Most csak magadat járattad le. -
totoro #10 Ezek a legjobban várt filmek?? Haha.
Én csak az AVATART várom. James Cameron messze minden idők legjobb akciórendezője, és ha csak a fele igaz a híreknek, ez a film technikailag is forradalmi lesz. -
sandor4 #8 hamár a kimaradtakról van szó, én az unbornt várom -
#7 Hogy érthető legyen: kimaradt a szavazásból a Puskás Hungary...
[Persze, ha majd fizetni nekem valaki a VIP jogot, akkor tudom mindezt egy comment-ben [winnie-nek] elküldeni] -
#6 winnie kedvéért (mert ugye szereti villogtatni "élesszeműségét"): nem, nem láttam a "premier" filmeket, és nem rettentően nem is érdekelnek, és nem, ennek ellenére sem hatnak meg, hogy miről szólnak.
Van, hogy egy szinopsis eleget mond ahhoz, hogy tudja az ember, tojhat nyugodtan még az "új" filmre is.
-
#5 Engem az összes fenti hype-olt film hidegen hagy, egyetlen van, amit - ejnye Szekeres Viktor, hát MAGYAR-e? - nagyon várok: Puskás Hungary (Almási Tamás dokumentumfilmje).
A többi több, mint felejthető.
-
CaptainRumi #4 az eredeti könyv címe is Marley and Me szóval már ott is gáz volt az elfordítás...
elismerem hogy vannak címek amiknek nem könnyű magyar megfelelőt adni, de itt szerintem teljesen egyértelmű volt a dolog, nem tudom miért kellett cifrázni -
winnie #3 (ez elég gáz, btw, ha így van. máskor bezzeg mekkora felháborodás lenne, ha egy filmesített könyv címét/karakter nevét megváltoztatnák. még szerencse, hogy ilyesmire nincs példa, NOT!) -
CaptainRumi #2 Na ennyit a múltkori szánalmas "Marley és Mi" címről... nem sokáig volt forgalomban.