Már márciusban jönnek az év legjobban várt filmjei?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vitatom, h nem sznobizmusból írtad, mert miért ne hinnék neked.
csak erre reagáltam:
"A többi több, mint felejthetõ."
csak annyit írnék: coraline és a titkos ajtó
látatlanban nem írnám le ennyivel egy zseniális bábfilmrendezõ (Henry Selick) és egy azért elismert író (Neil Gaiman) közös produkcióját...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Cameron kutatási és skiccei alapján készültek el a mélytengeri kutatóbúvár tengeralattjárók... A Terminator 2-ben kitalált folyékony fém technológiáját már fejlesztik, "emlékezõ fém" technológiai néven.
Az Alien (Nyolcadik utas: a Halál)-ben - a vágatlanban - látható kicsinyítési és optikai trükkeit másolta le a Peter Jackson a LOTR trilógiában
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A személyeskedésre nem reagálok, betudom a korodnak, ami nyilván 14 alatt van 😊
Ugyan mitöl vicc? mert neem mélyenszántó, vagy apokaliptikus vagy mi?
csak egy kibacott jó akciófilm..
pont az aminek készült..és annak kiváló..😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Szerintem R. Scott nagyobb rendezõ, mint J. Cameron.
A szerelem elsõ hallásra a nagy kedvencem tõle. Annyira hihetetlen a sztori, hogy ha megfilmesítenék el sem hinném hogy ez igaz történetbõl készült 😊
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
A TAKEN az én fogalmaim szerint egy vicc. Rossz vicc.
A film nálam abszolut 10/10 a kategoriájában az egyik legjobb amit láttam..
kökemény, nincs sallang (najó, pici az elején, ennyi kell) hanem tömény akció, és nem túl bonyolított, egyedül a vége, az amcsis, hogy csak ugy hazasétál😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
- John Woo amióta amerikába jött csak szemetet rendezett. Egyébként is csak a lassított revolvergolyók kategóriában ász.
- Michael Bay megalomániája tényleg összehasonlítható Cameronnal, de a színvonal az messze nem ugyanaz. Bay mozijai csak popcornmozik, semmi elõremutató nincs bennük a sok eldurrogtatott pénzen kívül. Arról nem is beszélve hogy még az egyébként élvezhetõ filmjeit is elbassza a vágással. Abban a téveszmében él, hogy a másodpercenkénti két snitt az kell ahhoz hogy tempója legyen egy filmnek.
Donner, McTiernen, Hill - A 80 as évek ikonjai voltak, nem tudták felvenni a tempót, eljárt felettük az idõ.
most ezzel azt mondod, hogy ez sok? 25 év alatt 7 film?😊
nekem elég, csak jelzem, hogy aki ilyen jó rendezõ az csinálhatná, amihez ért, rendezhetne is. (a titanic szerintem nagyon jó volt, nem véletlenül ennyire sikeres) nem csak doksikat.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Winnie: 7 film neked nem elég???? Hányat forgasson le ez a szerencsétlen?
A Terminátor minden idõk legjobb akcióthrilere, hibátlan film. És igen az elsõ rész, a második tömény akcióórgia jóval soványabb storyval.
Az Abyss minden idõk legjobb tengeralatti mozija. pont.
Az Aliens meg messze a legjobb film a futurisztikus kommandós kategóriában.pont.
A true lies a tökéletes akcióvígjáték.pont.
A titanic meg, háát az a leggyengébb filmje 😊
Nincs még egy olyan rendezõ aki ennyire uralja a tempót, és kézben tartja a látványvilágot. Cameron perfekcionista tecnológiamániás, minden részlet ül az õ filmes világaiban, sehol nem lóg ki a lóláb. Nem az én jellemzésem hogy "Cameron nem filmeket rendez, hanem háborúkat".
én azért a 2 szavazatért megértem, h nem került bele az apaföld. engem pl. kurtára nem érdekel (de érdekel ez valakit?).
én elhiszem, de a titanic rendezõje utolsó normális filmjét, játékfilmjét 12 éve rendezte, magasról sz*rt a mozikra, inkább fürdött a pénzben😊 (ehh, ha tényleg megcsinálta volna az aquamant, mint abban a bizonyos sorozatban, ahol magát alakította😊
meg aztán..., minden idõk legjobb? összvissza 7 filmje van, ugye a titanic az alap, ott az a T1+T2, a két folytatásfilm, az aliens és a piranha 2, plusz valami francia feldolgozás, a true lies és a mélység titka, ami annyira azért nem akció.
vélemény tiszteletben tartva, de valahol meglepett.
Most csak magadat járattad le.
Én csak az AVATART várom. James Cameron messze minden idõk legjobb akciórendezõje, és ha csak a fele igaz a híreknek, ez a film technikailag is forradalmi lesz.
[Persze, ha majd fizetni nekem valaki a VIP jogot, akkor tudom mindezt egy comment-ben
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van, hogy egy szinopsis eleget mond ahhoz, hogy tudja az ember, tojhat nyugodtan még az "új" filmre is.
A többi több, mint felejthetõ.
elismerem hogy vannak címek amiknek nem könnyû magyar megfelelõt adni, de itt szerintem teljesen egyértelmû volt a dolog, nem tudom miért kellett cifrázni