Már márciusban jönnek az év legjobban várt filmjei?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek tetszett a Taken, annak javaslom a Man in Fire megtekintését!

SRobert
bocs, coraline

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

SRobert
jólvan 😊
nem vitatom, h nem sznobizmusból írtad, mert miért ne hinnék neked.
csak erre reagáltam:
"A többi több, mint felejthetõ."
csak annyit írnék: coraline és a titkos ajtó
látatlanban nem írnám le ennyivel egy zseniális bábfilmrendezõ (Henry Selick) és egy azért elismert író (Neil Gaiman) közös produkcióját...

IMYke2.0.0.0
Semm iszobság nem volt abban, hogy egy Magyarországot világhírûvé tevõ FOCISTÁRÓL szóló Almási dokumentum többet ér a számomra egy 90-120 perces akció orgiánál, amiböl 12 egy tucat.

Cameron kutatási és skiccei alapján készültek el a mélytengeri kutatóbúvár tengeralattjárók... A Terminator 2-ben kitalált folyékony fém technológiáját már fejlesztik, "emlékezõ fém" technológiai néven.
Az Alien (Nyolcadik utas: a Halál)-ben - a vágatlanban - látható kicsinyítési és optikai trükkeit másolta le a Peter Jackson a LOTR trilógiában .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Omegared
Én csak egy májusi J.J. Abrams filmet várok nagyon 😊

Kelta: A TAKEN csak egy ócska kliségyüjtemény. Azt nem vitatom hogy jól összerakott film a mûfajában - B filmek a hátsó polcon - de semmi több. Ha nem tetszik a véleményem próbáld megcáfolni, meggyõzhetõ vagyok. Kérdezem is mi van a TAKEN-ben bármi is amitõl jobb mint bármelyik Steven Segal múví?

A személyeskedésre nem reagálok, betudom a korodnak, ami nyilván 14 alatt van 😊

Kelta
TAKEN egy vicc??? inkább te vagy egy vicc, okoskodsz itt a filmekröl, de ugy látom gözöd sincs róla.😊
Ugyan mitöl vicc? mert neem mélyenszántó, vagy apokaliptikus vagy mi?
csak egy kibacott jó akciófilm..
pont az aminek készült..és annak kiváló..😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Volt neki még ezeken kívül is kimagasló filmje.
R.Scott tényleg zseniális rendezõ. Igaz az Aliennel és a Blade Runnerrel egybõl olyan magasra tette magának a lécet, hogy azóta sem tudta átvinni. Kár hogy ma már nem tudom úgy várni az új filmjeit mint egy JC produkciót, átment õ is jó iparosba.
AVATART itthon hol lehet majd megnézni?
LOL! R. Scott a legjobb példa? Magadat cáfolod utána!
Szerintem R. Scott nagyobb rendezõ, mint J. Cameron.
Igen, Almási dokufilmjei zseniálisak. Nincs meg valakinek a Szívügyem, már hajtom jó ideje?

A szerelem elsõ hallásra a nagy kedvencem tõle. Annyira hihetetlen a sztori, hogy ha megfilmesítenék el sem hinném hogy ez igaz történetbõl készült 😊
Inkább rendezzen egy rendezõ (Cameron) kevés filmet, de az mind zseniális legyen a maga mûfajában, minthogy 100-at és abból egy se jó! Legjobb példa R. Scott régebben szökõévben rendezett 1-2 filmet, de az mind klasszikus lett, most meg évenkét jön filmmel, amik persze nem rosszak, de nem is felejthetetlenek, iparos munkák.
SRobert
tetszik, mi? 😄

SRobert
Én ugyan rohanok megnézni a watchmen-t és a csak ez vagy az a dokumentumfilm érdekel jellegû (szerintem lehelletnyi sznobsággal átitatott) beírásokkal sem értek egyet, de azért mindenkinek ajánlom az Almási rendezte dokfilmeket. Az összeset. Tanulságosak, higgyétek el...

Én elfáradtam a cikk olvasása közben. Miért nem lehet valami szerint rendezni, ha már ennyi bemutató mozi van. Fõleg ha Viktorunk teli tûzdeli még zárójeles visszautalásokkal, emlékeztetõkkel. De hiába adtam szerencsétlennek 2 csillagot, összesítésben még mindig csak másfelet ér <#vigyor3>
Winnie: Cameron azért nem rendezett több filmet - ha már ebbe belemegyünk - mert szinte mindegyik filmje egy egy filmtechhnológiai áttörés is volt egyben. Mindegyiket hosszú elõkészítõ munka elõzte meg. Hol teljesen Új kamerarendszert (Abyss) hol mérföldkõnek számító digitális trükköket(T2), hol addig elképzelhettelen méretû díszleteket, és maketteket (Titanic) alkottak. Cameron minden filmje innovatív, nem csak rendezi és írja a filmjeit, õ a vízióit viszi keresztül mindenen. Sokkal sokrétûbb és keményebb egy egy ilyen projekt, mint egy sima rendezés. Ezért is ég ki rendre egy-egy filmje után, és vonul vissza évekre amíg újra visszatér az alkotókedve. Bár ezek az évek sem telnek el nyomtalanul, általában új utakat keres - most épp a 3d-t forradalmasítja AVATARRAL - és ennek az útkeresésnek a melléktermékei a dokufilmjei.

A TAKEN az én fogalmaim szerint egy vicc. Rossz vicc.
Kelta
Nem kémes, hanem egy egyszerû akció az alap.. de nagyon jól megcsinálva, és Liam marha jól játszotta 😊Jack Bauer+John Mclean...naoon jóó 😊
A film nálam abszolut 10/10 a kategoriájában az egyik legjobb amit láttam..
kökemény, nincs sallang (najó, pici az elején, ennyi kell) hanem tömény akció, és nem túl bonyolított, egyedül a vége, az amcsis, hogy csak ugy hazasétál😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Igen, tudjuk az AVATAR premierjét, de amennyire én tudom a december az még idén van, és az idei év legjobban várt filmjei a téma 😊

- John Woo amióta amerikába jött csak szemetet rendezett. Egyébként is csak a lassított revolvergolyók kategóriában ász.
- Michael Bay megalomániája tényleg összehasonlítható Cameronnal, de a színvonal az messze nem ugyanaz. Bay mozijai csak popcornmozik, semmi elõremutató nincs bennük a sok eldurrogtatott pénzen kívül. Arról nem is beszélve hogy még az egyébként élvezhetõ filmjeit is elbassza a vágással. Abban a téveszmében él, hogy a másodpercenkénti két snitt az kell ahhoz hogy tempója legyen egy filmnek.
Donner, McTiernen, Hill - A 80 as évek ikonjai voltak, nem tudták felvenni a tempót, eljárt felettük az idõ.
beamkiller
Elkell hogy keserítselek, de az AVATAR csak : 18 December 2009 (USA), kerül bemutatásra.

Egyébként ki van az elsõ képen?
Egy idõben John Woo-t (Ál/Arc) tartották a legjobb akció rendezõnek,manapság Michael Bay-t (Transformers,A szikla) illetik ezzel a címmel! Szerintem jók a hagyományos,"iparos" rendezõk is mint pl;Richard Donner,John McTiernan,Walter Hill is!---BOCSÁNAT,ha rosszul írtam a neveket!!!!
"Winnie: 7 film neked nem elég???? Hányat forgasson le ez a szerencsétlen?"

most ezzel azt mondod, hogy ez sok? 25 év alatt 7 film?😊

nekem elég, csak jelzem, hogy aki ilyen jó rendezõ az csinálhatná, amihez ért, rendezhetne is. (a titanic szerintem nagyon jó volt, nem véletlenül ennyire sikeres) nem csak doksikat.
koschwarz
egyetértek, bár a T2 nálam a top 3-as filmek közé tartozik. a másik a mátrix (elsõ rész). a harmadikon még gondolkoznom kell 😊))

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
azért vessétek a szemeteket a taken (elrabolva) c. filmre is, mert állítólag nagyon jó, izgalmas kémes cucc.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Cat: Te járatod le magad, ha még olvasni sem tudsz: Az év legjobban várt filmjei már márciusban a cikk címe. Ehhez képes csupa tucatfilm szerepel benne.

Winnie: 7 film neked nem elég???? Hányat forgasson le ez a szerencsétlen?

A Terminátor minden idõk legjobb akcióthrilere, hibátlan film. És igen az elsõ rész, a második tömény akcióórgia jóval soványabb storyval.

Az Abyss minden idõk legjobb tengeralatti mozija. pont.

Az Aliens meg messze a legjobb film a futurisztikus kommandós kategóriában.pont.

A true lies a tökéletes akcióvígjáték.pont.

A titanic meg, háát az a leggyengébb filmje 😊

Nincs még egy olyan rendezõ aki ennyire uralja a tempót, és kézben tartja a látványvilágot. Cameron perfekcionista tecnológiamániás, minden részlet ül az õ filmes világaiban, sehol nem lóg ki a lóláb. Nem az én jellemzésem hogy "Cameron nem filmeket rendez, hanem háborúkat".

Pont most kezdtem hozzá, kíváncsi vagyok 😊

és, ha tudnád, hogy mi lett volna, ha végig tartják magukat a képregényhez😊
Gyerekek, tegnap láttam a watchment, azóta is az államat keresem. Mindenki rohanjon nézni!

vagy a puskás hungary. az meg még elvbõl sem nézem meg... istentelnül vastagon nem érdekel a múlt nagy dicsõsége. fõleg nem fociban.

hûha... most akkor essünk hasra elõtted?
én azért a 2 szavazatért megértem, h nem került bele az apaföld. engem pl. kurtára nem érdekel (de érdekel ez valakit?).

"James Cameron messze minden idõk legjobb akciórendezõje"

én elhiszem, de a titanic rendezõje utolsó normális filmjét, játékfilmjét 12 éve rendezte, magasról sz*rt a mozikra, inkább fürdött a pénzben😊 (ehh, ha tényleg megcsinálta volna az aquamant, mint abban a bizonyos sorozatban, ahol magát alakította😊

meg aztán..., minden idõk legjobb? összvissza 7 filmje van, ugye a titanic az alap, ott az a T1+T2, a két folytatásfilm, az aliens és a piranha 2, plusz valami francia feldolgozás, a true lies és a mélység titka, ami annyira azért nem akció.

vélemény tiszteletben tartva, de valahol meglepett.
Most márciusban jön az is? Ja, nem, majd valamikor évek múlva?

Most csak magadat járattad le.

Ezek a legjobban várt filmek?? Haha.

Én csak az AVATART várom. James Cameron messze minden idõk legjobb akciórendezõje, és ha csak a fele igaz a híreknek, ez a film technikailag is forradalmi lesz.
hamár a kimaradtakról van szó, én az unbornt várom
IMYke2.0.0.0
Hogy érthetõ legyen: kimaradt a szavazásból a Puskás Hungary...

[Persze, ha majd fizetni nekem valaki a VIP jogot, akkor tudom mindezt egy comment-ben elküldeni]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
winnie kedvéért (mert ugye szereti villogtatni "élesszemûségét"): nem, nem láttam a "premier" filmeket, és nem rettentõen nem is érdekelnek, és nem, ennek ellenére sem hatnak meg, hogy mirõl szólnak.
Van, hogy egy szinopsis eleget mond ahhoz, hogy tudja az ember, tojhat nyugodtan még az "új" filmre is.

IMYke2.0.0.0
Engem az összes fenti hype-olt film hidegen hagy, egyetlen van, amit - ejnye Szekeres Viktor, hát MAGYAR-e? - nagyon várok: Puskás Hungary (Almási Tamás dokumentumfilmje).
A többi több, mint felejthetõ.

az eredeti könyv címe is Marley and Me szóval már ott is gáz volt az elfordítás...
elismerem hogy vannak címek amiknek nem könnyû magyar megfelelõt adni, de itt szerintem teljesen egyértelmû volt a dolog, nem tudom miért kellett cifrázni
(ez elég gáz, btw, ha így van. máskor bezzeg mekkora felháborodás lenne, ha egy filmesített könyv címét/karakter nevét megváltoztatnák. még szerencse, hogy ilyesmire nincs példa, NOT!)
Na ennyit a múltkori szánalmas "Marley és Mi" címrõl... nem sokáig volt forgalomban.
← ElőzőOldal 2 / 2