93
-
Runo #93 "Már márciusban jönnek az év legjobban várt filmjei?"
Azthittem az új Terminátor át lett rakva májusról... de nem... nekem spec az az év legjobban várt filmje.... -
#92 Bumm a fejébe és ő sem nagylegény.
-
#91 waaaa, megvan az új jet li, aki bruce lee nyomdokaiba szeretne lépni, de ennek még annyi arcjátéka sincs. szörnyű :) -
sasukesensei #90 sziaszttok szerintem ami jó film az a IP MAN- Donnie yen-nel nagyon durva érdemes megnézni!!!! -
#89 Magda Marinkó
"A magyar származású vajdasági Magda Marinko megjárta az idegenlégiót. Itthon halálosztóként él a köztudatban..."
"Ha jól viseli magát, nem veri több rabtársát félholtra és nem támadja meg a BV-intézet dolgozóit, akkor feltételesen 2019-ben szabadulhat."
"Beszéltem már olyan kollégával, aki őrizte Marinkót. Ő azt mondta, szinte minden fegyőr rettegett tőle."
"Magda Marinkót eddig egy speciális, vastag, hangszigetelt ajtóval ellátott zárkában tartották fogva, ahol a bútorokat a padlóhoz erősítették, a mosdókagyló feletti tükör pedig üveg helyett acélból volt. A zuhanyzó és a vécé a cellán belül található, Marinko ott evett, és jobbára még az őrök is csak a belső telefonon beszéltek vele. Az intézkedések szigorúsága egyáltalán nem volt túlzó, hiszen halállistáján és feljegyzéseiben többször célzott a szökésre."
-
#88 hát, menj el a francia idegenlégióba, húzd le az öt éved, aztán kültelki kocsmában kurjantsd el magad, hogy mocskos buzi cigányok (bocs, no offense), majd csodálkozz el két perc múlva, amikor csak nyöszörgő rokkantak lesznek körülötted kicsavart csuklókkal, könyökökkel, térdekkel, pár kés szétszórva, te pedig meg sem izzadtál, max jobban esik a köv. sör.
kizárólag exlégióstól fogadok el cáfolatot. -
willcox #87 Ez bizony így van! -
cateran #86 Nem olvastam végig az összes kommentet,de valami azért szemet szúrt párban..nincs olyan hogy reális akciófilm..aki azt hiszi ilyen létezik,az még a büdös életben nem fogott lőfegyvert a kezébe és verekedésben sem vett részt...a"főhős eltipor mindenkit" story mese...mindegy milyen a körítés -jó vagy rossz-a valósággal köszönöviszonyban sincs.... -
willcox #85 Mellébeszélésből és csúsztatásból nagyon otthon vagy. Egy egyszerű kérdésre sem tudtál válaszolni, így nem érzem, hogy jogod lenne bármiről is kijelenteni azt, hogy jó, vagy sem, a másik negatív minősítéséről nem is beszélve. Én nem minősítelek (bár véleményem van), minősítetted magadat kellőképpen. -
winnie #84 "de ehhez: "nekem ebből az jön le inkább, hogy nincs topon az ízlésed, hogy hulladékokat nézel, a jól sikerültek helyett" kellet jó vastag pofa, hogy kijelentsd."
kedves kollega, ezt te írtad, én csak interpretáltam. nem te panaszoltad, hogy nézed a sok hulladékot?
"Nekem meg az jött le veled kapcsolatban, hogy saját egyéni izlésed nincs, azt tartod jónak, amiket sokan jónak tartanak, illetve amik mögött hatalmas pénzek állnak."
nocsak. azonnal el is ismerem, ha megmondod, hogy miből jött le ilyesmi. pedig eskü, nagyon vigyázok arra, hogy ne írjak ilyesmit. mert te lejjebb írtad, hogy hulladékokat néztél. én ebből arra következtettem, hogy hulladékokat néztél. hol a bibi a következtetésben? eskü, nem látom.
mindenesetre, ha ilyet írtam, akkor elég nagyot hibáztam, megkövetem magam. (sajnos/szerencsére, az a gáz, hogy amit megnézek, még azelőtt nézem, mielőtt lenne sok vélemény.)
azt viszont valahol sajnálom, hogy a hatalms költségvetést te máris a jó film szinonímájának tartod, távolabb nem is lehetnél az igazságtól. (érdemes lenne sokat utánaolvasni a témában, több filmet nézni.)
"Az meg már gyávaság, ha nem akarsz példákat felsorolni."
szíves örömest sorolok fel példákat, hogy segítsek formálni a véleményedet, de nem látom sok értelmét, hogy így befolyásoljalak. nyilván inkább a saját utadat kéne járnod, nem másokól kérni tippeket. mondom, ott a net, megannyi vélemény.
ha egy randomjózsié érdekel (ld. az enyém), akkor abban nincs sok céltudatosság, olyan alapon másét is kérdezhetnéd. ettől még persze hízelgő, hogy ennyire megtisztelsz, csak nem értem. nem értem, hogy mire fel ez az elszántság, hogy tőlem akarsz filmes tippeket kérni. -
#83 Mhm tudtommal a Transformers képregénnyel indult, utána lett belőle rajzfilm és játék. Az más kérdés hogy a japán Diaclone játékot másolták le ehhez ami szintén átalakulós cucc volt. Bár lehet hogy rosszul tudom, ennek ellenére abban viszont biztos vagyok hogy a story a képregényekben jelent meg először, és EBBŐL készült a film. -
willcox #82 Az biztos, hogy nem hasonló az izlésünk, de ehhez: "nekem ebből az jön le inkább, hogy nincs topon az ízlésed, hogy hulladékokat nézel, a jól sikerültek helyett" kellet jó vastag pofa, hogy kijelentsd. Nekem meg az jött le veled kapcsolatban, hogy saját egyéni izlésed nincs, azt tartod jónak, amiket sokan jónak tartanak, illetve amik mögött hatalmas pénzek állnak. Azt a taktikát követed, hogy beállsz a tömegbe, és sodródsz vele, mert akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé (gondolod te). Kiválóan képviseled a tucatembert. Az meg már gyávaság, ha nem akarsz példákat felsorolni. De te tudod. Nem én szólítottalak meg, mert veled nem lehet vitázni, ezt nagyon rég tudom. De ha megkérhetlek, akkor te se szólj bele semmibe, amit én másnak írok. Ész nélkül ne osszad az észt. -
winnie #81 "épregényfilmből még a Transformers. "
a transformers nem képregényfilm, csak film, melynek az alapjából képregény is készült. a transformers alapja egy játék:) -
winnie #80 hízeleg a felkérés, de nem hiszem, hogy hasonló lenne az ízlésünk - én sem egy random ember véleménye alapján döntök film mellett, úgy nem is csoda, hogy rossz filmeket nézel. fejlessz saját ízlést, előtted a net, meg tudod nézni, hogy miket tartanak az emberek, a hozzáértők jónak és miket gagyinak. a gagyit nem kell megnézni, főleg nem általánosítani. én is láttam gagyi komédiát, az én ízlésem sem makulátlan, sőt, de azért vannak jó komédiák is. -
#79 Szerintem ilyen szuperhősös filmből egyedül a Batman kezdődik és a Sötét lovag volt jó. Képregényfilmből még a Transformers. Én ezen a hármon kivül nem tudok olyat ami jó lett volna, de legalábbis nekem nagyon nem tetszett ezen kivül amit láttam. -
willcox #78 Felsorolnál pár általad jónak mondottat? Hátha én is láttam valamelyiket, amit gagyinak is tartok. Így csak üres fecsegés a részedről. -
winnie #77 "Fingod sincs, hogy miket nézek, "
óóó...:)))
szívesen, de írtad, hogy hulladák szuperhős filmeket láttál. az nem a filmek hibája, hogy a sz*rokat nézted meg és a jókat nem. ezért mondom, jó filmeket kell nézned, csiszolj az ízléseden. ennyi. én csak jót akarok. (azzal is, hogy azt mondom, hogy nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy csak azért, mert sikeres egy film, jó is. ne csak bevétel alapján válassz.) -
willcox #76 Fingod sincs, hogy miket nézek, csak a levegőbe ugafonozol, minősítesz, és osztod az észt. Pattanj le a magas lóról, mert a te izléseddel vannak komoly bajok. Nem kívánok veled (sorozatbuzival) vitázni, csak leírtam ezekről a gagyikról a véleményemet. Egyébként is felesleges olyan emberrel vitázni, aki az USD milliók alapján mond véleményt (általában). -
winnie #75 ja. hogy az a gond, hogy amiket te választottál, azok hulladék szemetek voltak, a mostaniakat meg nem nézed, f*kázod látatlanban? igazi fórumita, keblemre. (nekem ebből az jön le inkább, hogy nincs topon az ízlésed, hogy hulladékokat nézel, a jól sikerültek helyett.) -
willcox #74 Nem kell majd egyszer rájönnöm, mert már rég rájöttem. Nem is nézem meg ezeket. Hulladék szemeteket nem nézek. Csak az a baj, hogy nagyon sok van belőlük. -
winnie #73 uhh. ez van:( egyszer majd rájössz, hogy nem kötelező megnézni őket. -
willcox #72 Nekem nagyon tele van a t.köm ezzel a sok usákos szuperemberes filmmel. Egyik gagyibb, mint a másik. -
#71 "Az Alien (Nyolcadik utas: a Halál)-ben - a vágatlanban - látható kicsinyítési és optikai trükkeit másolta le"
Az Alient NEM James Cameron rendezte, csak az Aliens-t (Bogygó neve: Halált) -
#70 "TAKEN-ben bármi is amitől jobb mint bármelyik Steven Segal múví?"
Ne viccelj már. Az újkori Seagal filmeknél még én is jobbat forgatok. Azért ne hasonlitsuk már a Takent ahhoz.
Egyébkénn Taken: pofonegyszerű történet, de fantasztikusan eltalált hangulat és lendület, profin koreografált verekedések, remek kamerakezeléssel és hatásos zenével. Ez pedig nálam 10/10 -
#69 "A TAKEN az én fogalmaim szerint egy vicc. Rossz vicc."
Szerintem a TAKEN az elmúlt évek messze legjobb akció filmje volt, ilyen kellemesen nem is csalódtam már régóta. Kár, hogy moziban csak most nyomják amikor már az egész ország megnézte, divxben vagy dvdn :D -
#68 Egyetértek. -
#67 "Gyerekek, tegnap láttam a watchment, azóta is az államat keresem. Mindenki rohanjon nézni!"
Rohan a hóhér. Repked a kertben elég madár nem kell, hogy még emberek is repkedjenek a vásznon :o -
fűszeress #66 az kimaardt hogy a TAKEN meg nem szuperhős film,itt nincsenek hihetetlen dolgok mint egy amerikai akcio filmben,full valodi az egész. -
fűszeress #65 A TAKEN-Elrabolva nagyon jo film,igazi akcio , bosszoálos film ,nem tom mi baja vele eggyeseknek,NE DIE HARD 4.0 meg ne is valami mostanában trendi amerikai szeny akcifilmet várjatok,amiben látvány van de tőrténet meg értelem semmi,
jo igaz a TAKEN se fog oszkárt kapni , de nagyon szorakoztato film, mindvégig feszűlt izgalmas,ahogy nyomoz meg minden,nem szarozik,nincsenek benne bénázások,mint sok amerikai filmben ,itt akit lelőnek az ott is marad, nem kell fel még 5x,szerintem mostanában a legjobb akciofilm, és akinek nem tecceik az ne nézzen ilyen filmeket,ennyi. -
kalapos01 #64 Azt nehezen hiszem, max azok, akik nedvesek lesznek attól, hogy vászonra került a kedvencük.
Olyan változtatások vannak benne, ami jó páruknál kiveri a biztosítékot. -
#63 vegyes :)
van, aki nagyon lehúzza, mert szerinte pont nem olyanok a "szuperhősök", mint amiről a képregény szól.
meg a vége gáz szerintük, meg minden.
én szerdán nézem meg, u h nem tudok nyilatkozni. :) -
#62 OFF
nem felejtettem el, csak időhiány :)
/OFF -
#61 Ronin és Heat!!! Így van. Mindkettő úgy jó, ahogy van. S hál' istennek folytathatatlanok. (Értsd: nem lehet Ronin 2 / Heat 2 stb. értelmesen készíteni már). -
#60 jajj, te, hát értem, hogy miért, csak én másképp írtam volna meg, mert így egy kicsit lányregényes.
/off - srobi, vodkaaa.... -
CaptainRumi #59 ahogy idáig elnéztem pont ők azok akiknek legjobban bejön. -
kalapos01 #58 Vigyázz, mert jönnek a képergény rajongói és megmagyarázzák, hogy nem:) Aztán védheted a filmet. -
#57 most már tényleg érdekel a taken, mert én pont hogy az un. "reális" akciót szeretem (micheal mann, r. scott és társaik filmjét), bírtam a bourne filmeket, a 24-et, úgyhogy asszem nekem való lesz ez is. a bond filmeket is gyűlöltem egészen craig-ig. -
#56 Mélanie Thierry -
#55 Teljesen osztom a nézeted:) a csöhöz bilincselés belefér szvsz, mert a fene se nézegeti a fütéscsöveket a plafonon:)
Man in fire, szerintem meg rossz film, nem önmagában, hanem az eredeti történethez képest (könyv: A zsoldos) na az az igazi, a film csak egy amcsi nyálzás volt ehez képest:)
totoro: jó lesz az 40 felettinek is:) de az tökmindegy, persze B film, de annak tökéletes, mint irtam a stilusában, és a szintjén értékeld..ott hibátlan
-
CaptainRumi #54 Watchmenről tömören és röviden, 50%ban obszcén tartalommal csak ennyit:
KURVA JÓ