Már márciusban jönnek az év legjobban várt filmjei?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azthittem az új Terminátor át lett rakva májusról... de nem... nekem spec az az év legjobban várt filmje....<#mf2>#mf2>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
"A magyar származású vajdasági Magda Marinko megjárta az idegenlégiót. Itthon halálosztóként él a köztudatban..."
"Ha jól viseli magát, nem veri több rabtársát félholtra és nem támadja meg a BV-intézet dolgozóit, akkor feltételesen 2019-ben szabadulhat."
"Beszéltem már olyan kollégával, aki õrizte Marinkót. Õ azt mondta, szinte minden fegyõr rettegett tõle."
"Magda Marinkót eddig egy speciális, vastag, hangszigetelt ajtóval ellátott zárkában tartották fogva, ahol a bútorokat a padlóhoz erõsítették, a mosdókagyló feletti tükör pedig üveg helyett acélból volt. A zuhanyzó és a vécé a cellán belül található, Marinko ott evett, és jobbára még az õrök is csak a belsõ telefonon beszéltek vele. Az intézkedések szigorúsága egyáltalán nem volt túlzó, hiszen halállistáján és feljegyzéseiben többször célzott a szökésre."
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
kizárólag exlégióstól fogadok el cáfolatot.
kedves kollega, ezt te írtad, én csak interpretáltam. nem te panaszoltad, hogy nézed a sok hulladékot?
"Nekem meg az jött le veled kapcsolatban, hogy saját egyéni izlésed nincs, azt tartod jónak, amiket sokan jónak tartanak, illetve amik mögött hatalmas pénzek állnak."
nocsak. azonnal el is ismerem, ha megmondod, hogy mibõl jött le ilyesmi. pedig eskü, nagyon vigyázok arra, hogy ne írjak ilyesmit. mert te lejjebb írtad, hogy hulladékokat néztél. én ebbõl arra következtettem, hogy hulladékokat néztél. hol a bibi a következtetésben? eskü, nem látom.
mindenesetre, ha ilyet írtam, akkor elég nagyot hibáztam, megkövetem magam. (sajnos/szerencsére, az a gáz, hogy amit megnézek, még azelõtt nézem, mielõtt lenne sok vélemény.)
azt viszont valahol sajnálom, hogy a hatalms költségvetést te máris a jó film szinonímájának tartod, távolabb nem is lehetnél az igazságtól. (érdemes lenne sokat utánaolvasni a témában, több filmet nézni.)
"Az meg már gyávaság, ha nem akarsz példákat felsorolni."
szíves örömest sorolok fel példákat, hogy segítsek formálni a véleményedet, de nem látom sok értelmét, hogy így befolyásoljalak. nyilván inkább a saját utadat kéne járnod, nem másokól kérni tippeket. mondom, ott a net, megannyi vélemény.
ha egy randomjózsié érdekel (ld. az enyém), akkor abban nincs sok céltudatosság, olyan alapon másét is kérdezhetnéd. ettõl még persze hízelgõ, hogy ennyire megtisztelsz, csak nem értem. nem értem, hogy mire fel ez az elszántság, hogy tõlem akarsz filmes tippeket kérni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
a transformers nem képregényfilm, csak film, melynek az alapjából képregény is készült. a transformers alapja egy játék😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
óóó...😊))
szívesen, de írtad, hogy hulladák szuperhõs filmeket láttál. az nem a filmek hibája, hogy a sz*rokat nézted meg és a jókat nem. ezért mondom, jó filmeket kell nézned, csiszolj az ízléseden. ennyi. én csak jót akarok. (azzal is, hogy azt mondom, hogy nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy csak azért, mert sikeres egy film, jó is. ne csak bevétel alapján válassz.)
Az Alient NEM James Cameron rendezte, csak az Aliens-t (Bogygó neve: Halált)
Ne viccelj már. Az újkori Seagal filmeknél még én is jobbat forgatok. Azért ne hasonlitsuk már a Takent ahhoz.
Egyébkénn Taken: pofonegyszerû történet, de fantasztikusan eltalált hangulat és lendület, profin koreografált verekedések, remek kamerakezeléssel és hatásos zenével. Ez pedig nálam 10/10
Szerintem a TAKEN az elmúlt évek messze legjobb akció filmje volt, ilyen kellemesen nem is csalódtam már régóta. Kár, hogy moziban csak most nyomják amikor már az egész ország megnézte, divxben vagy dvdn 😄
Rohan a hóhér. Repked a kertben elég madár nem kell, hogy még emberek is repkedjenek a vásznon :o
jo igaz a TAKEN se fog oszkárt kapni , de nagyon szorakoztato film, mindvégig feszûlt izgalmas,ahogy nyomoz meg minden,nem szarozik,nincsenek benne bénázások,mint sok amerikai filmben ,itt akit lelõnek az ott is marad, nem kell fel még 5x,szerintem mostanában a legjobb akciofilm, és akinek nem tecceik az ne nézzen ilyen filmeket,ennyi.
Olyan változtatások vannak benne, ami jó páruknál kiveri a biztosítékot.
van, aki nagyon lehúzza, mert szerinte pont nem olyanok a "szuperhõsök", mint amirõl a képregény szól.
meg a vége gáz szerintük, meg minden.
én szerdán nézem meg, u h nem tudok nyilatkozni. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/off - srobi, vodkaaa....
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Man in fire, szerintem meg rossz film, nem önmagában, hanem az eredeti történethez képest (könyv: A zsoldos) na az az igazi, a film csak egy amcsi nyálzás volt ehez képest😊
totoro: jó lesz az 40 felettinek is😊 de az tökmindegy, persze B film, de annak tökéletes, mint irtam a stilusában, és a szintjén értékeld..ott hibátlan
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
KURVA JÓ
kozik:
hö, höhö, höhöhöhö, hö
Nem baj, megszoktam már hogy széllel szembe.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a taken lényege, hogy hihetetlen technikai kütyük, ill. emberfeletti izomerõ vagy mozgáskultúra nélkül képes a fõhõs hatékonyan nyomozni és legázolni mindenkit, aki az útjába áll. a fõszereplõ ugyanis nem egy akcióhõs, hanem egy ember. érzésekkel, vágyakkal, meg a többi sallanggal. persze, nyilván van egy múltja, ami igazolja az érintett témákban való jártasságát, de nem kell neki egy 27 oldalas ilyen marine, olyan navy, hiperszupertitkos agyonmélységi ilyen nincs is típusú profilt mögérakni.
ami esetleg nem tetszhet a józan szemlélõnek, az az, hogy szegény ártatlan kislányt egyszer sem erõszakolták halálra, az olyan kis lágy dolog, egy japán filmben az összes testnyílása vérzett volna, amikor apu rátalál. meg egy lerántható csõhöz bilincselni egy igazoltan tapasztalt csávót kicsit lúzerség. de kb. ennyi a hibalista.
mondjuk én ilyen pöcs vagyok, szerintem az új jb filmekben craig létjogosult, mivel nem viszi a modorosságot a hatékonyság rovására. brosnan egy vicc volt. illetve sajnos több.
a man in fire szintén nagyon jó film, fogj egy lepusztult csávót, és adj neki életcélt, aztán hirtelen rend lesz.
de ha klasszikus akciófilmeket keresünk, amik az égbe küldik a lécet, akkor ronin vagy heat.
Zedas: Szvsz elég különbözõ a két film. A Taken egy nagyon jó (ha kategóriájában nem a legjobb), pörgõs, akciófilm. (Mint egy Die Hard, csak kevesebb pénzbõl forgatva. Ráadásul üdítõ volt látni, hogy végre újra csinálnak olyan akciófilmeket, melyek messze nem szakadnak el annyira a valóságtól, mint a Szállító 2-3 és társai. Az év meglepetése nekem eddig, sõt talán a legjobb film, amit idén láttam.) A Tûzben edzett férfi azért jóval lassabb folyású, nem annyira popcorn mozi.